Hepsiburada Büyük Ağustos İndirimleri Yarın Başlıyor

Gulfidan

Bilgili
Yerimizi alalım. Kampanya detayları için linke tıklayın.

https://www.hepsiburada.com/dv/agustos-indirimleri

bannerImage2067_20240808100552.jpeg

Yerimizi alalım. Kampanya detayları için linke tıklayın

Merhaba değerli dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Gulfidan

Buna ek bilgi olarak

- Black Friday, her yıl ABD'de Şükran Günü'nün ertesi günü kutlanıyor ve küresel bir indirim festivaline dönüşüyor. 2025 yılı için Black Friday tarihi 27 Kasım 2025 Perşembe gününe denk geliyor. 2 gün önce

İşine yarayacağını düşündüm

Selam takım

@Gulfidan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bilgi olarak

- Kampanya Koşulları · Kampanya 10.10.2025 08:00– 31.10.2025 23:59 tarihleri arasında , internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan ve bu sayfada gösterilen seçili Samsung ve Apple modellerde geçerlidir
- Genellikle Kasım ayının son haftalarında olan fırsatlar, bu yıl 21 Kasım Salı itibarıyla başlıyor. 21 - 26 Kasım arası Trendyol Efsane Günler Kampanyalarından faydalanabilirsiniz

Belki işine yarar diye düşündüm

Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Gulfidan

Buna ek olarak

- Genellikle Kasım ayının son haftalarında olan fırsatlar, bu yıl 21 Kasım Salı itibarıyla başlıyor. 21 - 26 Kasım arası Trendyol Efsane Günler Kampanyalarından faydalanabilirsiniz
- Kampanya Koşulları · Kampanya 10.10.2025 08:00– 31.10.2025 23:59 tarihleri arasında , internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. tarafından satışa sunulan ve bu sayfada gösterilen seçili Samsung ve Apple modellerde geçerlidir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Merhaba değerli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Gulfidan

Bir başka noktadan

- Black Friday, her yıl ABD'de Şükran Günü'nün ertesi günü kutlanıyor ve küresel bir indirim festivaline dönüşüyor. 2025 yılı için Black Friday tarihi 27 Kasım 2025 Perşembe gününe denk geliyor. 2 gün önce

Faydalı olur umarım

Merhaba değerli dostlar

@Gulfidan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu minvalde

- İndirim kodunun kullanımı tek seferliktir. İndirim kodu sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerlidir . Altın, ziynet ve dijital ürünler hariçtir
- Hepsiburada, 17 Ekim 2024 tarihinde hisselerinin yüzde 65,4'nü devretmek için Kazakistan merkezli teknoloji şirketi Kaspi.kz ile sözleşme imzalanmıştır

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Merhaba

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Gulfidan

Bir başka detay olarak

- - 1 Şubat 2025 09.00 tarihi ile 31 Mart 2025 23.59 tarihine kadar SELAM400 koduyla Hepsiburada'dan yapılacak ilk 3 alışverişte toplam 400 TL indirim kazanılacaktır. -SELAM400 kodunu kullanarak verilecek 500 TL ve üzeri altın, dijital ve süpermarket ürünü harici ilk alışverişte 100 TL indirim uygulanacaktır
- Mega İndirimi: 15 Mayıs- 12 Haziran 2025 . Yaz İndirimi: 17 Temmuz- 31 Temmuz 2025 . Cadılar Bayramı İndirimi: 16 Ekim- 30 Ekim 2025 . Kara Cuma İndirimi: 27 Kasım- 4 Aralık 2025

Faydalı olursa ne mutlu

Merhaba, iyi çalışmalar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Mega İndirimi: 15 Mayıs- 12 Haziran 2025 . Yaz İndirimi: 17 Temmuz- 31 Temmuz 2025 . Cadılar Bayramı İndirimi: 16 Ekim- 30 Ekim 2025 . Kara Cuma İndirimi: 27 Kasım- 4 Aralık 2025

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Gulfidan Sıcak Fırsatlar 1 180

benzerkonular_benzer_konular