Aybuke
Bilgili
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürün Alınmaya Değer Mi?
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Güncel Fiyatı 251.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürün Hakkında Bilgi
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürününün Satıcısı, Pisa Art Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt ürününü 251.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürünü Kullananların Görüşleri
251.0 Tl ye satışta olan Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Arkadaşıma almıştım baskı iyi kumaşı rahat
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:M
Satıcı: Hermanos Shop
Yorum: kızıma aldım paketleme için de tesekkürler
Yorum: ürün güzel bedenleri istediğim gibi oldu
İsim: Ö** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Beden:S
Yorum: kızım çok beğendi. 164 boy 65 kg L beden bol bile oldu. kalıbı geniş.
İsim: F** o**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Temmuz 2024
Yorum: ürün yaklaşık yarın saat önce ulaştı elime sırt kisminda defo cıktı malesef iade
Tarih: 24 Temmuz 2024
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: 1.55 50 kilo
Cevap: S beden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: Elif şahinli ürününüz stokta yok galiba iki gün içinde gelme ihtimali varmi
Cevap: Maalesef efendim
Soru: merhaba geniş kesim yazıyor açıklamada kızıma almak istiyorum şu anda 11 yaşında kaç yaş almalıyım acaba teşekkür ediyorum bu arada biraz salaş giyinmeyi seviyor yetişkin tişörtlerinde klasik kesim basiclerde s beden aldığım oluyor
Cevap: 11-12 yaş efendim
Soru: Merhaba 11-12 yaş 48 kilo için ne beden olur
Cevap: S beden tercih edebilirsiniz efendim biraz bol olur bilginiz olsun
Soru: yazıyı orta boyda yazmanız mümkünmüdür
Cevap: Tabiki efendim
Soru: merhaba 1.72 46 kg hangisi Uygun olur
Soru: sirtaki yazı kendinden baskilimi yıkanınca soyuluyor veya çatliyormu
Cevap: Hayır efendim dijital baskıdır
Soru: İstediğimiz bayrak ve oyuncu ismi yazdırabiliyormuyuz ?
Soru: 1.78 boy, 55 kilo biraz bol durmasını istiyorum. hangi eden uygundur acaba
Cevap: M beden efendim
Soru: 140 cm 30 kg siyahtan s ve m şeklinde de o yüzden sordum s çok mu büyük olur acaba
Soru: 1.55 45 kiloya hangi beden olur
Soru: merhaba 14 yas 165 boy 86 kiloya hangi beden uygundur?
Soru: merhaba 168 boy 60 kilo hangi beden almalıyım m beden çok oversize olur mu
Cevap: Hafif üstünüze olmasını istiyorsanız S oversize olmasını isterseniz M beden tercih edebilirsiniz
Soru: Elif Sahinli ürününüz varmi? yada ne zaman gelir acaba
Cevap: Şuan yok efendim bir haftaya gelir
Soru: 165 boy 86 kilo ve oversize olsun istiyorum hangi beden. uygun
Cevap: L beden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: mrb kızım 12 yaşında kilosu 45 boy 1.50 hangi bedeni almalıyım
Soru: merhaba kızım 10 yaşında s hande baladin tshirtte s beden uygun olur mu acaba
Cevap: Boy ve kilo efendim
Soru: merhaba boy 1.71 64 kilo hangi beden almaliyiz
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Görseller
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Güncel Fiyatı 251.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürün Hakkında Bilgi
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürününün Satıcısı, Pisa Art Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt ürününü 251.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Ürünü Kullananların Görüşleri
251.0 Tl ye satışta olan Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Arkadaşıma almıştım baskı iyi kumaşı rahat
Yorum: kızıma aldım paketleme için de tesekkürler
Yorum: ürün güzel bedenleri istediğim gibi oldu
İsim: Ö** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: kızım çok beğendi. 164 boy 65 kg L beden bol bile oldu. kalıbı geniş.
İsim: F** o**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Temmuz 2024
Yorum: ürün yaklaşık yarın saat önce ulaştı elime sırt kisminda defo cıktı malesef iade

Tarih: 24 Temmuz 2024
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Akıllarda Kalan Sorular
Soru: 1.55 50 kilo
Soru: Elif şahinli ürününüz stokta yok galiba iki gün içinde gelme ihtimali varmi
Cevap: Maalesef efendim
Soru: merhaba geniş kesim yazıyor açıklamada kızıma almak istiyorum şu anda 11 yaşında kaç yaş almalıyım acaba teşekkür ediyorum bu arada biraz salaş giyinmeyi seviyor yetişkin tişörtlerinde klasik kesim basiclerde s beden aldığım oluyor
Cevap: 11-12 yaş efendim
Soru: Merhaba 11-12 yaş 48 kilo için ne beden olur
Cevap: S beden tercih edebilirsiniz efendim biraz bol olur bilginiz olsun
Soru: yazıyı orta boyda yazmanız mümkünmüdür
Soru: merhaba 1.72 46 kg hangisi Uygun olur
Soru: sirtaki yazı kendinden baskilimi yıkanınca soyuluyor veya çatliyormu
Cevap: Hayır efendim dijital baskıdır
Soru: İstediğimiz bayrak ve oyuncu ismi yazdırabiliyormuyuz ?
Soru: 1.78 boy, 55 kilo biraz bol durmasını istiyorum. hangi eden uygundur acaba
Cevap: M beden efendim
Soru: 140 cm 30 kg siyahtan s ve m şeklinde de o yüzden sordum s çok mu büyük olur acaba
Soru: 1.55 45 kiloya hangi beden olur
Soru: merhaba 14 yas 165 boy 86 kiloya hangi beden uygundur?
Soru: merhaba 168 boy 60 kilo hangi beden almalıyım m beden çok oversize olur mu
Cevap: Hafif üstünüze olmasını istiyorsanız S oversize olmasını isterseniz M beden tercih edebilirsiniz
Soru: Elif Sahinli ürününüz varmi? yada ne zaman gelir acaba
Cevap: Şuan yok efendim bir haftaya gelir
Soru: 165 boy 86 kilo ve oversize olsun istiyorum hangi beden. uygun
Cevap: L beden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: mrb kızım 12 yaşında kilosu 45 boy 1.50 hangi bedeni almalıyım
Soru: merhaba kızım 10 yaşında s hande baladin tshirtte s beden uygun olur mu acaba
Cevap: Boy ve kilo efendim
Soru: merhaba boy 1.71 64 kilo hangi beden almaliyiz
Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Görseller

Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt En Uygun Satış Linki

Pisa Art Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pisa Art Hande Baladın Tasarımlı Oversize Geniş Kesim Unisex,Çocuk ve Yetişkin T-Shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.