GökyüzüRuhu
Bilgili
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Şu Andaki Değeri 17900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 17900.0 Tl'den Satılmaktadır.
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
17900.0 Tl ye satışta olan HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 5 aydır kullanıyorum sorunsuz kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: kargo paketleme çok iyiydi ve kısa sürede ulaştı servistede sorunyaşamadım bir günde geldiler
İsim: K** Ş**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: teşekkürler ürün çok sağlam bir şekilde elime ulaştı kargo birazbekledik ama çok memnun kaldım çok sessiz ve harika çalışması var sualışı çok hoşuma gitti şelale usulü teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 22 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon
Yorum: kullanımı çok kolay gayet güzel ve sessiz yıkaması harika almadan öncetereddüt etmiştim şimdi iyi ki almışım diyorum
İsim: E** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Makine çok güzel kullanışlı kğ olarakda gayet başarılı tavsiye ederim tşk
İsim: Mesut Ö.
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: aldığım günden bu yana inanın çok memnunum çok çamaşır alıyor.cabukyıkıyor elektrik az harcıyor.ve hover markada güzel marka bulaşık vekurutma makinamızda hoveer aldım çok memnunum
İsim: Ünal ü.
Tarih: 17 Ocak 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Ürün Gayet Kullanışlı 1400 devir sessiz ve iyi sıkıyor 14kg 1 saatlikkullanımda gayet iyi deterjan ve yumuşatıcınız kaliteli oldumu sorunyok uygulama üzerinden başlatılıp takip ediliyor indirimde aldım tavsiye ederim
Tarih: 17 Ekim 2022
Satıcı: İKSAVM
Yorum: Cok kullanışlı bir makine sorunsuz sıkıntısız geldi kurulumu oldu
İsim: C** A**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Sessiz ve güzel yıkıyor 2 kişilik battal boy battaniyeyi rahat yıkadı 4ve üzeri çocuklu ailelere tavsiye ederim..
İsim: G** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Temmuz 2022
Satıcı: Denkel
Yorum: 2 günde elime ulaştı şimdilik çok memnun kaldım tavsiye ederim
İsim: emine k.
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: Çok memnunuz tavsiye ederim
İsim: Caner B.
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Ürün elime ulaştı teşekkür ederim inşallah memnun kalırı
İsim: S** D**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: güzel kulanışlı
İsim: N** K**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: yaklaşık 8 ay oldu makine harika çok sessiz tavsiye eder8m
İsim: coskun o.
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: anlatıldığı gibi ürün...sessiz ve nerdeyse kuru cikariyor eşyaları.cokmemnun kaldım.
İsim: İ** k** S**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: teknosepeti
Yorum: Eski makinamda bu markaydı ve tam 16 yıl kullandım. Markadan memnunolduğum için tekrar tercih ettim. Fiyat olarakta diğer markalardan dahauygun. Pişman olmasınız. Kalabalık aileler için çok ideal ve çok temizyıkıyor. Aldığımız ertesi günü kargoya verilirdi,sorunsuz teslim edildiçok teşekkür ederim
İsim: H** G**
Beden: 13 Mayıs 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: A** A**
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK
Yorum: çok güzel bir ürün TAFSİYE EDERİM...
İsim: İ** Y**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşlar ürünü alın aldırın hemen kargolandı en kısa zamanda elimeulaştı teknik servis güler yüzlü gayet ilgililer okadar sesizçalışıyorki anlatamam bide bunun gece moda varmış düşünemiyorum yani 14kg geniş iç haznesi var hatta kurutma makinamda hoower ikisindende çokmemnunum eski makinam arçelikti gürültüden duramıyordum sanki evdentraktör geçiyDevamını Oku
İsim: s** ö**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: her zaman tercih ettiğim makina 2 incisini aldım
İsim: İlker U.
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum korkarak almıştım ama mükemmel
İsim: h** y** A**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: çooooook güzel bir ürün
İsim: M** B**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: güzel bir ürün tavsiye ederim.
İsim: a** ı**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Çok sessiz çalışıyor, çok şık görünüyor. Buharla yıkama seçeneğini çoksevdim. 2 parça kıyafetten, çift kişilik yorgana kadar yıkayabilmesiişimi kolaylaştırdı. Uygulama üzerinden telefonum aracılığıyla program seçebiliyorum.
İsim: E** B** Y**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir makine iyiki almışım alalı 4 ayoldu ben çok memnunum içi çok büyük 14 kg kalabalık aile için muhteşembir ürün tavsiye ediyorum
İsim: Selma K.
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ertesi gün kargo ve 1 günde teslimat. Teşekkürler. Kurulum icin servis bekliyoruz
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: oldukça geniş bir çok şeyi alıyor temiz yıkıyor emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum
İsim: E** Y**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: daha yeni sayılır simdilik cok guzel yikiyo ve cok sessiz 3-5 ay sonrayorum guncellerim
İsim: M** Ş**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: fiyat olarak alınabilecek en iy makina
İsim: C** G**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Bir gün içinde kargoya verildi satıcıya teşekkür ederim.Hasarsız teslimedildi,kurulum için bir hafta bekledim bu servisin eksisi tabi,sesimakul,eski makinemin yerine girdi ama derinliği daha fazla olduğu içindolap kapağı kapanmadı söktüm ben de…memnunum 10-12 gündür kullanıyorumher gin çalışıyor hemen hemen
İsim: M** Ü**
Tarih: 10 Ocak 2024
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: izmir e gönderim varmı?
Cevap: var efendim.
Soru: Yorgan yıkayabilir miyiz bu makinada bozulma olur mu
Cevap: Merhaba, battaniye ve yorgan yıkama programı mevcut değildir. Yalnız hassas programda yıkanabilmektedir. İyi alışverişler dileriz.
Soru: Merhabalar öncelikle ülkemize çok geçmişler olsun. Ürün alımı ile ilgili olarak birşey danışmak istiyorum. Ürünlerimizi genellikle afet bölgesi satıcılarından almayı tercih ediyoruz . Bu konuda ürün tedariği elinizde var olması ya da lojistiği ile ilgili sorun var mıdır acaba ? Bilgi almak istedik .
Cevap: Teşekkür ederiz efendim. Ürün tedariği ile ilgili sıkıntımız mevcut değil. Ürünü aldıktan sonra iki iş günü içerisinde Horoz Lojistik ile gönderim sağlıyoruz .
Soru: yorgan battatine yıkanır mı
Cevap: EVET YIKAR
Soru: Yorgan Yıkar mı ürün
Cevap: Merhaba Tabiiki yıkar
Soru: urun genisligi sizde 64 diger sitelerde 60 net olcu alabilirmiyim makine dolabima 64 cm uymuyor ona gore alicam
Cevap: ürün genişliği 60 cm derinliği 67 cm yüksekliği 85 cm'dir
Soru: kurutma özelliği varmı
Cevap: Merhaba; mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu markanın 11 kg kurutma makinasi varmi sizde
Cevap: Merhabalar, stoklarımızda mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: eskisehire gonderim yapiyor musunuz
Cevap: Merhaba. Bütün illere gönderimimiz bulunmaktadır.
Soru: Merhabalar hoover çamaşır makinesi 14 kğ yokmu elinizde sepete seçemiyorum
Cevap: merhaba mevcut efendim
Soru: Merhaba soruma cevap vermediniz
Cevap: HOOVER YETKLİ SERVİSLERİNDE DESTEK ALABİLİRİSİNİZ
Soru: kurulum ücreti ve taşıma ücreti varmı
Cevap: Merhaba yok efendim Saygılarımızla
Soru: Merhaba Ürünün farklı renk seçeneği mevcut mu?
Cevap: sadece beyaz var efendim
Soru: yuke gore zamn ayari varmi
Cevap: evet efendim
Soru: izmire gonderim varmi acaba
Cevap: Evet efendim
Soru: iyi günler bir çevirimde kaç l su harcıyor acaba
Cevap: Merhaba efendim, sistemimizde bu konuda bir bilgi mevcut değildir dilerseniz Hoover müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurutmalımı
Cevap: Hayır efendim
Soru: battaniye ve yorgan yıkamak için uygun bir makina midir
Cevap: Merhaba, battaniye ve yorgan yıkama programı mevcut değildir. Yalnız hassas programda yıkanabilmektedir. İyi alışverişler dileriz.
Soru: 17kiloluk yokmu
Cevap: Merhaba, 14 kg' dır.
Soru: ürün açıklamasında genişlik 60 cm yazıyor altta 67 cm yazıyor, Yükseklik 85cm yazıyor altta 87 cm yazıyor.Koyacagim yerde 1 cm bile önemi var ona göre hareket edeceğim.
Cevap: Merhaba hoover müşteri hizmetlerinden yada yetkili servislerinden en net bilgiyi alabilirsiniz Saygılarımızla
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Görseller
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Şu Andaki Değeri 17900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Detaylı Bilgi
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 17900.0 Tl'den Satılmaktadır.
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
17900.0 Tl ye satışta olan HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 5 aydır kullanıyorum sorunsuz kaliteli
Yorum: kargo paketleme çok iyiydi ve kısa sürede ulaştı servistede sorunyaşamadım bir günde geldiler
İsim: K** Ş**
Yorum: teşekkürler ürün çok sağlam bir şekilde elime ulaştı kargo birazbekledik ama çok memnun kaldım çok sessiz ve harika çalışması var sualışı çok hoşuma gitti şelale usulü teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: kullanımı çok kolay gayet güzel ve sessiz yıkaması harika almadan öncetereddüt etmiştim şimdi iyi ki almışım diyorum
İsim: E** A**
Yorum: Makine çok güzel kullanışlı kğ olarakda gayet başarılı tavsiye ederim tşk
İsim: Mesut Ö.
Yorum: aldığım günden bu yana inanın çok memnunum çok çamaşır alıyor.cabukyıkıyor elektrik az harcıyor.ve hover markada güzel marka bulaşık vekurutma makinamızda hoveer aldım çok memnunum
İsim: Ünal ü.
Tarih: 17 Ocak 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: Ürün Gayet Kullanışlı 1400 devir sessiz ve iyi sıkıyor 14kg 1 saatlikkullanımda gayet iyi deterjan ve yumuşatıcınız kaliteli oldumu sorunyok uygulama üzerinden başlatılıp takip ediliyor indirimde aldım tavsiye ederim
Tarih: 17 Ekim 2022
Yorum: Cok kullanışlı bir makine sorunsuz sıkıntısız geldi kurulumu oldu
İsim: C** A**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Satıcı: TekÇarşı
Yorum: Sessiz ve güzel yıkıyor 2 kişilik battal boy battaniyeyi rahat yıkadı 4ve üzeri çocuklu ailelere tavsiye ederim..

İsim: G** A**
Beden: 02 Temmuz 2022
Yorum: 2 günde elime ulaştı şimdilik çok memnun kaldım tavsiye ederim
İsim: emine k.
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: Çok memnunuz tavsiye ederim
İsim: Caner B.
Satıcı: TEKÇARŞIM
Yorum: Ürün elime ulaştı teşekkür ederim inşallah memnun kalırı
İsim: S** D**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: güzel kulanışlı
İsim: N** K**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: yaklaşık 8 ay oldu makine harika çok sessiz tavsiye eder8m
İsim: coskun o.
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: anlatıldığı gibi ürün...sessiz ve nerdeyse kuru cikariyor eşyaları.cokmemnun kaldım.
İsim: İ** k** S**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Satıcı: teknosepeti
Yorum: Eski makinamda bu markaydı ve tam 16 yıl kullandım. Markadan memnunolduğum için tekrar tercih ettim. Fiyat olarakta diğer markalardan dahauygun. Pişman olmasınız. Kalabalık aileler için çok ideal ve çok temizyıkıyor. Aldığımız ertesi günü kargoya verilirdi,sorunsuz teslim edildiçok teşekkür ederim
İsim: H** G**
Beden: 13 Mayıs 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: A** A**
Yorum: çok güzel bir ürün TAFSİYE EDERİM...
İsim: İ** Y**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşlar ürünü alın aldırın hemen kargolandı en kısa zamanda elimeulaştı teknik servis güler yüzlü gayet ilgililer okadar sesizçalışıyorki anlatamam bide bunun gece moda varmış düşünemiyorum yani 14kg geniş iç haznesi var hatta kurutma makinamda hoower ikisindende çokmemnunum eski makinam arçelikti gürültüden duramıyordum sanki evdentraktör geçiyDevamını Oku
İsim: s** ö**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: her zaman tercih ettiğim makina 2 incisini aldım
İsim: İlker U.
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum korkarak almıştım ama mükemmel
İsim: h** y** A**
Tarih: 20 Nisan 2024
Yorum: çooooook güzel bir ürün
İsim: M** B**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: güzel bir ürün tavsiye ederim.
İsim: a** ı**
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Çok sessiz çalışıyor, çok şık görünüyor. Buharla yıkama seçeneğini çoksevdim. 2 parça kıyafetten, çift kişilik yorgana kadar yıkayabilmesiişimi kolaylaştırdı. Uygulama üzerinden telefonum aracılığıyla program seçebiliyorum.
İsim: E** B** Y**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir makine iyiki almışım alalı 4 ayoldu ben çok memnunum içi çok büyük 14 kg kalabalık aile için muhteşembir ürün tavsiye ediyorum
İsim: Selma K.
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Ertesi gün kargo ve 1 günde teslimat. Teşekkürler. Kurulum icin servis bekliyoruz
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: oldukça geniş bir çok şeyi alıyor temiz yıkıyor emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum
İsim: E** Y**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Furkan Express
Yorum: daha yeni sayılır simdilik cok guzel yikiyo ve cok sessiz 3-5 ay sonrayorum guncellerim
İsim: M** Ş**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: fiyat olarak alınabilecek en iy makina
İsim: C** G**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Bir gün içinde kargoya verildi satıcıya teşekkür ederim.Hasarsız teslimedildi,kurulum için bir hafta bekledim bu servisin eksisi tabi,sesimakul,eski makinemin yerine girdi ama derinliği daha fazla olduğu içindolap kapağı kapanmadı söktüm ben de…memnunum 10-12 gündür kullanıyorumher gin çalışıyor hemen hemen
İsim: M** Ü**
Tarih: 10 Ocak 2024
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: izmir e gönderim varmı?
Cevap: var efendim.
Soru: Yorgan yıkayabilir miyiz bu makinada bozulma olur mu
Soru: Merhabalar öncelikle ülkemize çok geçmişler olsun. Ürün alımı ile ilgili olarak birşey danışmak istiyorum. Ürünlerimizi genellikle afet bölgesi satıcılarından almayı tercih ediyoruz . Bu konuda ürün tedariği elinizde var olması ya da lojistiği ile ilgili sorun var mıdır acaba ? Bilgi almak istedik .
Cevap: Teşekkür ederiz efendim. Ürün tedariği ile ilgili sıkıntımız mevcut değil. Ürünü aldıktan sonra iki iş günü içerisinde Horoz Lojistik ile gönderim sağlıyoruz .
Soru: yorgan battatine yıkanır mı
Cevap: EVET YIKAR
Soru: Yorgan Yıkar mı ürün
Cevap: Merhaba Tabiiki yıkar
Soru: urun genisligi sizde 64 diger sitelerde 60 net olcu alabilirmiyim makine dolabima 64 cm uymuyor ona gore alicam
Cevap: ürün genişliği 60 cm derinliği 67 cm yüksekliği 85 cm'dir
Soru: kurutma özelliği varmı
Cevap: Merhaba; mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu markanın 11 kg kurutma makinasi varmi sizde
Cevap: Merhabalar, stoklarımızda mevcut değildir. İyi günler dileriz.
Soru: eskisehire gonderim yapiyor musunuz
Cevap: Merhaba. Bütün illere gönderimimiz bulunmaktadır.
Soru: Merhabalar hoover çamaşır makinesi 14 kğ yokmu elinizde sepete seçemiyorum
Cevap: merhaba mevcut efendim
Soru: Merhaba soruma cevap vermediniz
Cevap: HOOVER YETKLİ SERVİSLERİNDE DESTEK ALABİLİRİSİNİZ
Soru: kurulum ücreti ve taşıma ücreti varmı
Cevap: Merhaba yok efendim Saygılarımızla
Soru: Merhaba Ürünün farklı renk seçeneği mevcut mu?
Cevap: sadece beyaz var efendim
Soru: yuke gore zamn ayari varmi
Cevap: evet efendim
Soru: izmire gonderim varmi acaba
Cevap: Evet efendim
Soru: iyi günler bir çevirimde kaç l su harcıyor acaba
Cevap: Merhaba efendim, sistemimizde bu konuda bir bilgi mevcut değildir dilerseniz Hoover müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kurutmalımı
Cevap: Hayır efendim
Soru: battaniye ve yorgan yıkamak için uygun bir makina midir
Soru: 17kiloluk yokmu
Cevap: Merhaba, 14 kg' dır.
Soru: ürün açıklamasında genişlik 60 cm yazıyor altta 67 cm yazıyor, Yükseklik 85cm yazıyor altta 87 cm yazıyor.Koyacagim yerde 1 cm bile önemi var ona göre hareket edeceğim.
Cevap: Merhaba hoover müşteri hizmetlerinden yada yetkili servislerinden en net bilgiyi alabilirsiniz Saygılarımızla
HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi Görseller

HWP 414AMBC/1-17 14 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1400 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover (31011404) Hwp 414amc/1-17 Camasır Makınesı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover (31011404) Hwp 414amc/1-17 Camasır Makınesı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.