hepsiburada 50 tl indirim kodu nasil kullanilir ?

Hepsiburada 50 TL indirim kodu nasıl kullanılır?
Sadece uygulamada geçerli 100 TLIik alışverişinde tam 50 TL indirim seni bekliyor. Kampanyadan sadece yeni

Herkese selam

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Yaren

Ek bir detay olarak

- Video, Trendyol'da indirim kodunun nasıl kullanılacağını adım adım anlatmaktadır. İçerikte, önce ürünün sepete eklenmesi, ardından sipariş özetinin altındaki indirim kodu bölümüne gidilmesi ve kuponun eklenmesi süreci gösterilmektedir
- Siparişte geçersiz olacaktır. Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır
- - SELAM400 kodunu kullanarak verilecek 500 TL ve üzeri altın, dijital ve süpermarket ürünü harici ilk alışverişte 100 TL indirim uygulanacaktır. İndirim sadece mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir

Belki işine yarar

Sadece uygulamada geçerli 100 TLIik alışverişinde tam 50 TL indirim seni bekliyor. Kampanyadan sadece yeni

Selam ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu çerçevede

- Sitemizden yapacağınız alışverişlerde aşağıda logosu olan kart ailelerindeki puanlarınızı kullanabilirsiniz. Kredi kartlarınızda birikmiş puanlarınızı kullanmak için, ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra kart puanın yanında gelen “Kullan” butonunu açarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz

İşine yarar diye düşündüm

Selamlar, keyifli günler dilerim

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Yaren

Bir diğer bakış açısından

- - SELAM400 kodunu kullanarak verilecek 500 TL ve üzeri altın, dijital ve süpermarket ürünü harici ilk alışverişte 100 TL indirim uygulanacaktır. İndirim sadece mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

İyi günler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Yaren

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Kampanyadan faydalanmak için müşterilerin kampanya kodunu ödeme ekranındaki "Hediye çeki kullan" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır

İşine yarar umarım

Selam, herkese iyi haftalar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Yaren

Bu başlıkla ilgili

- Siparişte geçersiz olacaktır. Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır
- Kuponun aktif olma tarihi gelmemiş olabilir. Kuponun geçerlilik tarihi dolmuş olabilir . Aynı alışverişte 1'den fazla kupon kullanılamaz
- İndirim kuponu bölünemez ya da paraya çevrilemez. Kampanya web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır. İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir

Kolay gelsin