Gulsum
Bilgili
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Fiyatına Göre Alınır Mı?
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Şu Anki Değeri 1899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Detaylı Bilgi
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Ürününün Satıcısı, univercal Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak ürününü 1899.0 Tl'den Satılmaktadır.
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Ürünü Kullananların Görüşleri
1899.0 Tl ye satışta olan Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum:
evet ben aldıktan sonra indirime girmiş olması biraz üzdü ama,gerçekten değer bir ürün, kaliteli olunca çokta takılmadım açıkçasıteşekkür ederim 
İsim: **** ****
Tarih: 26 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: guvenkastre
Yorum: sorunsuz elime ulaştı kalitesi süper
İsim: m** e**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: henüz kullanmadım ama satıcı firma birebir iletişim kurarak bütünsorularıma anında cevap verdi kargo ve paketleme çok iyiydi teşekkür ediyorum
İsim: H** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: mutfakpark
Yorum: cok guzel bi urun
İsim: E** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: karavan için aldım. gayet iyi. tavsiye ederim
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: istegimi tam karsilamasa da iş görür
İsim: s** m**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Hızlı teslimat ve iyi Ambalaj gerisini kullanıp göreceğiz.
İsim: H** o**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Henüz kurulum yapma imkanı bulamadım ama ürün şık duruyor. Gözler çokküçükte olsa hareketli olduğu için karavan da seyir esnasında sesyapabilir. Puan kırma sebebim ürünün emaye boyası soyulmuş olarak geldi.(07mm*05mm)
İsim: ceyhun u.
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: iki gözde büyük olarak sipariş ettim biri küçük geldi. Tekrar kargo işiuğraştırıcı çünkü kargo aradı eve teslim etmedi gel al dediler arabayoktu elimde minibüste uğraştım durdum .
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: yanması vs. güzel çakmak sorunsuz çalışıyor. yorumlarda söylendiği gibidüğmeler eğri değildi. geniş ve hoş bi ürün deneyimleri paylaşacağım.karavana aldım
İsim: K** A**
Tarih: 05 Haziran 2023
Yorum: ürünü sipariş vermeden 4 defa doğalgaz uyumlu olsun diye söyledim bunarağmen tüplü gönderildi dalga geçer gibi,takılsın die 250 tl servisücreti verdim ben şimdi bi enjektör içinde mi servis ücreti ödeyeceğimyazık günahtır yaa, vanası da yoktu bağlantı için ona da 50 tl ödedimbiraz özen yaa insanları yıpratmaktan ugrastirmaktan başka bişi değil
İsim: Damla k.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: İmalatcıyım ocağı çalıştırdığımızda gaz kontrol düğmesinden alev aldıçözüm bekliyoruz
İsim: K** B**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: 1.Ocak gözleri yerine tam oturmuyor 2. Büyük göz çakmak çalışmıyor
İsim: Ü** g** Ö**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: güzel kaliteliurun gaz kaciriyor para çöpe gitti
İsim: E** E**
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: Ürün sol büyük bölümü açma kapama düğmesi çalışmıyor Soariş verdiğimÜrün universal gaz emniyetli Ergonomik ikili Ocak olmasına rağmen gelenüründe herhangi bir marka ismi yada yazı yok ürünün bir an öncedeğiştirilmesi gerekiyor
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Doğal gaz için uyumlu malzeme içine konulmamış ve gaz bağlantı parçasıda yok
İsim: Deniz E.
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mayıs 2023
Yorum: güzel sadece lavovunun kesilmesi gerekiyormuş yerleştirilmesi için benbunu bilmiyordum bilmeden aldım şimdi onu yaptircam diye uğraşıyorum amagenel olarak çok iyi bı ürün şık ve estetik bı duruşu var
İsim: K** d**
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: Ürün sağlam elime ulaştı. Ancak ocağın üstündeki demirler tam uymuyordu.satıcıyla görüştüm. Çok ilgililer sorunu çözdüler. Teşekkürler
İsim: M** A**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Küçük ocağın çakmağı çalışmıyor. Yanıyor, ne kadar basılı tutarsaktutalım parmağımızı çekince sönüyor. Teknik servise nasıl ulaşacağımızıda bulamıyoruz.
İsim: D** Y**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Ürün sağlayıcı firma çok ilgisiz ve 10 gündür ulaşılamıyor trend yoldabu fırmaya tek kelime yazmıyor ve tuketıcıyı korumuyor mecbur iptal ettim
İsim: S** Y**
Tarih: 05 Kasım 2022
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum için nereyi arayacaksın ?
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz efendm ya da herhangi bir servise yaptırabilirsiniz.
Soru: kendimiz kursak garantiden çıkmaz dimi ?
Cevap: Garantiden çıkmaz efendm devam eder
Soru: Ölcüleri nedir ?
Cevap: İkinci resme bakınız
Soru: alt kısmının ölcusü nedir
Cevap: 29x48,5 cm
Soru: hangi ilde gönderiyorsunuz
Cevap: Türkiye'nin tüm illerine gönderilir
Soru: Kurulumu nasıl yapacağız
Cevap: Kurulum size ait efendm
Soru: Merhaba tezgah kesim ölçüsü nedir yardımcı olabilirmisiniz teşekkür
Cevap: Merhaba 48x28 cm yeterlidir
Soru: iyi günler sizden alışveriş yapan bazı alıcıların aldığı ürünün üzerinde marka yazarken bazılarında yazmıyor (ünivercal yazısı) neden böyle bir durum var acaba fotrafli yorumlarda sizden alışveriş yapanların yorumlarına baktimda
Cevap: MERHABA EFENDİM BAZEN FABRİKA KAYNAKLI REKLAMSIZ ÇIKIYOR.
Soru: ankastre olarak değil dimi ürün kestrmek istemiyrm ona göre alicam
Cevap: Ankastre efendim ürün kesilmesi lazım
Soru: Ev tüpünde 12kg direkmi bağlanıyor yoksa araya Detantörmü⁷ takılıyor ?slm
Cevap: Merhaba efendim dedantör takmanız gereklidir.
Soru: bu ürün kendinden çakmaklımı
Cevap: merhaba çakmaklı gaz emniyetli ve iki göz arası 30 cm. a kalite üründür.
Soru: Dogal gazlı istiyorum varmı
Cevap: merhaba lpg mutfak tüpü ile kullanım için uygundur. Doğalgaza çevrilebilir. Dönüşüm enjektörleri içindedir
Soru: ikili ankastre ocak aldik icinden baglanti ayaklari ve civatalari cikmadi ne zaman temin edip gonderebilirsiniz
Cevap: Merhaba bağlantı İçin klips üründe yok. Sadece kenarına silikon sıkmanız yeterli. Saygılarmızla
Soru: Ocak tezgah üstü kullanılıyormu yükseklik nedir.gömme olarakmı kullanılıyor
Cevap: Merhaba efendim tezgah üstü degil gömmedir.
Soru: merhaba bu ürün karavan için LPG ye uyumlu mu geliyor başka model mi almam gerek?
Cevap: merhaba efendim öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz , ürün özellikleri Geniş ergonomik iki göz arası 30 cm Gaz kesme emniyetli Üründür otomatik çakmaklı Cam olcüsü 51x30 cm tüplü lpg mutfak tüpü ile kullanım için uygundur. Doğalgaza çevrilebilir. Dönüşüm enjektörleri içindedir
Soru: Merhabalar bu ürün normal tezgah üzerinde kullanılır mı ?
Cevap: Maalesef ürün ankastredir
Soru: merhaba gaz baglantısı ne taraftan
Cevap: Merhaba ön sağ da
Soru: Genişlik ve uzunluk ölçüleri kaç cm.. 51 uzunluk 30 cm genişlik mi.
Cevap: DOĞRUDUR EFENDİM DERİNLİK İSE 5 CM'DİR
Soru: merhabalar.. bu set üstü ocagın LPG giriş kısmı sol arkadan girişli. ocak modeli varmı
Cevap: Sadece ön sol var
Soru: merhaba, ücrwtsiz servis mi gelip takıyor yoksa kendimiz mi?
Cevap: Merhaba kendiniz takıyorsunuz ücretsiz kurulum yoktur
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Resim Galerisi
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Şu Anki Değeri 1899.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Detaylı Bilgi
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Ürününün Satıcısı, univercal Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak ürününü 1899.0 Tl'den Satılmaktadır.
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Ürünü Kullananların Görüşleri
1899.0 Tl ye satışta olan Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum:

Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: sorunsuz elime ulaştı kalitesi süper
İsim: m** e**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: henüz kullanmadım ama satıcı firma birebir iletişim kurarak bütünsorularıma anında cevap verdi kargo ve paketleme çok iyiydi teşekkür ediyorum
İsim: H** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: cok guzel bi urun
İsim: E** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: karavan için aldım. gayet iyi. tavsiye ederim
Tarih: 01 Ağustos 2023
Yorum: istegimi tam karsilamasa da iş görür
İsim: s** m**
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: Hızlı teslimat ve iyi Ambalaj gerisini kullanıp göreceğiz.
İsim: H** o**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: Henüz kurulum yapma imkanı bulamadım ama ürün şık duruyor. Gözler çokküçükte olsa hareketli olduğu için karavan da seyir esnasında sesyapabilir. Puan kırma sebebim ürünün emaye boyası soyulmuş olarak geldi.(07mm*05mm)
İsim: ceyhun u.
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: iki gözde büyük olarak sipariş ettim biri küçük geldi. Tekrar kargo işiuğraştırıcı çünkü kargo aradı eve teslim etmedi gel al dediler arabayoktu elimde minibüste uğraştım durdum .
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: yanması vs. güzel çakmak sorunsuz çalışıyor. yorumlarda söylendiği gibidüğmeler eğri değildi. geniş ve hoş bi ürün deneyimleri paylaşacağım.karavana aldım
İsim: K** A**
Tarih: 05 Haziran 2023
Yorum: ürünü sipariş vermeden 4 defa doğalgaz uyumlu olsun diye söyledim bunarağmen tüplü gönderildi dalga geçer gibi,takılsın die 250 tl servisücreti verdim ben şimdi bi enjektör içinde mi servis ücreti ödeyeceğimyazık günahtır yaa, vanası da yoktu bağlantı için ona da 50 tl ödedimbiraz özen yaa insanları yıpratmaktan ugrastirmaktan başka bişi değil
İsim: Damla k.
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: İmalatcıyım ocağı çalıştırdığımızda gaz kontrol düğmesinden alev aldıçözüm bekliyoruz
İsim: K** B**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: 1.Ocak gözleri yerine tam oturmuyor 2. Büyük göz çakmak çalışmıyor
İsim: Ü** g** Ö**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: güzel kaliteliurun gaz kaciriyor para çöpe gitti
İsim: E** E**
Tarih: 22 Ekim 2022
Yorum: Ürün sol büyük bölümü açma kapama düğmesi çalışmıyor Soariş verdiğimÜrün universal gaz emniyetli Ergonomik ikili Ocak olmasına rağmen gelenüründe herhangi bir marka ismi yada yazı yok ürünün bir an öncedeğiştirilmesi gerekiyor
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Doğal gaz için uyumlu malzeme içine konulmamış ve gaz bağlantı parçasıda yok
İsim: Deniz E.
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Mayıs 2023
Yorum: güzel sadece lavovunun kesilmesi gerekiyormuş yerleştirilmesi için benbunu bilmiyordum bilmeden aldım şimdi onu yaptircam diye uğraşıyorum amagenel olarak çok iyi bı ürün şık ve estetik bı duruşu var
İsim: K** d**
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: Ürün sağlam elime ulaştı. Ancak ocağın üstündeki demirler tam uymuyordu.satıcıyla görüştüm. Çok ilgililer sorunu çözdüler. Teşekkürler
İsim: M** A**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: Küçük ocağın çakmağı çalışmıyor. Yanıyor, ne kadar basılı tutarsaktutalım parmağımızı çekince sönüyor. Teknik servise nasıl ulaşacağımızıda bulamıyoruz.
İsim: D** Y**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Yorum: Ürün sağlayıcı firma çok ilgisiz ve 10 gündür ulaşılamıyor trend yoldabu fırmaya tek kelime yazmıyor ve tuketıcıyı korumuyor mecbur iptal ettim
İsim: S** Y**
Tarih: 05 Kasım 2022
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kurulum için nereyi arayacaksın ?
Cevap: Kendiniz kurabilirsiniz efendm ya da herhangi bir servise yaptırabilirsiniz.
Soru: kendimiz kursak garantiden çıkmaz dimi ?
Cevap: Garantiden çıkmaz efendm devam eder
Soru: Ölcüleri nedir ?
Cevap: İkinci resme bakınız
Soru: alt kısmının ölcusü nedir
Cevap: 29x48,5 cm
Soru: hangi ilde gönderiyorsunuz
Cevap: Türkiye'nin tüm illerine gönderilir
Soru: Kurulumu nasıl yapacağız
Cevap: Kurulum size ait efendm
Soru: Merhaba tezgah kesim ölçüsü nedir yardımcı olabilirmisiniz teşekkür
Cevap: Merhaba 48x28 cm yeterlidir
Soru: iyi günler sizden alışveriş yapan bazı alıcıların aldığı ürünün üzerinde marka yazarken bazılarında yazmıyor (ünivercal yazısı) neden böyle bir durum var acaba fotrafli yorumlarda sizden alışveriş yapanların yorumlarına baktimda
Cevap: MERHABA EFENDİM BAZEN FABRİKA KAYNAKLI REKLAMSIZ ÇIKIYOR.
Soru: ankastre olarak değil dimi ürün kestrmek istemiyrm ona göre alicam
Cevap: Ankastre efendim ürün kesilmesi lazım
Soru: Ev tüpünde 12kg direkmi bağlanıyor yoksa araya Detantörmü⁷ takılıyor ?slm
Cevap: Merhaba efendim dedantör takmanız gereklidir.
Soru: bu ürün kendinden çakmaklımı
Cevap: merhaba çakmaklı gaz emniyetli ve iki göz arası 30 cm. a kalite üründür.
Soru: Dogal gazlı istiyorum varmı
Cevap: merhaba lpg mutfak tüpü ile kullanım için uygundur. Doğalgaza çevrilebilir. Dönüşüm enjektörleri içindedir
Soru: ikili ankastre ocak aldik icinden baglanti ayaklari ve civatalari cikmadi ne zaman temin edip gonderebilirsiniz
Cevap: Merhaba bağlantı İçin klips üründe yok. Sadece kenarına silikon sıkmanız yeterli. Saygılarmızla
Soru: Ocak tezgah üstü kullanılıyormu yükseklik nedir.gömme olarakmı kullanılıyor
Cevap: Merhaba efendim tezgah üstü degil gömmedir.
Soru: merhaba bu ürün karavan için LPG ye uyumlu mu geliyor başka model mi almam gerek?
Cevap: merhaba efendim öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz , ürün özellikleri Geniş ergonomik iki göz arası 30 cm Gaz kesme emniyetli Üründür otomatik çakmaklı Cam olcüsü 51x30 cm tüplü lpg mutfak tüpü ile kullanım için uygundur. Doğalgaza çevrilebilir. Dönüşüm enjektörleri içindedir
Soru: Merhabalar bu ürün normal tezgah üzerinde kullanılır mı ?
Cevap: Maalesef ürün ankastredir
Soru: merhaba gaz baglantısı ne taraftan
Cevap: Merhaba ön sağ da
Soru: Genişlik ve uzunluk ölçüleri kaç cm.. 51 uzunluk 30 cm genişlik mi.
Cevap: DOĞRUDUR EFENDİM DERİNLİK İSE 5 CM'DİR
Soru: merhabalar.. bu set üstü ocagın LPG giriş kısmı sol arkadan girişli. ocak modeli varmı
Cevap: Sadece ön sol var
Soru: merhaba, ücrwtsiz servis mi gelip takıyor yoksa kendimiz mi?
Cevap: Merhaba kendiniz takıyorsunuz ücretsiz kurulum yoktur
Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Resim Galerisi

Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak En Uygun Satış Linki

univercal Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
univercal Geniş İki Gözlü Gaz Emniyetli Ergonomik Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.