Ayse
Bilgili
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Mevcut Fiyatı 14319.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14319.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
14319.0 Tl ye satışta olan HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: ürün kırılmış iki yerinden yetkili servis kurulum yapmadi
İsim: **** ****
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: henüz kurulum sağlanmadı kullandıktansonra yorum yazacağım
İsim: s** c**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: süper bir makine sessiz tşkler
İsim: s** t**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: Çok iyi alın aldırın
İsim: B** E**
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Bugün teslim aldım uygulamayı mutlaka telefonunuza indirin harika birşeyiki defa yıkama yaptım çıok güzel hızlı ve temiz sesiz bu fiyata buperformans gerçekten teşekkürler hoower iyiki almışız
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: Makroreyon
Yorum: sessiz gayet güzel WiFi rahatlığı var
İsim: Hayrettin C.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: sağlam şekilde geldi bugün servis gelip kuracak
İsim: B** G**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Beyaz Live
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba kurulumu kim yapıyor yetkili servisi varmı?
Cevap: Merhaba kurulum hoover yetkili servisleri tarafından ücaretsiz olarak yapılmaktadır. iyi günler dileriz electrovitrin
Soru: Samsuna yolluyor musunuz
Cevap: evet yolluyoruz
Soru: üründe bir sıkıntı varmı?
Cevap: HAYIR EFENDİM ÜRÜN SIFIRDIR.
Soru: ürün a ++ özelliği varmı
Cevap: Evet efendim
Soru: Sıkma db nedir
Cevap: Merhabalar ürün özellikleri de yazmaktadır
Soru: merhaba özellikle soruyorum çamaşır makinesinin ölçüleri doğru mu çünkü yerine sigmazsa hiç bir işe yaramaz yerim kısıtlı hatta başka modelini baktım derinlik 67 genişlik 64 olduğu için sepetten çıkardım
Cevap: Merhabalar; Fabrika verilerine göre ürünümüz; 60 cm Genişlik 59 cm Derinlik 85 cm Yükseklik olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: merhaba 4. katta oturuyorum lojistik firması kata cikariyormu teşekkürler
Soru: Merhaba enerji tasarrufu var mı
Cevap: Merhabalar markanın belirtmiş olduğu özellikler arasında Enerji verimlilik sınıfı: A olarak bilgi verilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Trabzon'a gönderim yapıyor musunuz
Cevap: TABİKİDE EFENDİM YAPIYORUZ.
Soru: Merhaba tam emin olmak adına yazıyorum ürün hem çamaşır makinesi hem kurutma doğrumudur ve son olarak tamamının garantisi varmıdır
Cevap: Merhabalar; Ürünümüz sadece yıkama özelliklidir. Kurutma özelliği yoktur. Ürün tamamı 3 yıl motor garantisi 10 Yıldır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Yorgan yıkama varmı
Cevap: Var efendim.
Soru: Selam, soruma cevap bekliyorum sanırım görmediniz
Cevap: BUYRUN EFENDİM YARDIMCI OLALIM.
Soru: merhabalar. ayni markanin 9 kg kapasiteli kurutma makinesinide alacagim.yer sorunum var. kurutma makinesini direk olarak camasir makinesinin ustune koyabilirmiyim. tasirmi veya herhangi bir sorun olurmu.
Cevap: Merhaba üst üste kullanımda sabitlemek gerekmektedir. Farklı marka alındığında altta ki çamaşır makinesi garanti dışı kalır
Soru: Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar; 81 ile sevkimiz mevcuttur yalnızca merkeze uzak bazı mahalle ve köylere sevk durumunda sorun yaşanabiliyor İl ilçe mahalle bilgisi paylaşmanız durumunda sistem üzerinden kontroller sağlanılarak tarafınıza en doğru bilgi aktarılabilinir. İyi günler dileriz Electrovitrin
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detay Resimler
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Mevcut Fiyatı 14319.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 14319.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Hakkındaki Yorumlar
14319.0 Tl ye satışta olan HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: ürün kırılmış iki yerinden yetkili servis kurulum yapmadi
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: henüz kurulum sağlanmadı kullandıktansonra yorum yazacağım
İsim: s** c**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: süper bir makine sessiz tşkler
İsim: s** t**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: Çok iyi alın aldırın
İsim: B** E**
Tarih: 13 Haziran 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Bugün teslim aldım uygulamayı mutlaka telefonunuza indirin harika birşeyiki defa yıkama yaptım çıok güzel hızlı ve temiz sesiz bu fiyata buperformans gerçekten teşekkürler hoower iyiki almışız
Tarih: 17 Temmuz 2023
Satıcı: Makroreyon
Yorum: sessiz gayet güzel WiFi rahatlığı var
İsim: Hayrettin C.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: sağlam şekilde geldi bugün servis gelip kuracak
İsim: B** G**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Beyaz Live
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Merhaba kurulumu kim yapıyor yetkili servisi varmı?
Cevap: Merhaba kurulum hoover yetkili servisleri tarafından ücaretsiz olarak yapılmaktadır. iyi günler dileriz electrovitrin
Soru: Samsuna yolluyor musunuz
Cevap: evet yolluyoruz
Soru: üründe bir sıkıntı varmı?
Cevap: HAYIR EFENDİM ÜRÜN SIFIRDIR.
Soru: ürün a ++ özelliği varmı
Soru: Sıkma db nedir
Cevap: Merhabalar ürün özellikleri de yazmaktadır
Soru: merhaba özellikle soruyorum çamaşır makinesinin ölçüleri doğru mu çünkü yerine sigmazsa hiç bir işe yaramaz yerim kısıtlı hatta başka modelini baktım derinlik 67 genişlik 64 olduğu için sepetten çıkardım
Cevap: Merhabalar; Fabrika verilerine göre ürünümüz; 60 cm Genişlik 59 cm Derinlik 85 cm Yükseklik olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: merhaba 4. katta oturuyorum lojistik firması kata cikariyormu teşekkürler
Soru: Merhaba enerji tasarrufu var mı
Cevap: Merhabalar markanın belirtmiş olduğu özellikler arasında Enerji verimlilik sınıfı: A olarak bilgi verilmektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Trabzon'a gönderim yapıyor musunuz
Cevap: TABİKİDE EFENDİM YAPIYORUZ.
Soru: Merhaba tam emin olmak adına yazıyorum ürün hem çamaşır makinesi hem kurutma doğrumudur ve son olarak tamamının garantisi varmıdır
Cevap: Merhabalar; Ürünümüz sadece yıkama özelliklidir. Kurutma özelliği yoktur. Ürün tamamı 3 yıl motor garantisi 10 Yıldır. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Yorgan yıkama varmı
Cevap: Var efendim.
Soru: Selam, soruma cevap bekliyorum sanırım görmediniz
Cevap: BUYRUN EFENDİM YARDIMCI OLALIM.
Soru: merhabalar. ayni markanin 9 kg kapasiteli kurutma makinesinide alacagim.yer sorunum var. kurutma makinesini direk olarak camasir makinesinin ustune koyabilirmiyim. tasirmi veya herhangi bir sorun olurmu.
Cevap: Merhaba üst üste kullanımda sabitlemek gerekmektedir. Farklı marka alındığında altta ki çamaşır makinesi garanti dışı kalır
Soru: Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyor musunuz
Cevap: Merhabalar; 81 ile sevkimiz mevcuttur yalnızca merkeze uzak bazı mahalle ve köylere sevk durumunda sorun yaşanabiliyor İl ilçe mahalle bilgisi paylaşmanız durumunda sistem üzerinden kontroller sağlanılarak tarafınıza en doğru bilgi aktarılabilinir. İyi günler dileriz Electrovitrin
HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Detay Resimler

HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover HW 210AMBS/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1200 Devir Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.