Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Alınmaya Değer Mi-

Pervin

Bilgili
14 Eyl 2023
788
0
0
Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Tavsiye Eder Misiniz?
Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 5899.0 Tl'den Satılmaktadır.

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Kullanıcılar Memnun Mu?

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Ürünün Detayları

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Ürününün Satıcısı, Azemax Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv ürününü 5899.0 Tl'den Satılmaktadır.

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Son Yorumlar
5899.0 Tl ye satışta olan Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: 43 yaziyo diye siparis verdim gelen ise 32 inc yani siparisle alakasibile yok
İsim: K** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Haziran 2024
Satıcı: Cesitvar

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: ekran kaç cm 43 inç 108 cm mi
Cevap: Ekran Boyutu 32 İnç Ekran Boyutu (cm) 80 cm

Soru: 106 ekranmi
Cevap: Ekran Boyutu 32 İnç Ekran Boyutu (cm) 80 cm

Soru: Merhaba. USB ve Hdmı girisleri ve Bluetooth var mı?
Cevap: merhabalar konuyla ilgili dilerseniz daha detaylı bilgi için firma sayfasını kontrol edebilirsiniz

Soru: merhaba bu TV 43 inç uydu alıcılı ve smart TV doğru mu ayrıca kendimiz kurulum yapabiliyor muyuz ben Adana'da yaşıyorum veya servis mi kuruyor bilgi verebilir misiniz
Cevap: Bilgilendirme yapılacak efendim.

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv Ürün Görselleri

Hi-level Hl32dal540 Hd Ready (HD) Tv En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü