hulya ulusoy nereli ?

Hülya Ulusoy nereli?
İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkezi - Trabzon, Türkiye. Malatya da doğdu

İyi günler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Canan

Bu hususta ek olarak

- Halen Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir. Resim yapmak çocukluk yıllarından beri en önemli uğraşıdır. 2008 yılında Trabzon “Yüksel Baydar Resim Atölyesinde” resim çalışmalarına başlamıştır ve halen bu atölyede devam etmektedir
- Yaşamı Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Hülya Ulusoy nereli?
İyi Hekimlik Uygulamaları ve Tıbbi Simülasyon Merkezi - Trabzon, Türkiye. Malatya da doğdu

Merhaba, umarım her şey yolundadır

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Canan

Ek olarak değinmek gerekirse

- Türkiye'nin İstanbul kentinde Müslüman bir ailede doğdu
- Annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenli, babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan'dan göç etmiş Türk kökenlidir . Çağatay'dan 8 yaş küçük Atalay adında bir erkek kardeşi vardır

Kolay gelsin

Hülya Ulusoy nereli?

Selam güzel insanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Türkiye'nin İstanbul kentinde Müslüman bir ailede doğdu

İşine yararsa ne güzel olur

Hülya Ulusoy nereli?

Selam sevgili dostlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Canan

Bunun yanında

- Hadi'ye rakip olarak televizyonu gördüklerini söyleyen Hadi Kurucusu Emre Ulusoy , girişimi bir mobil kanal olarak değerlendireceklerini ve yakın zamanda farklı oyun, yarışmalar ve ilginç formatlarla kullanıcılarının karşısına çıkacaklarını anlatıyor

Umarım işini kolaylaştırır

Hülya Ulusoy nereli?

Selamlar, keyifli günler dilerim

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Canan

Bununla ilişkili olarak

- Yılmaz Ulusoy (14 Şubat 1941, Of - 23 Şubat 2025, İstanbul), Türk iş insanı ve spor yöneticisi . Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitiminin ardından Ulusoy Holding'te çalışmaya başlamış, 1968 ve 1971 yılları arasında Samsunspor Kulübü'nde başkanlık yapmıştır

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Hülya Ulusoy nereli?

Selam

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Canan, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir not olarak

- Baba tarafı: Babası, Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç eden Türk kökenli bir ailenin mensubudur. Anne tarafı: Annesi Boşnak asıllıdır. Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul 'da doğmuştur

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Hülya Ulusoy nereli?

Selam herkese

@Canan okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna ek bilgi olarak

- Evet, Elif Ulusoy evlidir ve ailesiyle birlikte Karabük'te yaşamaktadır
- Baba tarafı: Babası, Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç eden Türk kökenli bir ailenin mensubudur. Anne tarafı: Annesi Boşnak asıllıdır. Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul 'da doğmuştur

Belki işine yarar

benzerkonular_benzer_konular