Halide
Bilgili
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Tavsiye Eder Misiniz?
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 13000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Grundig Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi ürününü 13000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Son Yorumlar
13000.0 Tl ye satışta olan Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Anneme hediye aldık çok güzel sorunsuz gerçekleştirdik tüm süreçleriyıkaması vs çok iyi
İsim: D** A**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: Annem için aldık hızlı geldi güzel ürün
İsim: P** A**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: ürünün hem fiyatı uygun hem de kaliteli tam bir fp ürünü mağazaya göredaha uyguna denk geliyor hemen de servis gelip kuruyor memnun kaldım.
İsim: G** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Çok iyi memnun kaldık.
İsim: Y** Y**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: çok sevdim,sessiz tertemiz yıkıyor ve bulaşıklar kuru çıkıyor geneldehep aynı programı kullanıyorum zaten ,beklentimi fazlasıyla karşıladı.
İsim: D** U**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: harika herkese tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim edildi. Kurulumunda da sorunyaşamadım servis gayet ilgiliydi. İyi ki almışım. Çok memnunum. Çokgüzel yıkıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Maşallah.....
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: cok kisa surede sorunsuz geldi kurulumu icin servisle irtibata geçeceğim
İsim: B** Ş**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: başarılı bir ürün, herhangi kronik bir sorunu da olmadığı için tercihettim, servis de gayet ilgiliydi. teşekkürler.
İsim: B** H** K**
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım bulunduğum yerde Grundig servisi çok iyi veilgili 1 aydır kullanıyorum tam bir fiyat performans ürünü..
İsim: S** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Özellikle kargo çalışanlarının iş disiplinine, sorumluluk bilincine çokteşekkür ediyorum
Ürün sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde elimizeulaştı ertesi gün kargoya verildi aynı şehirde olduğum için aynı günteslim edildi, kurulum yaptırmadan önce paketi açamayacağımız içinfotoğraf yükleyemiyorum, ilerleyen zamanlarda güncelleme yapacağım.
İsim: S** D**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürün cok ıyı tavsıye ederım
İsim: E** o** K**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Kargo teslim edildi bilgisi var henüz karga çıkmamış aldığım bilgiyegöre. Rezillik
İsim: m** e**
Yorum: Çok güzel çok beğendim eve kadar teslim edildi ertesi günde kurulumuyapıldı sesi asla rahatsız etmiyor
İsim: Ayşe K.
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Grunding ,araştırıp aldım ,bu özellikler de fiyat performans olarakgüzel bir ürün ,eski Alman malı ,yeni Türk malı Arçelik güvencesi veservis altında bir ürün ,programlar güzel ,yıkama gayet iyi ,2 güniçinde tesliim edildi ,tşk.ederim ilk defa beyaz eşya ürününü bu tarzbir platform dan aldım Trendyol a güveniyorum...
İsim: A** G**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: 2 aydır kullanıyorum ve her kullanımımda daha da memnun kaldım asla dahafazla para vermenize gerek yok mis gibi yıkıyor kesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: Çok memnunum. Fiyat performans ürünü
Yorum: sorunsuz bir sekilde kapıya kadar teslim edildi,aynı gün içinde montajıyapıldı, içi geniş iki kere kullandım.kısa programda tek raf kullanindemişti servis ,dolu haldeykende cok temiz yıkadı kısa programda.bencefiyatına göre çok çok iyi.
İsim: S** b**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı kargo ve teslimat için teşekkürler .
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Kullanışlı gayet güzel
İsim: E** S**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: çok ilgili mediamarkt kargo getirdi servis arçelik ertesi gun kurulumyapildı memnunuz
İsim: İ** V**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: On numara piyasaya göre en kaliteli
İsim: m** a**
Satıcı: Albihele
Yorum: Çok hızlı teslim edildi. Kargolama çok iyiydi. Ayrıca servis de hızlıcakurdu. makineden çok memnun kaldık. içi oldukça kullanışlı ve geniş. benindirimden aldım. bu fiyata bu ürün inanılmaz.
İsim: ö** ş** s**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: 2 aydır kullanıyoruz. Bulaşıkları çok temiz yıkıyor kısa programda dahiperformansı çok iyi, çok sessiz fiyat performans ürünü.
İsim: E** A**
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: çok güzel sıkıntısız geldi daha kullnmadık ama görüntü çok iyi
İsim: m** d**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: uygun fiyat
İsim: y** k**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü beğendim sessiz çalışıyor. üst sepeti 3 kademe ayarlanabilirolması çok güzel. Tavsiye ederim.
İsim: M** I**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Ürünün henüz kurulumunu yaptırmadım il dışında olduğum için. Amalojistik firması hakkında söyleyecek tonla sözüm var: Ben aradığımdaherhangi bir teslimat tarihi verememeleri büyük eksiklik. Nakliyatsağlayan kişiler de yeterince yetkin değiller. Bana ilçeye geldiklerinisöylediler. Ben de ne zaman adrese geleceklerini sorduğumda "direktsize geliyoruzDevamını Oku
İsim: M** Ç** C**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: İgrenc bi makina döner başlığı plastik ve çok dandik 3 başlığı da alalıbirkaç ay olmasına rağmen kırıldı
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Nakliye horoz lojistik gerçekleştirdi .Çok ilgilendiler hızlı birşekilde teslimat oldu .Servisi arayıp randevu aldım ertesi gün kurulumoldu .Arçelik servisi gerçekleştirdi kurulumu.Makinayı kullanırken 3,4yıkamada plastik kokusu geldi.Yıkaması çok güzel çok beğendim tereddütetmeden alabilirsiniz
İsim: F** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Gaziantep için gönderim varmı ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhaba gaziantep arcelik servisinj arayip mibtaj yaptirabilirsiniz
Soru: yükseklik ka cmdır
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hızlı yıkama özelliği varımdır acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün kutusu açılmamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: bitince kapağını kendisi açıyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz Belirtmiş olduğunuz model de otomatik kapı açma özelliği yoktur.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: Merhaba ürün kaç proğramlıdır.
Cevap: Merhaba, ürün 5 programlıdır. İyi günler dileriz.
Soru: kurulumu ucretsizmidir
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Grundig ürünleri 3 yıl garantilidir siz 2 yıl garantilidir cevabı vermişsiniz
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl *** Türkiye garantilidir. markanın kendi verdiği bir garanti mevcut ise markası ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kaç kez aradım bilmiyorum sayısını unuttum aramadım mi sanıyorsunuz çok yardımcı oldunuz
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için Teknosa Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba. Kaç prğramlıdır. İç asansörlümüdür.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: gpdf 5701 den ne farkı var bu cihazın aynı gibi duruyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Fonksiyon anlamda ürünün özellikleri aynıdır.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: Grundig bulaşık makinelerinde bazısında Gdf bazısında Gpdf kodu yazıyor. Aralarındaki farkı öğrenebilir miyim?
Soru: Yarım yük özelliği var mı
Soru: Başlatma açma kapatma ekranı dokunmatik mi tuşlu mu acaba
Soru: Garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Detay Resimler
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Mevcut Fiyatı 13000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Açıklama Ve Özellikler
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Grundig Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi ürününü 13000.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Son Yorumlar
13000.0 Tl ye satışta olan Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Anneme hediye aldık çok güzel sorunsuz gerçekleştirdik tüm süreçleriyıkaması vs çok iyi
İsim: D** A**
Yorum: Annem için aldık hızlı geldi güzel ürün
İsim: P** A**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: ürünün hem fiyatı uygun hem de kaliteli tam bir fp ürünü mağazaya göredaha uyguna denk geliyor hemen de servis gelip kuruyor memnun kaldım.
İsim: G** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Çok iyi memnun kaldık.
İsim: Y** Y**
Tarih: 18 Şubat 2024
Yorum: çok sevdim,sessiz tertemiz yıkıyor ve bulaşıklar kuru çıkıyor geneldehep aynı programı kullanıyorum zaten ,beklentimi fazlasıyla karşıladı.
İsim: D** U**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: harika herkese tavsiye ederim
Tarih: 14 Ocak 2024
Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslim edildi. Kurulumunda da sorunyaşamadım servis gayet ilgiliydi. İyi ki almışım. Çok memnunum. Çokgüzel yıkıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Maşallah.....
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: cok kisa surede sorunsuz geldi kurulumu icin servisle irtibata geçeceğim
İsim: B** Ş**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: başarılı bir ürün, herhangi kronik bir sorunu da olmadığı için tercihettim, servis de gayet ilgiliydi. teşekkürler.
İsim: B** H** K**
Tarih: 28 Aralık 2023
Yorum: Çok memnunum iyiki almışım bulunduğum yerde Grundig servisi çok iyi veilgili 1 aydır kullanıyorum tam bir fiyat performans ürünü..
İsim: S** A**
Tarih: 18 Ağustos 2023
Yorum: Özellikle kargo çalışanlarının iş disiplinine, sorumluluk bilincine çokteşekkür ediyorum

Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürün cok ıyı tavsıye ederım
İsim: E** o** K**
Yorum: Kargo teslim edildi bilgisi var henüz karga çıkmamış aldığım bilgiyegöre. Rezillik
İsim: m** e**
Yorum: Çok güzel çok beğendim eve kadar teslim edildi ertesi günde kurulumuyapıldı sesi asla rahatsız etmiyor
İsim: Ayşe K.
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: Grunding ,araştırıp aldım ,bu özellikler de fiyat performans olarakgüzel bir ürün ,eski Alman malı ,yeni Türk malı Arçelik güvencesi veservis altında bir ürün ,programlar güzel ,yıkama gayet iyi ,2 güniçinde tesliim edildi ,tşk.ederim ilk defa beyaz eşya ürününü bu tarzbir platform dan aldım Trendyol a güveniyorum...
İsim: A** G**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: 2 aydır kullanıyorum ve her kullanımımda daha da memnun kaldım asla dahafazla para vermenize gerek yok mis gibi yıkıyor kesinlikle tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: Çok memnunum. Fiyat performans ürünü
Yorum: sorunsuz bir sekilde kapıya kadar teslim edildi,aynı gün içinde montajıyapıldı, içi geniş iki kere kullandım.kısa programda tek raf kullanindemişti servis ,dolu haldeykende cok temiz yıkadı kısa programda.bencefiyatına göre çok çok iyi.
İsim: S** b**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı kargo ve teslimat için teşekkürler .
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Kullanışlı gayet güzel
İsim: E** S**
Tarih: 18 Nisan 2024
Yorum: çok ilgili mediamarkt kargo getirdi servis arçelik ertesi gun kurulumyapildı memnunuz
İsim: İ** V**
Yorum: On numara piyasaya göre en kaliteli
İsim: m** a**
Satıcı: Albihele
Yorum: Çok hızlı teslim edildi. Kargolama çok iyiydi. Ayrıca servis de hızlıcakurdu. makineden çok memnun kaldık. içi oldukça kullanışlı ve geniş. benindirimden aldım. bu fiyata bu ürün inanılmaz.
İsim: ö** ş** s**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: 2 aydır kullanıyoruz. Bulaşıkları çok temiz yıkıyor kısa programda dahiperformansı çok iyi, çok sessiz fiyat performans ürünü.
İsim: E** A**
Tarih: 25 Mart 2024
Yorum: çok güzel sıkıntısız geldi daha kullnmadık ama görüntü çok iyi
İsim: m** d**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: uygun fiyat
İsim: y** k**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü beğendim sessiz çalışıyor. üst sepeti 3 kademe ayarlanabilirolması çok güzel. Tavsiye ederim.
İsim: M** I**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: Ürünün henüz kurulumunu yaptırmadım il dışında olduğum için. Amalojistik firması hakkında söyleyecek tonla sözüm var: Ben aradığımdaherhangi bir teslimat tarihi verememeleri büyük eksiklik. Nakliyatsağlayan kişiler de yeterince yetkin değiller. Bana ilçeye geldiklerinisöylediler. Ben de ne zaman adrese geleceklerini sorduğumda "direktsize geliyoruzDevamını Oku
İsim: M** Ç** C**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: İgrenc bi makina döner başlığı plastik ve çok dandik 3 başlığı da alalıbirkaç ay olmasına rağmen kırıldı
Tarih: 11 Haziran 2024
Yorum: Nakliye horoz lojistik gerçekleştirdi .Çok ilgilendiler hızlı birşekilde teslimat oldu .Servisi arayıp randevu aldım ertesi gün kurulumoldu .Arçelik servisi gerçekleştirdi kurulumu.Makinayı kullanırken 3,4yıkamada plastik kokusu geldi.Yıkaması çok güzel çok beğendim tereddütetmeden alabilirsiniz
İsim: F** K**
Tarih: 08 Ocak 2024
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Gaziantep için gönderim varmı ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhaba gaziantep arcelik servisinj arayip mibtaj yaptirabilirsiniz
Soru: yükseklik ka cmdır
Soru: hızlı yıkama özelliği varımdır acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün kutusu açılmamaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: bitince kapağını kendisi açıyormu
Cevap: Değerli Müşterimiz Belirtmiş olduğunuz model de otomatik kapı açma özelliği yoktur.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: Merhaba ürün kaç proğramlıdır.
Cevap: Merhaba, ürün 5 programlıdır. İyi günler dileriz.
Soru: kurulumu ucretsizmidir
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Grundig ürünleri 3 yıl garantilidir siz 2 yıl garantilidir cevabı vermişsiniz
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl *** Türkiye garantilidir. markanın kendi verdiği bir garanti mevcut ise markası ile görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: kaç kez aradım bilmiyorum sayısını unuttum aramadım mi sanıyorsunuz çok yardımcı oldunuz
Cevap: Merhaba, konu hakkında detaylı bilgi için Teknosa Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba. Kaç prğramlıdır. İç asansörlümüdür.
Soru: gpdf 5701 den ne farkı var bu cihazın aynı gibi duruyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Fonksiyon anlamda ürünün özellikleri aynıdır.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: Grundig bulaşık makinelerinde bazısında Gdf bazısında Gpdf kodu yazıyor. Aralarındaki farkı öğrenebilir miyim?
Soru: Yarım yük özelliği var mı
Soru: Başlatma açma kapatma ekranı dokunmatik mi tuşlu mu acaba
Soru: Garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Detay Resimler

Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Grundig Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig Gpdf 5711 Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.