Melek
Bilgili
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Tavsiye Eder Misiniz?
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Şu Andaki Fiyatı 23599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Kullanıcılar Memnun Mu?
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Ürün Detayları
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Ürününün Satıcısı, Grundig Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz ürününü 23599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Yorumlar Ve Değerlendirmeler
23599.0 Tl ye satışta olan Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok memnunuz buz gibi soğutuyor
İsim: Y** B**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürünün fiyatı makul ve uygundu güzel zamanda geldi tşk ederim..
İsim: Erdinç K.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: güzel ürün
İsim: A** T**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: çok beğendim
İsim: S** Z**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün mükemmeldi ve denemekten mutluyum
İsim: Haydar A.
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Aralık 2023te 16500e aldım,bu fiyata kaçmaz.
İsim: H** D**
Tarih: 10 Ocak 2024
Yorum: Buz dolabi araşindaysaniz gayet büyük ve kullanışlı fiyatına göre çokiyi tavsiye ederim...
İsim: M** k**
Tarih: 08 Aralık 2023
Yorum: muazzam çok güzel
İsim: Y** K**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: yeni geldi gayet iyi görünüyor kullanmaya başlayınca yeni yorumlar yapicam
İsim: E** A**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Hiçbir problemi yok. Gayet kaliteli. 1 aydır açılmış süt hala bozulmadı.Çok sevdim gerçekten.
İsim: Gülsüm B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Kasım 2023
Yorum: Hızlı geldi güzel ürün
İsim: M** K**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Çok güzel
İsim: N** M**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: çok iyi bence Arçelik garantisi nede olsa
İsim: B** K**
Yorum: çok güzel sessiz çalışıyor genişliğide güzel
İsim: m** g**
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: çok güzel çekinmeden alın
İsim: L** K**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün 1 hafta gecikmeli olarak teslim edildi. kargo haricinde sorun olmadı.
İsim: i** t**
Tarih: 17 Aralık 2023
Yorum: Ürünüm kısa sürede geldi ,horoz lojistik evime kadar taşıdı.Servis ikigün sonra üçüncü gün geldi kurulumunu yaptı,gayet geniş aynı göründüğügibi inşallah sıkıntısızca uzun ömürlü kullanırım.Teşekkürler teknosa ,teşekkürler horoz lojistik.
İsim: S** Ç**
Yorum: güzel dolap sadece yan taraflarından verdiği ısı rahatsız ediyor
İsim: f** a**
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Tekirdağ bölgesi horoz lojistik pişmanlıktır. Kurye kata taşımadıapartman girişine bırakıp gitti. Şikayet oluşturduk ama çözmek adına biradım atılmadı.
İsim: C** n** A**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Faturam gelmedi !!!! Bana faturamı nasıl gönderebilirsiniz ???
İsim: Serkan Y.
Yorum: gayet güzel kapıya kadar getirdiler sadece garanti kapsamın a girmesiniistiyorsanız servis ile kutuyu açın servisi arayın
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Ürün aynı fotoğrafta gözüktü gibi inşallah hayrını de görürüm Kargo birgünde teslim etti aynı gün servis gelip kurulumunu yaptıHepsinden çokmemnun kaldım
İsim: kubra o.
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: darbeli geldi
İsim: B** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: GÖK-PA
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: iyi günler şişe koyma rafı kırıldı nasıl alabilirim ondan aynisini
Cevap: Merhaba, konu için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Garantisi 3yılmı
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürün 3 yıl Arçelik garantilidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Eni 73 olucak
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazın ambalajsız derinliği 78.6 cm dir. Saygılarımızla
Soru: merhaba ben bu ürünü almak istiyorum ancak benim tezgah duvar arası en 74 cm .Acaba belirttiğiniz ölçü ambalajli ölçümü?sığar mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba, ürünün garanti süresi ve motorun garanti süresi ne kadar
Cevap: Merhaba, Belirtmiş olduğunuz ürün garanti süresi 3 yıldır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: ürünün yan taraflarından işi vermesi normal mi
Cevap: Merhaba evet normal
Soru: Ürünün çıkış yılı nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz Belirtmiş olduğunuz model 2022 yılında üretilmeye başlamıştır.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: merhabalar Bu Ürünü almak istiyorum. şöyle bir sorum olacak: istanbul esenyurt bölgesinde ikamet ediyorum. Bu Ürünü anneme hediye olarak alacağım. yalnız kendisi mayıs ayından itibaren Tokat'a taşınacak ve mayıs ayında kurulum yapılabilir mi.
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. Grundig Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba, Bu buzdolabının Gri rengi varmı.
Cevap: maalesef yok
Soru: mrb 3.kata çıkartıyorlar mı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar, üründe her iki kısımda da ışıklandırma mevcut mu varsa tam olarak dolabın neresinde sağında ve solunda mı yoksa üstten mi aydınlatması
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Detaylı Fotoğraflar
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Şu Andaki Fiyatı 23599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Kullanıcılar Memnun Mu?
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Ürün Detayları
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Ürününün Satıcısı, Grundig Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz ürününü 23599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Yorumlar Ve Değerlendirmeler
23599.0 Tl ye satışta olan Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok memnunuz buz gibi soğutuyor
İsim: Y** B**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Ürünün fiyatı makul ve uygundu güzel zamanda geldi tşk ederim..
İsim: Erdinç K.
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: güzel ürün
İsim: A** T**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: çok beğendim
İsim: S** Z**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: Ürün mükemmeldi ve denemekten mutluyum
İsim: Haydar A.
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Aralık 2023te 16500e aldım,bu fiyata kaçmaz.
İsim: H** D**
Yorum: Buz dolabi araşindaysaniz gayet büyük ve kullanışlı fiyatına göre çokiyi tavsiye ederim...
İsim: M** k**
Yorum: muazzam çok güzel
İsim: Y** K**
Yorum: yeni geldi gayet iyi görünüyor kullanmaya başlayınca yeni yorumlar yapicam
İsim: E** A**
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Hiçbir problemi yok. Gayet kaliteli. 1 aydır açılmış süt hala bozulmadı.Çok sevdim gerçekten.
İsim: Gülsüm B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Kasım 2023
Yorum: Hızlı geldi güzel ürün
İsim: M** K**
Tarih: 19 Ağustos 2023
Yorum: Çok güzel
İsim: N** M**
Tarih: 24 Temmuz 2023
Yorum: çok iyi bence Arçelik garantisi nede olsa
Yorum: çok güzel sessiz çalışıyor genişliğide güzel
İsim: m** g**
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: çok güzel çekinmeden alın
İsim: L** K**
Tarih: 18 Aralık 2023
Yorum: Ürün 1 hafta gecikmeli olarak teslim edildi. kargo haricinde sorun olmadı.
İsim: i** t**
Tarih: 17 Aralık 2023
Yorum: Ürünüm kısa sürede geldi ,horoz lojistik evime kadar taşıdı.Servis ikigün sonra üçüncü gün geldi kurulumunu yaptı,gayet geniş aynı göründüğügibi inşallah sıkıntısızca uzun ömürlü kullanırım.Teşekkürler teknosa ,teşekkürler horoz lojistik.
İsim: S** Ç**
Yorum: güzel dolap sadece yan taraflarından verdiği ısı rahatsız ediyor
İsim: f** a**
Tarih: 18 Eylül 2023
Yorum: Tekirdağ bölgesi horoz lojistik pişmanlıktır. Kurye kata taşımadıapartman girişine bırakıp gitti. Şikayet oluşturduk ama çözmek adına biradım atılmadı.
İsim: C** n** A**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: Faturam gelmedi !!!! Bana faturamı nasıl gönderebilirsiniz ???
İsim: Serkan Y.
Yorum: gayet güzel kapıya kadar getirdiler sadece garanti kapsamın a girmesiniistiyorsanız servis ile kutuyu açın servisi arayın
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Ürün aynı fotoğrafta gözüktü gibi inşallah hayrını de görürüm Kargo birgünde teslim etti aynı gün servis gelip kurulumunu yaptıHepsinden çokmemnun kaldım
İsim: kubra o.
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: darbeli geldi
İsim: B** T**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: GÖK-PA
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: iyi günler şişe koyma rafı kırıldı nasıl alabilirim ondan aynisini
Cevap: Merhaba, konu için markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Garantisi 3yılmı
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürün 3 yıl Arçelik garantilidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Eni 73 olucak
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazın ambalajsız derinliği 78.6 cm dir. Saygılarımızla
Soru: merhaba ben bu ürünü almak istiyorum ancak benim tezgah duvar arası en 74 cm .Acaba belirttiğiniz ölçü ambalajli ölçümü?sığar mı
Soru: merhaba, ürünün garanti süresi ve motorun garanti süresi ne kadar
Cevap: Merhaba, Belirtmiş olduğunuz ürün garanti süresi 3 yıldır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: ürünün yan taraflarından işi vermesi normal mi
Cevap: Merhaba evet normal
Soru: Ürünün çıkış yılı nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz Belirtmiş olduğunuz model 2022 yılında üretilmeye başlamıştır.Saygılarımızla Grundig Türkiye,
Soru: merhabalar Bu Ürünü almak istiyorum. şöyle bir sorum olacak: istanbul esenyurt bölgesinde ikamet ediyorum. Bu Ürünü anneme hediye olarak alacağım. yalnız kendisi mayıs ayından itibaren Tokat'a taşınacak ve mayıs ayında kurulum yapılabilir mi.
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kurulumlarınız; üretici firmaların yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır. Ürün size geldikten sonra kurulum için üretici firmayı arayarak talep oluşturabiliyorsunuz. Grundig Çağrı Merkezi ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhaba, Bu buzdolabının Gri rengi varmı.
Cevap: maalesef yok
Soru: mrb 3.kata çıkartıyorlar mı
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhabalar, üründe her iki kısımda da ışıklandırma mevcut mu varsa tam olarak dolabın neresinde sağında ve solunda mı yoksa üstten mi aydınlatması
Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Detaylı Fotoğraflar

Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz En Uygun Satış Linki

Grundig Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig Gprnd 47731 E Enerji Sınıfı 477l No-frost Buzdolabı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.