Zeliha
Bilgili
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Güncel Satış Fiyatı 124.9 Tl'den Satılmaktadır.
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında yaklaşık 58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürün Bilgisi
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürününün Satıcısı, monoroza heo Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt ürününü 124.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında Yapılan Yorumlar
124.9 Tl ye satışta olan Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: m beden almıştım s alsam olucakmis beli bitık uzun geldi sorun etmiyorum oldukça kaliteli jelibonlar içinde teşekkür ederim
İsim: M** u**
Tarih: 24 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ATİNNUİTS
Yorum: Ürün kalite ve güzel özellikle nakış kısmına bayıldım. 2 gün içinde elime ulaştı.
İsim: **** ****
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: Biz çok beğendik. Kumaşı da çok güzell kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşımla birlikte aldık
İsim: E** P**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: Ürün beklediğimden daha kısa sürede elime ulaştı, sevgilime yıl dönümü hediyesi olarak almak istedim. Ben kapalı olduğum için büyük beden tercih ettim ve oversize olması hoşuma gitti. Çok memnun kaldım, hediye için de teşekkür ederim
İsim: B** F**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Kaliteli değil
İsim: Sümeyye A.
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: güneş desenli nakışlı geldi ay desenli yapıştırmalı geldi ama yine de güzel
İsim: F** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:7XL
Satıcı: ŞIK DÜNYASI
Yorum: Fiyatına göre gayet iyi. Bir beden küçük tercih edilebilir. Baya geniş kesim çünkü.
İsim: E** Y**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Beden:M
Yorum: gerçekten tam 86 liralık bir ürün. ne kumaş kalitesi ne beden kalıbı hiçbir şey ortalamanın yakınında bile değil. Etiket bile yok allah bilir ne kumaşından yapılmış. kumaş o kadar ince ki kırışık gelmesin diye içine koyulan kağıdın rengi beyaza baskın geliyordu
İsim: S** E**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: çok gzl beğendik ama beden olarak büyük geldi iade edip küçüğünü alacağım tavsiye ederim
İsim: N** Ö**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Beden: Boy:155cm
Satıcı: Selahaddin Eyyubi Shopping
Yorum: erkek arkadaşımla kendime aldım beğendim güvenle alabilirsiniz
İsim: d** c**
Yorum: 56 kilo s aldım salaşligi güzeldi fazla bol dursun istemedim fp ürünü baskısı çok iyi geldi çok fazla iç gostermiyo kurtarıcı güzel bir ürün tavsiye ederim bu fiyata çok iyi
İsim: Z** Y**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Beden:S
Yorum: Tişörtün kalitesini çok beğendim iki modeli de aldım zaten sorunsuz ve hemen elime ulaştı kargo. Satıcı hediye de yollamış teşekkür ederimm
Yorum: Erkek arkadaşımla kendime aldım. İkimizde çok memnun kaldık.
İsim: M** E**
Yorum: S beden almama rağmen çok uzun ama yinede güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Çok ince bi kumaşı var tam yazlık tayt üstüne giyilebilir uzunlukta işlemesi çok güzel. 175 boy 60 kg S beden tercih ettim tam oldu oversize yapısı var
İsim: Ş** A**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:177cm
Yorum: ürünü çok beğendim kumaşı tok kaliteli duruyor bu sayfayı baya stalkladım hepsi güzel kaliteli duruyor sparişimin yanınada çorap hediye göndermişler çok teşekkürler
İsim: M** n** A**
Yorum: Çok güzel bir ürün kumaş kalitesine bayıldım ayrıyetten yanında gönderdiğiniz çorap için çok teşekkür ediyorum çok incesiniz

Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: nişanlım və özümə aldm martın 19 sifariş etdm martın 28 götürdüm kargodan çox sağolun çox bəyəndik
. razmerdə tam bədən alın biz qadn S bəy M almşdığ düzdü tərif etməyənlər də vardı mən öz bildymi etdym üçün kimsəni dinləmirəm və yanılmadm. çox sağolunki sizdə yanıltmadınız.
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim, nakışları çok güzel işlenmiş ve kumaşı çok rahat. Başka versiyonları da bekliyorum merakla
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: harika bir ürün fiyatına göre, hafif iç gösteriyo ama kumaş pamuk efil efil
İsim: m** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: Ş** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: ürüne bayıldım kalitesi harika, güneş ve ay deseni çok tatlı, kumaşını çok beğendim özellikle fiyatına göre çok kaliteli gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz
İsim: M** N** C**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime hemen ulaştı çok teşekkürler . el nakış detayı 5 puanı hakkediyor. ayrıca hediye içinde tesekkurler
İsim: B** G**
Yorum: pamuk gibi cox guzel bedeninizi alin
İsim: X** A**
Tarih: 17 Haziran 2024
Yorum: kolundaki küçük defo haricinde sorun yok. fakat baya bol bir ürün M almamama rağmen baya geniş L giyerim normalde S bile alsam olurmuş
İsim: s** k**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Boy:150cm
Satıcı: Paggos
Yorum: Dokusu biraz zayıf ama yaz için yıka giy olarak iyi
İsim: Ş** G**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: ürünü beğendim hızlı teslimat oldu
İsim: m** y**
Yorum: Bu fiyata bence gayet iyi
İsim: S** K**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: guzl ve kulanisli
Tarih: 09 Eylül 2023
Beden: Beden:L
Yorum: Penyesi ince, güzel. işlemesi olması gerektiği yerde. Kendime ve ablama aldım. Biz çok beğendik.
İsim: K** K**
Tarih: 04 Haziran 2024
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Merak Edilen Konular
Soru: 1 55 boy 65 kg kac beden olur
Cevap: M beden almanızı öneririm iyi günler dilerim
Soru: hocam ay ve güneşten hangisi kiz hangisi erkek ve renklerde ekru ve beyaz diye belirtilmis fakaat ayni renkte duruuor
Cevap: Her iki ürünmüzde beyazdır aynı varyant da olup iki farklı desende sistem tarafından tek renk kabul edilmediğinden beyaz renk'e en yakın renk ismi tercih edilmiştir. Ürünler uniseks olduğu için dileyen dilediğini giyebilir iyi günler dilerim.
Soru: Merhaba ürün nakış mı?
Cevap: Hayir efendim dtf baskı catlamaz solmaz çıkma
Soru: boy 177 kilo 100 kaç beden almalıyım hayırlı işler
Cevap: Merhabalar i
Soru: merhaba bunlar 2limi geliyor
Cevap: Tekli olarak satılmaktadır efendim.
Soru: boy 168 kilo 61 hangi beden. erkek arkadaşım da boy 190 kilo 85 hangi beden
Cevap: Sizin için M beden erkek arkadaşınız için Xl beden almanızı öneririz iyi günler dileriz.
Soru: 1.80 boy 67 kg hangi beden olur?
Cevap: merhaba efendim, XXS beden olur
Soru: Merhaba ben 170 boy 76 kg hamileyim biraz karnım var kalça da kapatsın istiyorum eşim de 182 88 kg hangi bedenleri almalıyız
Cevap: Her iki tercih için XL beden almanızı öneririm iyi günler dilerim.
Soru: merhaba kiloyum s beden olur mu acaba
Cevap: Kg ve boyunuz soru da yazılmamıştır.
Soru: 176 72 kilo erkek için alacağım hangi beden almalıyım her iki modelinde kalıbı aynı mı
Cevap: Her İki modelin kalıbı aynıdır. M beden almanızı öneririz iyi alışverişler dileriz.
Soru: ikisini günei olarak alsam olur mu ? siyah rengi varsa br siyah biri beyaz olsun. videoda nakış olduğu anlaşılıyor baslı mı nakış mı ?
Cevap: Ürünlerimiz nakışlıdır efendim . Maalesef siyah rengimiz yok. İyi günler dilerim
Soru: erkek görsel kaç beden bide kalıbı geniş mj
Cevap: Erkek model 1.85 74 kg m beden ürünlerimiz standart kalıp
Soru: boy 175 kilo 75 hangi beden iyi olur ?
Cevap: L olur igunler
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Detay Resimler
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Güncel Satış Fiyatı 124.9 Tl'den Satılmaktadır.
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında yaklaşık 58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürün Bilgisi
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Ürününün Satıcısı, monoroza heo Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt ürününü 124.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında Yapılan Yorumlar
124.9 Tl ye satışta olan Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
58 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: m beden almıştım s alsam olucakmis beli bitık uzun geldi sorun etmiyorum oldukça kaliteli jelibonlar içinde teşekkür ederim

İsim: M** u**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürün kalite ve güzel özellikle nakış kısmına bayıldım. 2 gün içinde elime ulaştı.
Yorum: Biz çok beğendik. Kumaşı da çok güzell kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşımla birlikte aldık
İsim: E** P**
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: Ürün beklediğimden daha kısa sürede elime ulaştı, sevgilime yıl dönümü hediyesi olarak almak istedim. Ben kapalı olduğum için büyük beden tercih ettim ve oversize olması hoşuma gitti. Çok memnun kaldım, hediye için de teşekkür ederim

İsim: B** F**
Yorum: Kaliteli değil
İsim: Sümeyye A.
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: güneş desenli nakışlı geldi ay desenli yapıştırmalı geldi ama yine de güzel
İsim: F** K**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:7XL
Satıcı: ŞIK DÜNYASI
Yorum: Fiyatına göre gayet iyi. Bir beden küçük tercih edilebilir. Baya geniş kesim çünkü.
İsim: E** Y**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: gerçekten tam 86 liralık bir ürün. ne kumaş kalitesi ne beden kalıbı hiçbir şey ortalamanın yakınında bile değil. Etiket bile yok allah bilir ne kumaşından yapılmış. kumaş o kadar ince ki kırışık gelmesin diye içine koyulan kağıdın rengi beyaza baskın geliyordu
İsim: S** E**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: çok gzl beğendik ama beden olarak büyük geldi iade edip küçüğünü alacağım tavsiye ederim
İsim: N** Ö**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: erkek arkadaşımla kendime aldım beğendim güvenle alabilirsiniz
İsim: d** c**
Yorum: 56 kilo s aldım salaşligi güzeldi fazla bol dursun istemedim fp ürünü baskısı çok iyi geldi çok fazla iç gostermiyo kurtarıcı güzel bir ürün tavsiye ederim bu fiyata çok iyi
İsim: Z** Y**
Tarih: 02 Ekim 2023
Yorum: Tişörtün kalitesini çok beğendim iki modeli de aldım zaten sorunsuz ve hemen elime ulaştı kargo. Satıcı hediye de yollamış teşekkür ederimm

Yorum: Erkek arkadaşımla kendime aldım. İkimizde çok memnun kaldık.
İsim: M** E**
Yorum: S beden almama rağmen çok uzun ama yinede güzel
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Çok ince bi kumaşı var tam yazlık tayt üstüne giyilebilir uzunlukta işlemesi çok güzel. 175 boy 60 kg S beden tercih ettim tam oldu oversize yapısı var
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:177cm
Yorum: ürünü çok beğendim kumaşı tok kaliteli duruyor bu sayfayı baya stalkladım hepsi güzel kaliteli duruyor sparişimin yanınada çorap hediye göndermişler çok teşekkürler
İsim: M** n** A**
Yorum: Çok güzel bir ürün kumaş kalitesine bayıldım ayrıyetten yanında gönderdiğiniz çorap için çok teşekkür ediyorum çok incesiniz

Tarih: 16 Nisan 2023
Yorum: nişanlım və özümə aldm martın 19 sifariş etdm martın 28 götürdüm kargodan çox sağolun çox bəyəndik

Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim, nakışları çok güzel işlenmiş ve kumaşı çok rahat. Başka versiyonları da bekliyorum merakla
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: harika bir ürün fiyatına göre, hafif iç gösteriyo ama kumaş pamuk efil efil
İsim: m** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: Ş** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: ürüne bayıldım kalitesi harika, güneş ve ay deseni çok tatlı, kumaşını çok beğendim özellikle fiyatına göre çok kaliteli gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz
İsim: M** N** C**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: Ürün elime hemen ulaştı çok teşekkürler . el nakış detayı 5 puanı hakkediyor. ayrıca hediye içinde tesekkurler
İsim: B** G**
Yorum: pamuk gibi cox guzel bedeninizi alin
İsim: X** A**
Tarih: 17 Haziran 2024
Yorum: kolundaki küçük defo haricinde sorun yok. fakat baya bol bir ürün M almamama rağmen baya geniş L giyerim normalde S bile alsam olurmuş
İsim: s** k**
Tarih: 02 Ağustos 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: Dokusu biraz zayıf ama yaz için yıka giy olarak iyi
İsim: Ş** G**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Boy:175cm
Yorum: ürünü beğendim hızlı teslimat oldu
İsim: m** y**
Yorum: Bu fiyata bence gayet iyi
İsim: S** K**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: guzl ve kulanisli
Tarih: 09 Eylül 2023
Beden: Beden:L
Yorum: Penyesi ince, güzel. işlemesi olması gerektiği yerde. Kendime ve ablama aldım. Biz çok beğendik.
İsim: K** K**
Tarih: 04 Haziran 2024
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Merak Edilen Konular
Soru: 1 55 boy 65 kg kac beden olur
Cevap: M beden almanızı öneririm iyi günler dilerim
Soru: hocam ay ve güneşten hangisi kiz hangisi erkek ve renklerde ekru ve beyaz diye belirtilmis fakaat ayni renkte duruuor
Cevap: Her iki ürünmüzde beyazdır aynı varyant da olup iki farklı desende sistem tarafından tek renk kabul edilmediğinden beyaz renk'e en yakın renk ismi tercih edilmiştir. Ürünler uniseks olduğu için dileyen dilediğini giyebilir iyi günler dilerim.
Soru: Merhaba ürün nakış mı?
Cevap: Hayir efendim dtf baskı catlamaz solmaz çıkma
Soru: boy 177 kilo 100 kaç beden almalıyım hayırlı işler
Cevap: Merhabalar i
Soru: merhaba bunlar 2limi geliyor
Cevap: Tekli olarak satılmaktadır efendim.
Soru: boy 168 kilo 61 hangi beden. erkek arkadaşım da boy 190 kilo 85 hangi beden
Cevap: Sizin için M beden erkek arkadaşınız için Xl beden almanızı öneririz iyi günler dileriz.
Soru: 1.80 boy 67 kg hangi beden olur?
Cevap: merhaba efendim, XXS beden olur
Soru: Merhaba ben 170 boy 76 kg hamileyim biraz karnım var kalça da kapatsın istiyorum eşim de 182 88 kg hangi bedenleri almalıyız
Cevap: Her iki tercih için XL beden almanızı öneririm iyi günler dilerim.
Soru: merhaba kiloyum s beden olur mu acaba
Cevap: Kg ve boyunuz soru da yazılmamıştır.
Soru: 176 72 kilo erkek için alacağım hangi beden almalıyım her iki modelinde kalıbı aynı mı
Cevap: Her İki modelin kalıbı aynıdır. M beden almanızı öneririz iyi alışverişler dileriz.
Soru: ikisini günei olarak alsam olur mu ? siyah rengi varsa br siyah biri beyaz olsun. videoda nakış olduğu anlaşılıyor baslı mı nakış mı ?
Cevap: Ürünlerimiz nakışlıdır efendim . Maalesef siyah rengimiz yok. İyi günler dilerim
Soru: erkek görsel kaç beden bide kalıbı geniş mj
Cevap: Erkek model 1.85 74 kg m beden ürünlerimiz standart kalıp
Soru: boy 175 kilo 75 hangi beden iyi olur ?
Cevap: L olur igunler
Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Detay Resimler

Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt En Uygun Satış Linki

monoroza heo Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
monoroza heo Güneş Veya Ay Nakışlı Çiftlere Özel Veya Tekli Unisex Oversize Bisiklet Yaka %100 Pamuklu T-shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.