Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4- (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Ürün Alınmaya Değer Mi

Seda

Bilgili
Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Tavsiye Eder Misiniz?
Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 3999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Memnuniyet Oranı Nedir?

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Teknik Bilgiler

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Ürününün Satıcısı, ACER Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 ürününü 3999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 En Son Yapılan Yorumlar
3999.0 Tl ye satışta olan Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: 1 ay oldu alalı çok beğendim dışarıda bu fiyata zor bulunur üstelikkılıf hediyeli onunda kalitesi muazzam kargo başarılı
İsim: A** S**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bozdan Teknoloji

Yorum: sağlam geldi, güzel ürün tavsiye ederim. Boyutu da ideal
İsim: R** K**
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli.. ses ve görüntü kalitesi çokgüzel. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..
İsim: salih c.
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: ürünüm elime çabuk ulaştı paketleme güzeldi memnun kaldım tabletiniçinden kılıf olması ayrı güzel olmuş teşekkür ediyoruz çocuklarımaaldım memnun kaldım :) almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: teknosada sordum teshire koymuyoruz onlar ucuz mallar dediler. bendehepsi buradadadan aldım iyiki almışım. tablet kullanışlı hafif işimigörür . bu fiyata alınır.
Tarih: 26 Haziran 2024

Yorum: fiyat performans ürünü bu fiyata alabileceğiniz en iyi özelliktekitablet ben memnunum tavsiye ederim
İsim: m** y**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: tablet büyüklük olarak çok iyi
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: ürün arızalı geldi iade eceğim. Paketleme kötüydü
İsim: M** S** B**
Tarih: 10 Eylül 2024
Satıcı: HARMONY STORE

Yorum: Elime çok çabuk ulaştı ve çok güzel paketlemişler
İsim: R** k**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: Twowall Group

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: iyi günler kutu içinde adaptörü mevcut mu
Cevap: Sayın Müşterimz Merhabalar, Ürün kutu içeriğinde sarj aleti mevcuttur, Bilginize,Saygılarımızla

Soru: kılıf mevcut mu acaba ona göre alicaz
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, Ürün kutu içeriğinde kılıf mevcuttur. Kutu içeriğine dahildir. Saygılarımızla, İyi günler dileriz

Soru: merhaba işlemci mediatekin hangi modeli acaba
Cevap: Merhabalar, Yonga seti olarak Acer sitesinde beliritlmektedir efendim.

Soru: merhaba ürünün dahili hafızası kaç gb Android 12 yazıyor doğrumu ve ram öğrenebilir miyim
Cevap: Merhaba İşletim Sistemi Versiyonu Android 12 dir. Dahili Depolama 128 GB, Bellek (RAM) 4 GB dir. iyi günler dileriz.

Soru: Android hangi sürümü var fotoğraflarda 12 yazıyor paket içeriği ile ilgili bilgi verirmisiniz
Cevap: Sayın Müşterimiz Merhabalar, Powered By Android 12 bulunmaktadır. Ürün kutu içeriğinde ürün görsellerinde ki şekilde katlanabilen standlı tablet kılıfı mevcuttur Bilginize, Saygılarımızla

Soru: Kulaklik girisi varmidir
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba bu cihaza dahili hafıza kartı takılıyor mu acil bilgi verırmısınız.
Cevap: Sayın Müşterimiz Merhabalar, Üretici firma olan Acer tarafından firmamız ile paylaşılan ürün bilgileri satış sayfamızda mevcuttur, ayrıntılı bilgi için Acer ile görüşme sağlayabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı sıfır kapalı kutu ürünlerdir. Ürünleri açıp herhangi bir test veya deneme gibi bir işlem gerçekleştirememekteyiz. Üretici tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda platformlara açılım sağlamaktayız. Saygılarımızla, Teşekkürler,

Soru: merhaba bataryası kaç mah dır
Cevap: Sayın Müşterimiz Merhabalar, Acer Türkiye tarafından belirtilen Güç Açıklaması bilgileri aşağıda ki şekildedir ; Maksimum Güç Kaynağı Vat Gücü ; 10 W Güç Kaynağı ; AC Adaptörü Teşekkürler, Saygılarımızla

Soru: pubg kaç fps
Cevap: Sayın Müşterimiz Merhabalar, Üretici firma olan Acer tarafından firmamız ile paylaşılan ürün bilgileri satış sayfamızda mevcuttur, ayrıntılı bilgi için Acer ile görüşme sağlayabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı sıfır kapalı kutu ürünlerdir. Ürünleri açıp herhangi bir test veya deneme gibi bir işlem gerçekleştirememekteyiz. Üretici tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda platformlara açılım sağlamaktayız. Saygılarımızla, Teşekkürler,

Soru: ürünle ilgili sorun olduğunda garanti kapsamında teknosa mağazaları ilgileniyor mu?
Cevap: Merhaba, Herhangi bir olumsuz durum yaşamanız halinde Teknosa mağazalarından ve ilgili markanın yetkili servislerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kalem uyumu var mı
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: not tutabilme özelliği var mı acaba defter yerine kullanılabilir mi?
Cevap: Evet ürün özelliklerinden daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz iyi alışverişler

Soru: Acer 10.4” tabletlerin kılıfı varmı
Cevap: Sayın Müşterimiz, Bizde bu model ürünün kılıfları satış mağazamızda mevcut değildir. Saygılarımızla

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Iconia Tab P10 4gb Ram 128gb 10.4" (1200 X 2000 ) Ips Yeni Nesil Android Tablet Nt.lfsey.001 En Uygun Satış Linki