Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Elif Su

Bilgili
Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Ürün Alınmaya Değer Mi?
Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Mevcut Fiyatı 124.95 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yaklaşık 458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Açıklama Ve Özellikler

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Ürününün Satıcısı, mercoledi Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend ürününü 124.95 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Kullanıcı Geri Dönüşleri
124.95 Tl ye satışta olan Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
458 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Kendi bedenimi aldım .her rengini aldım
İsim: i** m**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2023
Satıcı: Mistero

Yorum: Ürün fiyatına göre çok güzel oversize isterseniz bi beden büyük alin üstümdeki m beden
İsim: **** ****
Tarih: 21 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm
Satıcı: MERCOLEDİ

Yorum: Kilonuzdan bir üst beden alın bence güzel kaliteli
İsim: C** Ş**
Tarih: 29 Eylül 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: yeri çok güzel ve bir beden büyük alabilirsiniz oversize sevenler için
İsim: G** K**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: DeoCepT

Yorum: ürün çok güzel rengide gayet iyi, bol durmasını istediğimden bir beden büyük aldım
İsim: E** Ö**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Beden: Boy:162cm

Yorum: Çok rahat kumaşı felan da gayet iyi tam beden alınmalı
İsim: f** Ö**
Tarih: 16 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: kızıma aldım çok güzel harika
İsim: d** Ö**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: bedeninizi alabilirsiniz ürün gayet iyi
Tarih: 29 Haziran 2023

Yorum: güzel kumaşı da iyi oversize 65 kilo L beden aldım
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: bir beden küçük alınabilir
Tarih: 29 Haziran 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: büyük geldi
İsim: İ** N** D**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: güzel tavsiye ediyorum
İsim: F** u**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Beden:M

Yorum: mükemmelllllllllll
İsim: E** G**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: güzel ve rengi çok iyi
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: bu üçüncü alışım çok güzeller
İsim: Ö** Ü**

Yorum: Cok tskler cok guzeller
İsim: N** Y**
Beden: Boy:170cm

Yorum: fiyatına göre guzel
İsim: A** K**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: güzel ürün
İsim: Y** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Ürünün rengi güzel sadece kumaşının kalitsini pek beğenemdim.
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: güzel beğendim
İsim: E** G**
Beden: 27 Ağustos 2024

Yorum: fiyatına göre gayet güzel
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: asla ve asla almayın paraniza yazık edersiniz 2 tisort sipariş verdim bir tanesi geldi artı olarak dalga geçer gibi bir tane yolladıklari yetmezmiş gibi yanlış tisort göndermişler
İsim: m** a**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: ablama aldım çok güzel geldi
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: çok rahat tavsiye ederim
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: çok güzeell
Beden: Beden:S

Yorum: fiyat performans bence gayet hoş 🤍
İsim: Z** M**

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: F** A**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: biraz kalın başka da çok iyi
İsim: Remziye A.

Yorum: 73 kg L beden aldım fiyat performans ürünü.
İsim: K** Y**

Yorum: Çok güzel beğendim tavsiye ederim
İsim: S** C**
Beden: 19 Ağustos 2024

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Merak Edilen Konular

Soru: boy 167 kilo 68 hangi beden uygundur
Cevap: L beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.

Soru: Boy 1.70 kilo 65
Cevap: L beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.

Soru: 165 boy 55 kilo?
Cevap: S beden yeterlidir efendim

Soru: 165 boy 60 kilo hangi beden olur
Cevap: M beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.

Soru: 1.55 boy kilo 70 hangi beden olur

Soru: 1.80 boy 63 kilo üzerimde tam durmasını istiyorum hangi beden olur acaba

Soru: 65 kiloyum Oversize durmasını istiyorum kaç beden önerirsiniz?

Soru: 1.80 boy 63 kilo üzerimde biraz salaş durmasını istiyorum hangi beden olur

Soru: 175 boy 73 kilo için hangi beden önerirsiniz ?

Soru: merhaba 160 boy kilo 60 hangi beden uygun olur?
Cevap: M beden yeterlidir efendim

Soru: İyi günler 163 boy 62 kilo hangi beden uygundur

Soru: boy 1.60 kilo 51 hangi beden ala bilirim?
Cevap: S beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.

Soru: 163 boy 60 kilo hangi beden olur?
Cevap: Merhaba efendim M beden uygundur

Soru: 1.65 ve kilo 75 hangi beden olur
Cevap: Mrb efendim .Salaş dursun istiyorsani L beden uygundur..

Soru: 1.40 boy 29 34 kilo arası hangi beden olur
Cevap: S beden yeterlidir efendim. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kampanyalardan haberder olmak ve kuponlarımız için mağazamızı takip etmeyi unutmayınız efendim.

Soru: boy 1.63 kilo 40 hangi beden
Cevap: S beden yeterlidir efendim

Soru: merhaba efendim boy 1.58 kilo 50 hangi beden uygun olur
Cevap: Merhaba efendim s beden uygundur

Soru: 1.55 boy 47 kilo hangi beden önerirsiniz
Cevap: Merhaba Efendim S beden uygundur

Soru: erkek için uygunmu
Cevap: evet efendm uygundur

Soru: kumaşı ne hiç bir yerde belirtmemişsiniz %100 pamuk mu yoksa karışık mı
Cevap: pamuk polyesterdir efendm

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend 399 TL ile temin edilebilir.
Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend 536 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Popüler Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend indirim alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, normal kalite ve analiz dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend gibi Çok tercih edilen ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend 399 TL TL ile temin edilebilir. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Houston Baskılı Kadın Oversize Saks Mavi Salas T-shirt Boyfriend kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.