Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

Hacer

Bilgili
Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Tavsiye Eder Misiniz?
Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Şu Anki Fiyatı 25950.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Memnuniyet Durumu Nedir?

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Ürün Tanıtımı

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Grundig Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı ürününü 25950.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Kullanıcı Yorumları
25950.0 Tl ye satışta olan Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
49 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: hanımlar içi gayet geniş her şey rahatça sığıyor 5 kişilik aileyiz herşeyimiz rahatça sığdı 1 haftada geliyor
İsim: F** A**
Tarih: 16 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: İndirimdeyken almıştım iyiki de almışım
İsim: Naime T.
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: Gayet güzel kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 03 Temmuz 2024

Yorum: hızlı kargo, sorunsuz teslimat yapıldı. teşekkürler
İsim: E** T** E**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: çok güzel beğendik
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: yeterli küçük aile için
İsim: bülent y.
Tarih: 17 Şubat 2024

Yorum: hızlı geldi kurulumu da 1 günde yapıldı. içi çok geniş ben çok beğendim
İsim: N** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Şubat 2024

Yorum: Ürün gerçekten görünüm olarak çok güzel kalıte olarak ta güzel uygunfiyatlı alınabılır ben aldığımda 13.000 tlydş şimdi baya yükselmiş amadeğer güzel ürün
İsim: E** Ç**
Tarih: 28 Ocak 2024

Yorum: Buzdolabından gayet memnunum. Istanbulda 2 günde evime ulaştı ve birsorun yaşamadım.
İsim: E** E**
Tarih: 25 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Güzel ürün kullanıyoruz memnunuz trendyol ve satıcı mağazaya teşekkür ederim
İsim: A** E**
Tarih: 28 Kasım 2023
Satıcı: AzizogluBeyazEsya

Yorum: En kısa zamanda sapasağlam geldi soğutması gayet başaralı indirimdeyken aldım
İsim: Simge a.
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: gelinime aldım çok begendi güzel
İsim: Semriye K.
Tarih: 08 Ağustos 2023

Yorum: Kargo süreci çok hızlı ilerledi media markt kalitesi teşekkürler 👍
İsim: A** K**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Yüksek fiyatlı aldığım eski buzdolabımda bile bu kadar memnunkalmamıştım, hacmi geniş, soğutması mükemmel ve sessiz çalışıyor,muhteşem bir ürün.
İsim: E** T**
Beden: 11 Haziran 2023

Yorum: Kısa sürede Borusan lojistik firması ile geldi gün içinde serviskurulumu yaptı memnunuz sessiz bir şekilde çalışıyor
İsim: G** Y**
Beden: 04 Haziran 2023

Yorum: Teslimat ve kurulum çok güzeldi. Şuanlık çok memnunuz
İsim: Y** K**
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: Ürün kaliteli herşeyi çok güzel servis çok hızlı servisi ne zamanararsanız o an geliyor kurulumunu yapıyor kargo horoz lojistik ise geç gelir
İsim: A** B**
Tarih: 15 Nisan 2022

Yorum: Gayet güzel ürün çok memnun kaldım.
İsim: A** T**
Tarih: 06 Aralık 2021
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: kargo firması hem geç getirdi hem de ürünü eve getirmek istemedi onundışında buzdolabı gerçekten güzel ve şık tavsiye ederim
Tarih: 06 Temmuz 2024

Yorum: Eşimle bir kaç modele bakıp, hacmi, buzluğu ve fiyatı nedeniyle bubuzdolabına karar verdik. İyi ki de bu modeli almışız çok beğendim.Fiyatına göre gayet güzel bir buzdolabı. Siparişten bir kaç gün sonramağazadan gelip teslim ettiler. ertesi gün servis gelip kurulumunuyaptı. Bir de kapak yönünü değiştirmek istedik fakat artık aparatyanlarında olmuyDevamını Oku
İsim: A** G** Y**
Tarih: 27 Mart 2024

Yorum: ürünü yeni teslim aldık mediamark ın kendi si teslim etti kurye teslimatkonusunda pek başarılı değil ürüne biraz hor davranıyorlar dahakurulumu ve montajı yapılmadı sanırım biraz bekliyecek
İsim: C** M**
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: ürün güzel memnunuz sadece 3 kat ta oturduğum için kargoyu malesefyukarı cikarmadilar
İsim: ç** o**
Tarih: 25 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok araştırıp fiyat performans olarak en mantıklısı bu buzdolabını almakoldu . Henüz kullanmadim çeyizim için aldım. Arcelik kalitesi ve arcelikservis garantili olduğu için içim rahat bir şekilde aldım.
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: urun güzel sorunsuz teslim edildi..hasarsız..yanliz getirenler başarılıdeğil.. 2.kata bile vir virlandilar..hasar veririz cikmaz deyipdurdular..servis kurulumu hemen yapti
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: Geldi fakat daha kurdurmadık güncelleeyceğim. Fiyat performans olarak buürünü çok beğendim, kurdurunca guncellicem. Biz bayildik, 0 derecebolmesinde kahvaltiliklar icin vs harika uretilmis. Turevleri cok cokdaha pahali. Gorunus olarak da bencd cok estetik duruyor ve ici bayagenis 4 kisilik aile icin bile bizim eski dolabimizdan daha buyuk oldu:)medDevamını Oku
İsim: Necibe E. Ç.
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: Daha kurdurmadık.
İsim: İ** Y**
Beden: 24 Aralık 2022
Satıcı: E-Trend

Yorum: Borusan lojistik ile hızlı geldi. Eve teslim ettiler.ertesi gün arcelikservisi geldi. Üst Genişligi güzel ama buzluk kısmı anneme yetmedi yine:) biraz kücük gibi. Bosch marka ürüne iki katı fiyat vermek istemedim.Şansa bırakıyorum umarım uzun seneler skıntısız kullanır annem.
Tarih: 19 Kasım 2022

Yorum: Fiyat performans urunu Arcelik servisi geliyor zaten.beyaz esya birazdasans isi cok para vermeye gerek yok.ben memnun kaldim
İsim: t** k**
Tarih: 13 Ekim 2021
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: ürün temiz geldi daha açmadım fakat hızlı kargo
İsim: A** f** V**
Tarih: 29 Aralık 2022

Yorum: iyi sorunsuz kullanıyorum ama dolap üstünde köşelerinde sakız gibidelikleri kapatmışlar gibi
İsim: M** k**
Tarih: 12 Ocak 2024

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir
Cevap: Merhaba, Enerji sınıfı "F" olarak belirtilmiştir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Komprasör bilgisi nedir? Aspera mı?
Cevap: Merhaba; konu hakkında detaylı biligiyi yetkili servisten alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Komprasör bilgisi nedir? Aspera mı?
Cevap: Malesef bilgimiz yok

Soru: Merhaba iyi günler ürünün boyu kaç cm acaba🙏🏻
Cevap: Merhaba, Dolabın boyu 185 cm'dir. İyi günler.

Soru: içindeki ışık sensörü tek renkte kırmızıda kalıyor neden acaba bisi yapmamız gerekirmi
Cevap: Merhaba. Yetkili teknik servis ile görüşünüz.

Soru: merhaba. ürün derinliği için 70.5 cm olarak belirtmişsiniz. bu ölçüye kapı kolu dahil midir? bana ana gövdenin derinliği gerekli, bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, GKNE 5311 model ürünümüzde sadece gövde derinliği 600 mm'dir. Bilginize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Grundig Türkiye.

Soru: soğutucu bölümü kaç litre dondurucu bölümü kaç litre no frost mu
Cevap: Merhaba, Soğutucu bölme 330 litre, dondurucu bölme ise 97 litre olarak belirtilmiştir. Ürün no frost özelliklidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: ölçüleri nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz; Yükseklik185 cm Genişlik70 cm Derinlik70.5 cm olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: mrb ürünü almayı düşünüyorum gönderim ambarlami yoksa kargoylami
Cevap: Değerli Müşterimiz; Boyut, ağırlık ve bölgeye göre Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Kolay Gelsin, Bir Günde Kargo, Borusan Lojistik ve Horoz Lojistik ile sevk edilmektedir. Kargo firması için seçim yapılamamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba, ürünü alınca depoda bekletebiliyormuyuz? ve kaç gün vs kaç ay?
Cevap: Merhaba.Urun sevkı 2-3 gune kadar yapılmaktadır,E ticaret uzerinden yapılan satıslarda urun tedarıgı sevkı satıs esnasındakı 2 3 gune kadar gerceklesmektedır.

Soru: Ürün kapıya mı bırakılıyo yoksa eve mi bırakılıyo ona göre alcam
Cevap: Değerli Müşterimiz; Anlaşmalı kargo şirketlerimiz sipariş sırasında belirtmiş olduğunuz adreslere teslimat yapmaktadır. Kat farketmeksizin ürününüzü daire girişine kadar teslim edilmektedir. Merdiven, kapı, asansörün dar olması gibi, ürünün hasarsız şekilde taşınmasına engel bir durum söz konusu ise bu işlem değişiklik gösterebilmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhaba hangi servis bagliyo acaba ilk geldiğinde
Cevap: Merhaba; Kurulum ve garantisi için size en yakın Arçelik servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İyi günler.

Soru: A sınıfı mi?
Cevap: Merhaba, Ürününü enerji sınıfı A şeklindedir. İyi günler dileriz.

Soru: bu ürün acaba teşhir ürünü müdür?
Cevap: Merhaba, Satışta bulunan ürünlerimiz orjinal, sıfır ve kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: merhabalar kapı açık Alarm Vai acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz; Teknik Detaylı bilgi için üretici firma Grundig ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba, çekmece kısmı renkli ışıklı ilk çalışmasında renklidydi şimdi sadece mavi yanıyor neden
Cevap: Aralık yetkili servise danisirmisiniz bize göre bi sorun yok

Soru: açık kapı uyarısı var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: en×boy×yukseklik nedir?
Cevap: Merhaba, Ürün ölçüleri; Derinlik (cm) 70.5 cm Genişlik (cm) 70.0 cm Yükseklik (cm) 185.0 cm Şeklindedir. İyi günler.

Soru: Merhabalar ürüne raf eklenebiliyormu acaba? Görselde çekmece üstü hariç 2 rafı varda.
Cevap: Değerli Müşterimiz, GKNE 5311 modelimiz de 2 adet cam raf bulunmakta olup , dilerseniz 2 tane daha raf takabilirsiniz.Ürünlerimizin parçaları yetkili servislerimiz den temin edilmektedir. Saygılarımızla, Grundig Türkiye

Soru: içeride dijital gösterge varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz,Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Ürün dijital göstergeye sahip değildir. Sıcaklık ayar düğmesi çevirmeli düğmedir.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gkne 5311 427 L Çift Kapılı Buzdolabı En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Sultan Beyaz Eşya 0 59

benzerkonular_benzer_konular