Saadet
Bilgili
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız?
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Satış Fiyatı 13979.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Teknik Bilgiler
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 13979.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
13979.0 Tl ye satışta olan H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: kendi evıme aldım suan kullanıyorum efsane guzel ve ben indirimlialmıştım 8000 civarı şuan 2 katı olmus almak isteyen rahatlıkla alsın
İsim: N** B**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Denkel
Yorum: ürün elime sorunsuz olarak dün ulaştı, bugün de yetkili serviskurulumunu yaptı. Eco programda ilk yıkamayı yaptım. şimdilik çokmemnunum. makine şık duruyor. İyiki almışım. Satıcı firmaya, yetkiliservise çok teşekkür ederim. ihtiyacı olan hiç durmasın alsın.
İsim: R** K**
Tarih: 24 Şubat 2024
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: Annem için aldım.. çok memnunuz
İsim: B** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Kasım 2023
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: çok beğendik,kargo kurulum harikaydı.Beklemedik
İsim: K** K**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: kullanmadım ama kayinvalidem almıştı o memnun kalmış onun tavsiyesiyle aldim
İsim: N** E**
Tarih: 16 Şubat 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Anneme aldım çok memnun
İsim: H** I**
Beden: 30 Aralık 2022
Yorum: Çok memnun kaldım. Kızıma düğün hediyesi aldım. Mutlu oldu. Siz de mutluolun. teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Ürün çok hızlı geldi servis de hemen 2 gün içinde geldi. 2 kere yıkamayaptık bence çok kullanışlı. Çamaşırın ağırlığına göre dakika ayarlıyorkendi kendine. 10 kg olmasına rağmen abartılı büyük değil. Telefonabağlanma özelliği de var ama henüz denemedik. Çalışırken aman amanrahatsız eden sesi de yok. Bu fiyata gayet çok kullanışlı bi makinaalmış oldDevamını Oku
İsim: Hatice y.
Tarih: 31 Mart 2022
Yorum: sorunsuz geldi teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: Alın aldırın hiç tereddütsüz alabilirsiniz bilinen markalara çok paravermenize hiç gerek yok aynı işi yapıyor
İsim: H** E**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürünü annem için aldım. Tam fiyat performans ürünü. Bu özellikte diğermarkalar 20k üzerinde. Ürün 12 günde sorunsuz bir şekilde elimizeulaştı. Tam bir aydır da kullanıyoruz. Çok sesli diyenler olmuş.Rahatsız edici sesi yok. Ayrıca ses motordan gelmiyor kapak çok genişelbiselerin su sesi geliyor. Kendi kullandığım bosch 6.seri makinam ileaynı ses düDevamını Oku
İsim: U** D**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: urun kalitesi guzel servis hemen geldi kurdu bu fiyata bu kilo cok iyisedace motoru inverter degil birazcik sikmalarda sesli cok da onemi yokgayet kullanışlı
İsim: A** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: D** Ç**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: bütün ihtiyaçları karşılıyor yıkama gayet güzel
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: annem için aldık suan memnun, eski merdaneli makinelerin markasiymis
İsim: G** K** L**
Beden: 08 Nisan 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: çok memnun kaldım.
Tarih: 17 Mart 2024
Yorum: Uzun süredir kullanıyoruz çok memnunuz kaliteli
İsim: s** b**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Yaklaşık 5 ay önce aldım gayet güzel bir makine
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel geldi memnun kaldım
İsim: S** A**
Tarih: 11 Şubat 2024
Yorum: valla ben çok beğendim sadece deterjan gözü küçük oda sıkıntı değil
İsim: C** s**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Hoover harika bir marka inanın en pahalı makinadan daha iyi yıkıyor. Çok beğendim
İsim: N** Ö**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ben çok beğendim satıcı da kargodaçok yardımcı oldu tavsiye ederim
İsim: A** k**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: cok begendim kulllanisli bir makina tavsiye ediyorum
İsim: l** ç**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Dijisepet
Yorum: güzel kullanışlı
İsim: h** d**
Tarih: 25 Haziran 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Çok güzelll
İsim: S** K**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Hoover kalitesi çok iyi
İsim: R** Ç**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: cok kaliteli makina teşekkür ediyorum
İsim: c** g**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: çok memnunum
İsim: oğuz c.
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: güzel yıkıyor . programlarin camasiri tanıyor olup ona göre programayarlaması güzel . NFC özelliği ile telefondaki ek programlarda başarılı
İsim: buket a.
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: çeyiz için aldım daha kurulum yapilmadi. Ama kendim 7 yıldırkullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
İsim: b** k**
Tarih: 09 Nisan 2023
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Merak Edilen Konular
Soru: dijital ekranmidir dakikasini gosteriyormudur
Cevap: Evet efendim
Soru: abi hediyesi varmı eşim hediyesi yoksa alma diyor lütfen yardımcı olun
Cevap: Merhabalar hediye bulunmamaktadır keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba makina ithalmidir yerli üretim turkiyedemi üretiliyor teşekkürler
Cevap: Merhaba, Made in prc dir. Saygılarımızla.
Soru: Servis numarası arıyorum servis dışı, servis numarası verirmisiniz kurulum olması gerekiyor
Cevap: Merhaba mesai satleri içerisinde tekrar deneyiniz
Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: evet üzretsiz kurulum
Soru: kurulumu hangi servis yapiyo butun illerde garntide sikinti olmaz demi
Cevap: Sayin Müşterimiz, Hoover yetkili servisleri tarafından kurulum yapılmaktadır. Her il de servis bulunmaktadır. Saygılarımızla DIJISEPET
Soru: Merhaba ürün ithalmidir yerli üretimmidir vestel gibi teşekkürler
Cevap: Merhaba ürün marka çagrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz , eksik yada yanlış bilgi vererek sizleri yanıltmak istemiyoruz anlayışınız için teşekkürler efendim
Soru: ürün inverter motor
Cevap: Merhabalar Ürünümüz İnverter motor özelliği taşımaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: su girişi tekmi çiftmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kazan ölçüsü bendeki 7 kg makinayla aynı genişliğinde aynı 7 kgyla 10 kg aynı esyayiyimi yıkıyor yani
Cevap: merhaba hayır efendim yıkama kapasiteleri farklıdır
Soru: şu girişi çift mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: yorgan yıkama varmı
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Hangi ilden göndereceksiniz
Cevap: Merhaba, İstanbul'dan gönderim sağlanmaktadır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: ürün kazanı küçük gibi görünüyor. 10 kg çamaşır alacakmı? mesele elyaf Yorgan
Cevap: merhaba ürün 10 kg olarak tasarlanmış ve satışa sunulmuştur
Soru: Merhabalar hızlı yıkama programı varmıdır
Cevap: Var efendim
Soru: Ürünün kendi garantisi var mı ek garanti haricinde
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİK KATA TESLİMAT VAR
Soru: iyi günler 10 kilolukta bataniye ve yorgan yıkanıyor mu
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile çalışmaktayız saygılarımızla
Soru: üründe çocuk kilidi var mı acaba?
Cevap: Merhabalar bilmediğimiz bi konudur malesef sizi kandırıp yanlış yönlendirme yapmak istemiyoruz Resmi sitesin de ürün özelliklerin de belirtilmemiş tir iyi akşamlar özür dileriz
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Güncel Satış Fiyatı 13979.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Teknik Bilgiler
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 13979.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Yorum Ve Değerlendirmeler
13979.0 Tl ye satışta olan H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
225 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: kendi evıme aldım suan kullanıyorum efsane guzel ve ben indirimlialmıştım 8000 civarı şuan 2 katı olmus almak isteyen rahatlıkla alsın
İsim: N** B**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: ürün elime sorunsuz olarak dün ulaştı, bugün de yetkili serviskurulumunu yaptı. Eco programda ilk yıkamayı yaptım. şimdilik çokmemnunum. makine şık duruyor. İyiki almışım. Satıcı firmaya, yetkiliservise çok teşekkür ederim. ihtiyacı olan hiç durmasın alsın.
İsim: R** K**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Annem için aldım.. çok memnunuz
İsim: B** Ş**
Beden: 05 Kasım 2023
Yorum: çok beğendik,kargo kurulum harikaydı.Beklemedik
İsim: K** K**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: kullanmadım ama kayinvalidem almıştı o memnun kalmış onun tavsiyesiyle aldim
İsim: N** E**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Anneme aldım çok memnun
İsim: H** I**
Beden: 30 Aralık 2022
Yorum: Çok memnun kaldım. Kızıma düğün hediyesi aldım. Mutlu oldu. Siz de mutluolun. teşekkürler
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: CarrefourSA
Yorum: Ürün çok hızlı geldi servis de hemen 2 gün içinde geldi. 2 kere yıkamayaptık bence çok kullanışlı. Çamaşırın ağırlığına göre dakika ayarlıyorkendi kendine. 10 kg olmasına rağmen abartılı büyük değil. Telefonabağlanma özelliği de var ama henüz denemedik. Çalışırken aman amanrahatsız eden sesi de yok. Bu fiyata gayet çok kullanışlı bi makinaalmış oldDevamını Oku
İsim: Hatice y.
Tarih: 31 Mart 2022
Yorum: sorunsuz geldi teşekkür ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: Alın aldırın hiç tereddütsüz alabilirsiniz bilinen markalara çok paravermenize hiç gerek yok aynı işi yapıyor
İsim: H** E**
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: Ürünü annem için aldım. Tam fiyat performans ürünü. Bu özellikte diğermarkalar 20k üzerinde. Ürün 12 günde sorunsuz bir şekilde elimizeulaştı. Tam bir aydır da kullanıyoruz. Çok sesli diyenler olmuş.Rahatsız edici sesi yok. Ayrıca ses motordan gelmiyor kapak çok genişelbiselerin su sesi geliyor. Kendi kullandığım bosch 6.seri makinam ileaynı ses düDevamını Oku
İsim: U** D**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: urun kalitesi guzel servis hemen geldi kurdu bu fiyata bu kilo cok iyisedace motoru inverter degil birazcik sikmalarda sesli cok da onemi yokgayet kullanışlı
İsim: A** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: D** Ç**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: bütün ihtiyaçları karşılıyor yıkama gayet güzel

Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: annem için aldık suan memnun, eski merdaneli makinelerin markasiymis
İsim: G** K** L**
Beden: 08 Nisan 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: çok memnun kaldım.
Tarih: 17 Mart 2024
Yorum: Uzun süredir kullanıyoruz çok memnunuz kaliteli
İsim: s** b**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Yaklaşık 5 ay önce aldım gayet güzel bir makine
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel geldi memnun kaldım
İsim: S** A**
Tarih: 11 Şubat 2024
Yorum: valla ben çok beğendim sadece deterjan gözü küçük oda sıkıntı değil
İsim: C** s**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Hoover harika bir marka inanın en pahalı makinadan daha iyi yıkıyor. Çok beğendim
İsim: N** Ö**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ben çok beğendim satıcı da kargodaçok yardımcı oldu tavsiye ederim
İsim: A** k**
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: cok begendim kulllanisli bir makina tavsiye ediyorum
İsim: l** ç**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Dijisepet
Yorum: güzel kullanışlı
İsim: h** d**
Tarih: 25 Haziran 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Çok güzelll
İsim: S** K**
Tarih: 29 Mayıs 2023
Yorum: Hoover kalitesi çok iyi
İsim: R** Ç**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: cok kaliteli makina teşekkür ediyorum
İsim: c** g**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: çok memnunum
İsim: oğuz c.
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: güzel yıkıyor . programlarin camasiri tanıyor olup ona göre programayarlaması güzel . NFC özelliği ile telefondaki ek programlarda başarılı
İsim: buket a.
Tarih: 13 Nisan 2023
Yorum: çeyiz için aldım daha kurulum yapilmadi. Ama kendim 7 yıldırkullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
İsim: b** k**
Tarih: 09 Nisan 2023
H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Merak Edilen Konular
Soru: dijital ekranmidir dakikasini gosteriyormudur
Cevap: Evet efendim
Soru: abi hediyesi varmı eşim hediyesi yoksa alma diyor lütfen yardımcı olun

Cevap: Merhabalar hediye bulunmamaktadır keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba makina ithalmidir yerli üretim turkiyedemi üretiliyor teşekkürler
Cevap: Merhaba, Made in prc dir. Saygılarımızla.
Soru: Servis numarası arıyorum servis dışı, servis numarası verirmisiniz kurulum olması gerekiyor
Cevap: Merhaba mesai satleri içerisinde tekrar deneyiniz
Soru: kurulum ucretsizmi
Cevap: evet üzretsiz kurulum
Soru: kurulumu hangi servis yapiyo butun illerde garntide sikinti olmaz demi
Cevap: Sayin Müşterimiz, Hoover yetkili servisleri tarafından kurulum yapılmaktadır. Her il de servis bulunmaktadır. Saygılarımızla DIJISEPET
Soru: Merhaba ürün ithalmidir yerli üretimmidir vestel gibi teşekkürler
Cevap: Merhaba ürün marka çagrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz , eksik yada yanlış bilgi vererek sizleri yanıltmak istemiyoruz anlayışınız için teşekkürler efendim
Soru: ürün inverter motor
Cevap: Merhabalar Ürünümüz İnverter motor özelliği taşımaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: su girişi tekmi çiftmi
Soru: kazan ölçüsü bendeki 7 kg makinayla aynı genişliğinde aynı 7 kgyla 10 kg aynı esyayiyimi yıkıyor yani

Cevap: merhaba hayır efendim yıkama kapasiteleri farklıdır
Soru: şu girişi çift mi
Soru: yorgan yıkama varmı
Cevap: merhaba evet efendim
Soru: Hangi ilden göndereceksiniz
Cevap: Merhaba, İstanbul'dan gönderim sağlanmaktadır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: ürün kazanı küçük gibi görünüyor. 10 kg çamaşır alacakmı? mesele elyaf Yorgan
Cevap: merhaba ürün 10 kg olarak tasarlanmış ve satışa sunulmuştur
Soru: Merhabalar hızlı yıkama programı varmıdır
Cevap: Var efendim
Soru: Ürünün kendi garantisi var mı ek garanti haricinde
Cevap: EVET EFENDİM.
Cevap: HOROZ LOJİSTİK KATA TESLİMAT VAR
Soru: iyi günler 10 kilolukta bataniye ve yorgan yıkanıyor mu
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile çalışmaktayız saygılarımızla
Soru: üründe çocuk kilidi var mı acaba?
Cevap: Merhabalar bilmediğimiz bi konudur malesef sizi kandırıp yanlış yönlendirme yapmak istemiyoruz Resmi sitesin de ürün özelliklerin de belirtilmemiş tir iyi akşamlar özür dileriz

H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Görselleri

H3W 2102DE/1-17 10 kg NFC Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover (31011406) H3w2102de/1-17 Camasır Makınesı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover (31011406) H3w2102de/1-17 Camasır Makınesı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.