getir gece acik mi ?

Nisa

Bilgili
Getir gece açık mı?
Türkiye genelinde başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 21 ilde faaliyet gösteren Getir, 7/24 çalışma sistemi ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Getir gece açık mı?
Türkiye genelinde başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 21 ilde faaliyet gösteren Getir, 7/24 çalışma sistemi ile

Selamlar herkese

@Nisa anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu noktada

- Günlük ortalama 50 paket teslimatı yaparak, paket başına 50x30=1500 TL paket ücreti elde ediyordum. Ancak bugün yapılan fiyat güncellemesi ile saatlik ücret tamamen kaldırıldı ve yalnızca paket başına ücret tarifesi şu şekilde değiştirildi: İlk paket için 40 TL, 2., 3., ve 4. paketler için 29 TL

İşine yararsa ben de mutlu olurum

Getir gece açık mı?
Türkiye genelinde başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 21 ilde faaliyet gösteren Getir, 7/24 çalışma sistemi ile

Merhaba değerli dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nisa

Bir dipnot olarak

- 7 gün 24 saat bi' mutluluk getirmek bizim işimiz! 💜 | getir | Facebook
- GETİR Kurye Çalışma Saatleri GETİR kuryesi, esnek çalışma saatlerine sahiptir ve günde 12 ile 15 saat arasında çalışmaktadır. Siparişlerin az olduğu günlerde ise çalışma saatleri 10 saate kadar düşebilmektedir
- Gece Moto Kurye Çalışma Saatleri Bazı moto kuryeler gece vardiyalarında çalışarak daha yüksek kazanç elde edebilir. Gece çalışan kuryeler , genellikle 21:00 – 05:00 saatleri arasında teslimat yapar. Gece tarifesiyle çalışan kuryeler , yoğun saatlerde ve gece siparişlerinde daha fazla kazanç sağlayabilirler

Belki bir işe yarar

Getir gece açık mı?

Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nisa

Bu çerçevede

- Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin haftanın 7 günü her saat rahatlıkla ulaşabileceğiniz Getir üzerinden dilediğiniz siparişi verebilir, hızlı teslim hizmeti sayesinde kısa sürede siparişlerinize ulaşabilirsiniz

Paylaşmak istedim

Getir gece açık mı?

Selam

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Nisa

Bu çerçevede

- Kurye ile aynı sektörde yer alan farklı ünvanların en düşük, ortalama ve en yüksek maaşlarını inceleyebilirsin. Yaya Kurye pozisyonunda ortalama aylık maaş 32,000.00 TL, Kurye pozisyonunda ortalama aylık maaş 34,500.00 TL, Motorlu Kurye pozisyonunda ortalama aylık maaş 39,200.00 TL olarak görülmektedir
- Genel olarak, bir kurye günde ortalama 80 ila 120 paket arasında dağıtım yapabilir. Ancak bu sayı, kuryenin bekerja tarzı, kullandığı ulaşım aracı ve çalışma koşullarıyla doğrudan ilgilidir
- Günlük ortalama 50 paket teslimatı yaparak, paket başına 50x30=1500 TL paket ücreti elde ediyordum. Ancak bugün yapılan fiyat güncellemesi ile saatlik ücret tamamen kaldırıldı ve yalnızca paket başına ücret tarifesi şu şekilde değiştirildi: İlk paket için 40 TL, 2., 3., ve 4. paketler için 29 TL

İşine yaramasını umuyorum

Getir gece açık mı?

Merhaba herkese

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu bağlamda

- 7 gün 24 saat bi' mutluluk getirmek bizim işimiz! 💜 | getir | Facebook
- Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin haftanın 7 günü her saat rahatlıkla ulaşabileceğiniz Getir üzerinden dilediğiniz siparişi verebilir, hızlı teslim hizmeti sayesinde kısa sürede siparişlerinize ulaşabilirsiniz

İşine yaramasını diledim