Nergis
Bilgili
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15108.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 247 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 15108.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
15108.0 Tl ye satışta olan HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
247 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Yıllar öncede kullandığım bir marka kurutma makinemide aynı almıştım çokmemnunum şimdide çamaşır makinemi aldım gayet güzel yıkıyor programlarıisteğimi karşılıyor özellikle sporcu kızımın işine yaradı fitnesprogramı olması satıcıyada teşekkürler orjinal paketinde ve çabuk elimeulaştı hemen kargoya verildi tavsiye ederim bilindik markalara boşunaparDevamını Oku
İsim: Seher İ.
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Beyaz Live
Yorum: çok iyi bi makine, sessiz, telefona bağlanabilir olması da çokkullanışlı üzerinde bulunanların dışında uygulamasında bir sürü programı mevcut
İsim: T** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: ürün gayet iyi ve sağlam
İsim: M** A**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Alalı bir aya yaklaştı çok memnunum öncelikle kargo hızlı geldi kurulumürün elime ulaştığı gün yapıldı çok kolay bir kurulumu var toplam yarımsaat sürmüştür , kullanım gayet keyifli güzel bir makine yıkamaprogramları çok güzel deterjan kısmına küçük diyenler olmuştu yorumlarda, korkmuştum ama neresi küçük arkadaşlar ben anlamadım ne kadar deterjankDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: Denkel
Yorum: Çeyiz için aldım sorunsuz elime ulaştı
İsim: S** Ç**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: makineden memnun kaldım güzel iyiki almışım
İsim: G** E**
Tarih: 02 Kasım 2023
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ
Yorum: Harika bir makine kesinlikle tavsiye ederiz
İsim: M** U**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: ÜRÜN HARİKA TAVSİYE EDERİM
İsim: **** ****
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: Daha önce ankastre fırını almıştım çok memnun kaldığım için tereddütetmeden çamaşır makinasını da aldım. Çok memnunum alternatif programlarısayesinde çamaşırlar hem güzel yıkanıyor hem sessiz çalışıyor ekonomikdeterjan ve su tüketimi var . Tavsiye edilebilir bir marka

İsim: Aylin Ç.
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: Sessiz çalışıyor cok güzel
İsim: R** S**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: urun hemen elime ulaştı ve sağlam bir şekildeydi .içi çok geniş wifiuygulamasiyla rahatça yıkama şeklini ayarlayabiliyorsunuz ve saatini deayarlayabiliyorsunuz manuel sekilde de .hatta çamaşırlarımı yıkamak içintelefonumdan uygulamaya geçtiğinde daha sonra yıkamayı yapınız havayağmurlu diye uyarı geldi ve gerçekten fırına yağmur oldu hava koşullarıDevamını Oku
İsim: D** Ş** g**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Satıcı: İKSAVM
Yorum: Makinenin yıkaması ve sessizliği harika. Uygulamasında onlarca programseçeneği var. Tek eksiği sıvı deterjan gözünün olmaması. Ayrıca serviside gayet hızlıydı. Kurulum için kayıt açtıktan 2 saat sonra makinekullanıma hazırdı.
İsim: T** Ç**
Yorum: kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir makina
İsim: s** y**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Gayet sessiz teslimat hızlıydı teşekkürler.
İsim: B** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Çok memmun kaldim
İsim: Gülüzar T.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Harika bir makina
İsim: M** E**
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: çok memnunum yılların markası güvenerek aldım iyikide almışım sessiz çalışıyor
İsim: G** K**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: güzel ve kullanışlı beğendim
İsim: M** T** M**
Tarih: 15 Şubat 2023
Satıcı: Dijisepet
Yorum: ürün gayet iyi geldi kargo firması eve kadar getirdi 3 kata çıkardıpaketleme iyi memnun kaldık tavsiye ederim
İsim: s** e**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Gelinimiz istediği markayı almadım diye neredeyse kardesimiboşayacaktı
Ama şimdi ağzı kulaklarındaymış çok beğenmiş 3. makineçamaşırı atmış. Hiç ses yokmuş. çok geniş kazanlı ve çamaşırlar tertemizçıkmış
50 yaşındayım kendimi bildim bileli var olan bir marka.çocukken yeşil bir elektrik süpürgemiz ve merdaneli çamaşır makinemizvardı Bundan sonrDevamını Oku
İsim: şebnem ö. g.
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Öncelikle horoz kargo Sultanbeyli ye teşekkür ediyorum. arkadaş sağolsunsırtında taşıdı evime koydu. gelmeden 15 dk önce arayıp evde olupolmadığımı kontrol etti. inşallah yorumumu da görüyorlardir. makine içiniki kere yıkama yaptım. eski makineme göre tam bir dilsiz. sessiz sessizkendi köşesinde çalışıyor. kurulum için arkadaşlar ertesi gün geldileDevamını Oku
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Hayatımda kullandığım en güzel makine bu kesinlikle çok güzelihtiyacınız varsa kesinlikle alın
İsim: S** Ş**
Tarih: 05 Ağustos 2022
Yorum: Satici problemsiz bir sekilde urunumuzu gonderdi. Kargo sureci tamzamaninda diyebilirim. Urune gelecek olursak 2 ay dir kullaniyoruz gayetbasarili ve Samsung urun gurubumdan hoover e gectigimizi soyleyeyim…
İsim: Mustafa A.
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Electrovitrin
Yorum: ürün çok güzel güzel yıkıyor ses seviyesi rahatsız edecek şekilde değilve temiz yıkıyor
İsim: S** t**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: ürün çok güzel
İsim: S** A**
Yorum: guzel makine
İsim: ü** t**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: hooverdan şaşmayacaksın güzel ürün
İsim: E** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: sesi neredeyse yok gibi çok memnunum kargoda çok iyiok memnunum
İsim: r** a**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel ürün
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Memnunum tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 21 Temmuz 2024
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: sesi ne kadardır
Cevap: Merhaba, Sıkma Ses Seviyesi dB(A) 80 dir. Saygılarımızla.
Soru: 10 yıl garantili Eco-power inverter motor yazmıyor bu model de onun için sordum farklı bir motor mu var bu üründe
Cevap: Merhaba, Garanti süresi 3 yıldır. Ek garanti işlemleri yetkili servis tarafından yapılmaktadır. Konu hakkında hoover müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar ürünün kg modu varmı birde kaç farklı programı vardır
Cevap: Merhabalar 10 kg 15 prıgamlı efendım
Soru: selamlar ürünü alacağım ama montajı kim yapıyor, garantiyi kim başlatıyor
Cevap: Merhabalar Hoover müşteri hızmetlerınden randevu alıyorsunuz Hoover yetkılı servis ücretsiz kurulumunu yapacak efendım
Soru: Hoover HWP 610AMBC / 1-S
Cevap: Sorunuzu anlayamadım efendim
Soru: Merhaba almak istiyorum ama Yozgat merkeze gönderim yapabiliyor musunuz???
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Merhaba Bu ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, Genişlik: 64 cm Derinlik:67 cm Boy : 80 cm İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Sorumu yanıtsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Garanti süresi 3 yıl yazıyor? Doğru mudur?
Cevap: merhaba evet
Soru: Ürün yeni serimi acaba hangi tarih
Cevap: MERHABA YOĞUNLUK NEDENİYLE SORULARINIZA GEÇ CEVAP VERDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ
Soru: iyi gunler
Cevap: İyi günler efendim,7-10 iş günü içerisinde tarafınıza ulaşmış olacaktır.
Soru: merhaba kaç programlı kısa program varmı
Cevap: Merhaba Hoover HWP 610AMBC / 1-S model çamaşır makinesinin 9 bakım döngüsü bulunur. Uzaktan bağlantı sayesinde uygulama ile 40 yıkama döngüsü eklenebilir. Kg modu makinaya attığınız çamaşırı tartar süresini elektrik sarfiyatını ve su tüketimini otomatik olarak belirler. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhabalar buhar teknolojisi varmış
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Hangi servisle bağlantılı
Cevap: Merhaba hoover kendi servisi mevcut
Soru: fiyattan emin misiniz bu nasil bir fiyattır böyle
Cevap: Konuyu anlayamadım efendim pahalı mı buldunuz ?
Soru: merhaba Hoover HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir bu ürün Kırşehir Kaman ilçesine sevkiyat yapılıyormu.
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz, kırşehir bir çok ilçeye mevcut ancak Kaman ilçesine maalesef yok özür dileriz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: merhabalar ürünün kaç dakka aldinigosteren dijital ekranlimidir ürün
Cevap: Merhaba Üründe Digital ekran mevcuttur ve bildiğimiz kadarıyla kalan süreyi göstermektedir. Akıllı telefonunuza indireceğiniz program üzerinden telefonunuz ve makinayı eşleştirmeniz durumunda kontrol panelini telefonunuzdan da yönetebilirsiniz. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhaba biz İzmir’de oturuyoruz ürünü almayı düşünüyoruz izmire satış varmı acaba?
Cevap: Merhabalar efendim, evet türkiyenin her iline satışımız mevcuttur, iyi günler dileriz.
Soru: İnvertir motormu
Cevap: Merhaba, BPM Eco-Power Inverter Motor Teknolojisine sahiptir.
Soru: Ön yıkama nasıl yapılıyor makinada beyazlarda
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15108.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 247 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi ürününü 15108.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
15108.0 Tl ye satışta olan HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
247 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Yıllar öncede kullandığım bir marka kurutma makinemide aynı almıştım çokmemnunum şimdide çamaşır makinemi aldım gayet güzel yıkıyor programlarıisteğimi karşılıyor özellikle sporcu kızımın işine yaradı fitnesprogramı olması satıcıyada teşekkürler orjinal paketinde ve çabuk elimeulaştı hemen kargoya verildi tavsiye ederim bilindik markalara boşunaparDevamını Oku
İsim: Seher İ.
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: çok iyi bi makine, sessiz, telefona bağlanabilir olması da çokkullanışlı üzerinde bulunanların dışında uygulamasında bir sürü programı mevcut
İsim: T** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: ürün gayet iyi ve sağlam
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Alalı bir aya yaklaştı çok memnunum öncelikle kargo hızlı geldi kurulumürün elime ulaştığı gün yapıldı çok kolay bir kurulumu var toplam yarımsaat sürmüştür , kullanım gayet keyifli güzel bir makine yıkamaprogramları çok güzel deterjan kısmına küçük diyenler olmuştu yorumlarda, korkmuştum ama neresi küçük arkadaşlar ben anlamadım ne kadar deterjankDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: Çeyiz için aldım sorunsuz elime ulaştı
İsim: S** Ç**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: makineden memnun kaldım güzel iyiki almışım
İsim: G** E**
Tarih: 02 Kasım 2023
Yorum: Harika bir makine kesinlikle tavsiye ederiz
İsim: M** U**
Tarih: 20 Temmuz 2023
Satıcı: Bulpa A.Ş
Yorum: ÜRÜN HARİKA TAVSİYE EDERİM
İsim: **** ****
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: Daha önce ankastre fırını almıştım çok memnun kaldığım için tereddütetmeden çamaşır makinasını da aldım. Çok memnunum alternatif programlarısayesinde çamaşırlar hem güzel yıkanıyor hem sessiz çalışıyor ekonomikdeterjan ve su tüketimi var . Tavsiye edilebilir bir marka

İsim: Aylin Ç.
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: Sessiz çalışıyor cok güzel
İsim: R** S**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: urun hemen elime ulaştı ve sağlam bir şekildeydi .içi çok geniş wifiuygulamasiyla rahatça yıkama şeklini ayarlayabiliyorsunuz ve saatini deayarlayabiliyorsunuz manuel sekilde de .hatta çamaşırlarımı yıkamak içintelefonumdan uygulamaya geçtiğinde daha sonra yıkamayı yapınız havayağmurlu diye uyarı geldi ve gerçekten fırına yağmur oldu hava koşullarıDevamını Oku
İsim: D** Ş** g**
Yorum: Makinenin yıkaması ve sessizliği harika. Uygulamasında onlarca programseçeneği var. Tek eksiği sıvı deterjan gözünün olmaması. Ayrıca serviside gayet hızlıydı. Kurulum için kayıt açtıktan 2 saat sonra makinekullanıma hazırdı.
İsim: T** Ç**
Yorum: kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir makina
İsim: s** y**
Tarih: 09 Mayıs 2023
Yorum: Gayet sessiz teslimat hızlıydı teşekkürler.
İsim: B** K**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: Çok memmun kaldim
İsim: Gülüzar T.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: Harika bir makina
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: çok memnunum yılların markası güvenerek aldım iyikide almışım sessiz çalışıyor
İsim: G** K**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: güzel ve kullanışlı beğendim
İsim: M** T** M**
Tarih: 15 Şubat 2023
Satıcı: Dijisepet
Yorum: ürün gayet iyi geldi kargo firması eve kadar getirdi 3 kata çıkardıpaketleme iyi memnun kaldık tavsiye ederim
İsim: s** e**
Tarih: 27 Ocak 2023
Yorum: Gelinimiz istediği markayı almadım diye neredeyse kardesimiboşayacaktı

İsim: şebnem ö. g.
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Öncelikle horoz kargo Sultanbeyli ye teşekkür ediyorum. arkadaş sağolsunsırtında taşıdı evime koydu. gelmeden 15 dk önce arayıp evde olupolmadığımı kontrol etti. inşallah yorumumu da görüyorlardir. makine içiniki kere yıkama yaptım. eski makineme göre tam bir dilsiz. sessiz sessizkendi köşesinde çalışıyor. kurulum için arkadaşlar ertesi gün geldileDevamını Oku
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Hayatımda kullandığım en güzel makine bu kesinlikle çok güzelihtiyacınız varsa kesinlikle alın
İsim: S** Ş**
Tarih: 05 Ağustos 2022
Yorum: Satici problemsiz bir sekilde urunumuzu gonderdi. Kargo sureci tamzamaninda diyebilirim. Urune gelecek olursak 2 ay dir kullaniyoruz gayetbasarili ve Samsung urun gurubumdan hoover e gectigimizi soyleyeyim…
İsim: Mustafa A.
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: ürün çok güzel güzel yıkıyor ses seviyesi rahatsız edecek şekilde değilve temiz yıkıyor
İsim: S** t**
Yorum: ürün çok güzel
İsim: S** A**
Yorum: guzel makine
İsim: ü** t**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: hooverdan şaşmayacaksın güzel ürün
İsim: E** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: sesi neredeyse yok gibi çok memnunum kargoda çok iyiok memnunum
İsim: r** a**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel ürün
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: Memnunum tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 21 Temmuz 2024
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: sesi ne kadardır
Cevap: Merhaba, Sıkma Ses Seviyesi dB(A) 80 dir. Saygılarımızla.
Soru: 10 yıl garantili Eco-power inverter motor yazmıyor bu model de onun için sordum farklı bir motor mu var bu üründe
Cevap: Merhaba, Garanti süresi 3 yıldır. Ek garanti işlemleri yetkili servis tarafından yapılmaktadır. Konu hakkında hoover müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar ürünün kg modu varmı birde kaç farklı programı vardır
Cevap: Merhabalar 10 kg 15 prıgamlı efendım
Soru: selamlar ürünü alacağım ama montajı kim yapıyor, garantiyi kim başlatıyor
Cevap: Merhabalar Hoover müşteri hızmetlerınden randevu alıyorsunuz Hoover yetkılı servis ücretsiz kurulumunu yapacak efendım
Soru: Hoover HWP 610AMBC / 1-S
Cevap: Sorunuzu anlayamadım efendim
Soru: Merhaba almak istiyorum ama Yozgat merkeze gönderim yapabiliyor musunuz???
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.
Soru: Merhaba Bu ürünün ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba, Genişlik: 64 cm Derinlik:67 cm Boy : 80 cm İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Sorumu yanıtsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: Garanti süresi 3 yıl yazıyor? Doğru mudur?
Cevap: merhaba evet
Soru: Ürün yeni serimi acaba hangi tarih
Cevap: MERHABA YOĞUNLUK NEDENİYLE SORULARINIZA GEÇ CEVAP VERDİĞİMİZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ
Soru: iyi gunler
Cevap: İyi günler efendim,7-10 iş günü içerisinde tarafınıza ulaşmış olacaktır.
Soru: merhaba kaç programlı kısa program varmı
Cevap: Merhaba Hoover HWP 610AMBC / 1-S model çamaşır makinesinin 9 bakım döngüsü bulunur. Uzaktan bağlantı sayesinde uygulama ile 40 yıkama döngüsü eklenebilir. Kg modu makinaya attığınız çamaşırı tartar süresini elektrik sarfiyatını ve su tüketimini otomatik olarak belirler. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhabalar buhar teknolojisi varmış
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Hangi servisle bağlantılı
Cevap: Merhaba hoover kendi servisi mevcut
Soru: fiyattan emin misiniz bu nasil bir fiyattır böyle
Cevap: Konuyu anlayamadım efendim pahalı mı buldunuz ?
Soru: merhaba Hoover HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir bu ürün Kırşehir Kaman ilçesine sevkiyat yapılıyormu.
Cevap: Merhaba, Horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz, kırşehir bir çok ilçeye mevcut ancak Kaman ilçesine maalesef yok özür dileriz. İyi günler dileriz, Electrovitrin
Soru: merhabalar ürünün kaç dakka aldinigosteren dijital ekranlimidir ürün
Cevap: Merhaba Üründe Digital ekran mevcuttur ve bildiğimiz kadarıyla kalan süreyi göstermektedir. Akıllı telefonunuza indireceğiniz program üzerinden telefonunuz ve makinayı eşleştirmeniz durumunda kontrol panelini telefonunuzdan da yönetebilirsiniz. İyi günler dileriz Electrovitrin
Soru: Merhaba biz İzmir’de oturuyoruz ürünü almayı düşünüyoruz izmire satış varmı acaba?
Cevap: Merhabalar efendim, evet türkiyenin her iline satışımız mevcuttur, iyi günler dileriz.
Soru: İnvertir motormu
Cevap: Merhaba, BPM Eco-Power Inverter Motor Teknolojisine sahiptir.
Soru: Ön yıkama nasıl yapılıyor makinada beyazlarda
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Hoover Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.
HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Fotoğraflar

HWP 610AMBC/1-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı 1600 Devir Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Hoover (31010284) Hwp 610ambc/1-s Camasır Makınesı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoover (31010284) Hwp 610ambc/1-s Camasır Makınesı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.