Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Fiyatına Göre Alınır Mı-

Sultan

Bilgili
Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Satın Alır Mısınız?
Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Şu Anki Satış Fiyatı 49899.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Kullanıcılar Memnun Mu?

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Teknik Açıklamalar

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Grundig Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı ürününü 49899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
49899.0 Tl ye satışta olan Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: ürün sorunsuz geldi daha kullanmadım birkaç ay sonra yeni evimdekullanucam o zaman yorumu yenilerim inşallah Dolabım birkaç gün öncekuruldu çok beğendim çok geniş ve rafları ve çekmeceleri kaliteli vesağlam teşekkürler buzdolabı ni yaklaşık 1aydir kullanıyorum yorumgüncellemek istedim dolabın sebze meyve çekmecesi var ister karma isterya meyve yadaDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 14 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknol

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba nereden gönderim yapıyorsunuz ve mağaza isminiz nedir?
Cevap: Bursa' dan gönderim sağlamaktayız efendim Firmamızın ismi Gürkaynak Beyaz Eşya

Soru: urun ölçüleri nedir
Cevap: Merhabaalar Boyutlar (G/Y/D): 83.2 cm x 191.5 cm x 74.7 cm

Soru: Arçelik garantili mi
Cevap: Merhaba efendim ürün arçelik garantisi içerisindedir iyi günler dileriz.

Soru: Motor garantisi kaç yıl
Cevap: 10 yıl motor garantisi vardır.

Soru: şuan stokta var mı garanti süresi nedir
Cevap: Öncelikle merhabalar efendim Ürün şuan stoklarımızda bulunmaktadır Garanti süresi Arçelik A.Ş tarafından ücretsiz olarak 3 yıl sağlanmaktadır.

Soru: Merhaba dijital ekran göstergesinin normal standartlarda derece ayarı nedir
Cevap: Merhaba, Ürün hakkında detaylı bilgi için trendyol.com müşteri hizmetlerinden bilgi edinebilirsiniz. Teşekkürler.

Soru: Merhabalar kolay gelsin kapı yönü değişiyor mu?
Cevap: MERHABA EFENDİM İLGİLİ ÜRÜNÜN KAPI İÇİNDE BULUNAN UYARI ETİKETİNE BAKILMALIDIR. DETAYLI BİLGİYE YETKİLİ SERVİSLERDEN SAHİP OLABİLİRSİNİZ İYİ AKŞAMLAR.

Soru: f enerji tasaruflu mu normalde E bu F diye geciyor
Cevap: Merhaba. Sormuş olduğunuz mevcut ürünün mevcut enerji sınıfı F olarak geçmektedir.

Soru: hayırlı işler ben sipariş verdim ama renk kısmında yeşil yazdığını fark ettim rengi gorseldeki gibi gri değil mi
Cevap: Öncelikle Merhabalar Ürünün orjinal rengi gridir

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Gkne 7201 I Çift Kapılı Buzdolabı En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular