HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD En Ucuzu Nerede Bulunur-

Aybike

Bilgili
14 Eyl 2023
2,293
0
15
HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Şu Anki Fiyat Aralığı 20499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Kullanıcılar Memnun Mu?

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Açıklama Ve Özellikler

_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Ürününün Satıcısı, Samsung HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD ürününü 20499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Yorumlar Ve Değerlendirmeler
20499.0 Tl ye satışta olan HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: otel tv olduğunu bilmiyordum o yüzden hiç te kullanamadım verdiğimparaya acıyorum
İsim: **** ****
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hepsiphone

Yorum: güzel ürün
İsim: k** y**
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: Ateş Elektronik Hizmetleri

Yorum: iyi ki almisim
İsim: d** K**
Tarih: 18 Haziran 2024
Satıcı: İMF ELEKTRONİK

Yorum: çok güzel bir televizyon
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: Mükemmel bir televizyon ben 15k dan aldım kaçırılmıcak bir üründü boyutuzaten iyi smart yok ama 1 aparatla çözülüyor bu inç bu marka bu fiyataalınması büyük şanstı!
İsim: H** T** K**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: Harika TV, hızlı teslimat ve çok kibar satıcı
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: sorunsuz geldi
İsim: A** k**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Çok memnun kaldım. Satıcı da servis de tam not aldı. Hızlı teslimatyapıldı. Beklentimi fazlasıyla karşılıyor. Gönül rahatlığı ilealabilirsiniz tavsiye ederim.
İsim: u** b**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Çok güzel 👍 severek kullanıyorum teşekkür ederim
İsim: T** Y**
Tarih: 18 Şubat 2024

Yorum: ürün çok iyi
İsim: Cihat A.
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Televizyon oldukca büyük ve cok kullanışlı,bu fiyata gercekten cokmemnun kaldım.
İsim: B** Ç**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: öncelikle satıcı çok ilgiliydi teşekkür ediyorum. TV ile ilgili ilkizlenimim: çok çok iyi bir TV, hem gövdesi hem de çerçevesi çok ince vezarif, işletim sistemi, kanal geçişleri, bağlantı hızı vs. gayetbaşarılı, YouTube ve Google arama motoru var, hospitality kısmıylaişimiz yok zaten o kısmı da servis kapatıyor istğiniz üzerine, memnunkaldığım birDevamını Oku
İsim: İ** K** O**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: İnternet ve youtube var. Babama aldık zaten. O bunları bile kullanmaz.
İsim: a** e**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Ürün otel ürünü arkadaşlar bilerek alın kalitesi güzel aslında herşeyiaynı sadece kısıtlı tv diye geçiyor.
İsim: Doğan K.
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı geldi iki gün içerisinde kargo ulaştı teşekkürler
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: ürün çok güzel kaliteli Kargo paketlemesi iyiydi
İsim: Y** M**
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: ürün sorunsuz şekilde 1 gün icerisinde elime ulaştı. Hastane TV formundageldi. mi stick ile sorunsuz kullanılabilir.
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: ürün çok güzel ama bir sorunu var internete bağlanamıyor wifisinibulamıyoruz nasıl olacak
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: tv yabancı dil türkçe seçeneği yok garantisi var ama nasıl garanti iseservis geldi kurmadı
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Kutu daha önce açılmış ve ekran üzerindeki jelatin kaldırılmış geriyapıştırılmış şekilde geldi.
İsim: O** S**
Tarih: 13 Mart 2024

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: merhaba efendim ürün androidli mi acaba
Cevap: Değil efendim Smart yok ayrı olarak mi box alıp android yapabilirsiniz

Soru: Yotube giriyormu
Cevap: Evet efendim Youtube ve Google kullanabiliyorsunuz

Soru: Boyutlari cm olarak bana yazabilir misiniz
Cevap: 139.7 cm efendim yani 140 ekran olarak geçiyor

Soru: Merhaba Kısıtlı tv ne oluyor acaba bide türkçe menü değil mi?
Cevap: Menü türkçedir smart tv yoktur

Soru: merhaba.bu tv ev için değilmi
Cevap: Merhabalar evt ev için ideal bir kullanıma sahiptir

Soru: içinde Netflix varmıdır acaba
Cevap: Değerli müşterimiz , Netflix özelliği ne yazık ki yoktur.

Soru: Askı aparatı geliyor mu ürün işe birlikte
Cevap: Hayır efendim

Soru: ürün kaç ekran kaç inç.ürün sıfır ürün mü.garanti si kaç yıl dır.
Cevap: 140 ekran sıfır ürün ve 2 yol garantili efendim

Soru: servis menüsünü nasıl açabilirim hotel modunu kapatmak istiyorum tsk
Cevap: Servisin gelip kapatması gerekir efendim

Soru: merhaba iphone ve android telefonu aktarabiliyormuyuz smart view'den bahsediyorum.
Cevap: Evet efendim

Soru: 139 ekran mı? görüntü kalitesi net mi?
Cevap: Merhaba, Ürün 139 erkan dır.Ekran çözünürlüğü 4 K Ultra HD dir yüksek çözünürlüklüdür.

Soru: Ölçüsü kaçtır? Ve hotel tv diye geçiyor televizyonu açtığımızda sürekli giriş yapmamız gerekiyor mu?
Cevap: Merhabalar otel tv modu kapalıdır normal tv şeklinde kullanabilirsiniz smart tv yoktur

Soru: YouTube d-smart var mı
Cevap: Efendim tv stick ile kullanabilirsiniz. İçerisinde google play ve youtube vardır

Soru: duvara aşkı aparatı varmi
Cevap: Mağazamızdan satın alabilirsiniz efendim

Soru: Tüm kanallar mevcut mu aceba kanal kısıtlaması var mı yani
Cevap: Yoktur efendim servis tüm kanal kurıulumlarını yapmaktadır

Soru: YouTube var mıydı abi
Cevap: Evet efendim

Soru: Duvara monte edilme aparatı var mı montaji Sevris mi yapıyor
Cevap: Ayrı olarak alabilirsiniz efendim

Soru: Merhaba tv yi şimdi alıp 4 ay sonra kurulumunu yapılmasını istiyorum problem olur mu ? kurulum için geldiklerinde ücretsiz mi? Ve wifiye bağlanabiliyor mu?
Cevap: Merhabalar şimdi alıp istediğiniz zaman kurulum yaptırabilirsiniz kurulum hizmetimiz samsung türkiye tarafından ücretsiz yapılmaktadır evt wifi özelliği vardır

Soru: netfflix varımdır acaba?
Cevap: merhaba netfilix yok efendim Youtube ve Browser tarayıcı mevcuttur

Soru: Merhaba kısıtlama ne demek bu üründe kısıtlama varmış heralde?
Cevap: Değerli müşterimiz , Sadede Smart özelliği yoktur. Harici Youtube ve Google Browser vardır.

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD Ürünün Fotoğrafları

HG55AU800EE CRYSTAL UHD 139 EKRAN HOSPITALITY TV 4K ULTRA HD En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü