Canan
Bilgili
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt En Ucuzu Nerede Bulunur?
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Şu Anki Değeri 124.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Teknik Bilgiler
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Ürününün Satıcısı, StartMore Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt ürününü 124.99 Tl'den Satılmaktadır.
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Ürün Hakkındaki Yorumlar
124.99 Tl ye satışta olan Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: güzel fiyatına göre
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: BY GARALİ
Yorum: siz dalga mı geçiyorsunuz fotoğraflı bile aynı değil iki tane sipariş verdim birebir mi geldi birisi m beden asla ve asla kabul edilemez şekilde renge geldi şu an size çok sinirliyim
İsim: I** K**
Beden: Beden:S
Yorum: M beden aldım ne geldiği belli değil etiketi kesmişler sanırım xL göndermişler çünkü çok büyük geldi tebrik ediyorum satıcıyı yazık değilmi adam gibi M beden ise M gönder elinde yoksa iptal et xL mi ne olduğu belli olmayan ürünü gönderme yazik yakaya bak bir kişi daha girer ne beden olduğu yok etiket yok
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Beden: Beden:M
Yorum: 150kg için s\m beden verin en küçük beden verdim ,xxl kadar büyük geldi
İsim: K** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Beklediğimden iyi geldi 2 kere giydim ve 2 kere yıkandı henüz renkte solma yada çekme yok. Oveersize sevenler 1 beden büyük alsın
İsim: R** D**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Satıcı: ARASSAN COMPANY
Yorum: 3 ürün siparişi verdim 2 si nedense 2 gün geçmeden geldi ve gelen üründen biri XXL VE RESIMDEKI gibi mor olan beden etiketi kesilmiş 2. Ürün kırmızı olan ve deformeli geldi . 3. Ürün ise yeşil renk ve hala kargoda başkasına ait kullanılmış ürünler iade ürünü deformeli ürünü gönderdiniz.3.ürün gelince kargodan iade edicem.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Boy:168cm
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: ürün fotoğraftaki gibi mi gelir
Cevap: Evet bire bir aynı ürün gönderiliyor
Soru: 164 boy 95 kilo biraz bol durmasını istiyorum hangi beden olur?
Cevap: Xl uygundur
Soru: hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba ,sendeo ile gönderim sağlamaktayız. Sağlıklı günler dileriz
Soru: 165 63 kilo hangi beden uygundun bol olmasın
Cevap: Merhabalar, M beden tercih etmeniz uygundur.
Soru: 167 boy kilo 62 kaç benden uygun
Cevap: Merhabalar, m beden tercih etmeniz uygundur..
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Görsel Galerisi
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Şu Anki Değeri 124.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1 .
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Teknik Bilgiler
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Ürününün Satıcısı, StartMore Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt ürününü 124.99 Tl'den Satılmaktadır.
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Ürün Hakkındaki Yorumlar
124.99 Tl ye satışta olan Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.1
Yorum: güzel fiyatına göre
İsim: **** ****
Yorum: siz dalga mı geçiyorsunuz fotoğraflı bile aynı değil iki tane sipariş verdim birebir mi geldi birisi m beden asla ve asla kabul edilemez şekilde renge geldi şu an size çok sinirliyim
İsim: I** K**
Beden: Beden:S
Yorum: M beden aldım ne geldiği belli değil etiketi kesmişler sanırım xL göndermişler çünkü çok büyük geldi tebrik ediyorum satıcıyı yazık değilmi adam gibi M beden ise M gönder elinde yoksa iptal et xL mi ne olduğu belli olmayan ürünü gönderme yazik yakaya bak bir kişi daha girer ne beden olduğu yok etiket yok
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: 150kg için s\m beden verin en küçük beden verdim ,xxl kadar büyük geldi
İsim: K** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Beklediğimden iyi geldi 2 kere giydim ve 2 kere yıkandı henüz renkte solma yada çekme yok. Oveersize sevenler 1 beden büyük alsın
İsim: R** D**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Satıcı: ARASSAN COMPANY
Yorum: 3 ürün siparişi verdim 2 si nedense 2 gün geçmeden geldi ve gelen üründen biri XXL VE RESIMDEKI gibi mor olan beden etiketi kesilmiş 2. Ürün kırmızı olan ve deformeli geldi . 3. Ürün ise yeşil renk ve hala kargoda başkasına ait kullanılmış ürünler iade ürünü deformeli ürünü gönderdiniz.3.ürün gelince kargodan iade edicem.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Boy:168cm
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: ürün fotoğraftaki gibi mi gelir
Cevap: Evet bire bir aynı ürün gönderiliyor
Soru: 164 boy 95 kilo biraz bol durmasını istiyorum hangi beden olur?
Cevap: Xl uygundur
Soru: hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba ,sendeo ile gönderim sağlamaktayız. Sağlıklı günler dileriz
Soru: 165 63 kilo hangi beden uygundun bol olmasın
Cevap: Merhabalar, M beden tercih etmeniz uygundur.
Soru: 167 boy kilo 62 kaç benden uygun
Cevap: Merhabalar, m beden tercih etmeniz uygundur..
Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Görsel Galerisi

Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt En Uygun Satış Linki

StartMore Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
StartMore Göğüs Beach Baskılı Oversize Erkek T-Shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.