Aygul
Bilgili
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Şu Andaki Değeri 18999.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Bilgi
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) ürününü 18999.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
18999.99 Tl ye satışta olan IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Üniversite için aldım gayet kullanışlı
İsim: A** Z**
Tarih: 06 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TrendShop
Yorum: Gayet güzel kargo çok hızlıydı
İsim: R** K**
Tarih: 30 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: fiyat çok uygun sağlam ve erken geldi
İsim: Ş** A**
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: İndimdeyken aldım kaliteli bir ürün.
İsim: S** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Ekim 2023
Yorum: Sağlam geldi çalışıyo güzel
İsim: G** A**
Tarih: 19 Ekim 2023
Yorum: çok güzel çok beğendim tam bı fiyat performans ürünü herkese tavsiyeederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: S** T**
Yorum: Memnun kaldım teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: tavsiye üzerine almıştım çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: Spring Tekno
Yorum: Kaliteli alınabilir iş için kullanıyorum.şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor.
İsim: A** n** A**
Tarih: 26 Ocak 2024
Satıcı: Güleç Teknoloji
Yorum: Beğendim güzel
İsim: C** B**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Teşekkür ederiz gayet güzel
İsim: İBRAHİM K.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: Ürünü alalı iki hafta oldu. Ben gayet memnunum. Türkçe q klavye geldi.Alınabilecek bir laptop. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
İsim: Z** G**
Yorum: hizli ulasti guvenilir
İsim: N** Ö**
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: Technoavm
Yorum: çok iyi kullanışlı!!!!
Yorum: Laptop alırken çok araştırdım Bu fiyata bundan daha iyi laptop bulamadımşimdilik gayet iyi ilerleyen zamanda güncellerim
İsim: Mücahit T.
Tarih: 18 Kasım 2023
Satıcı: MT Teknoloji
Yorum: İyidir iyi
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: ELF TEKNO
Yorum: Kurulumu zor baya
İsim: H** N** Ö**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: ürün gayet basarili teslimat hizli
İsim: Emrah g.
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü, indirimde aldım, oyun oynama gibi bir derdinizyoksa iş için gayet yeterli.
İsim: Servet Ç.
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ürünü beğendim tam bir fiyat performans ürünü
İsim: T** Ç**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: fiyatini kesinlikle hak ediyor
İsim: m** k**
Tarih: 20 Ekim 2023
Yorum: 10 üzerinde 10
İsim: H** K**
Yorum: Ürünü sipariş vermemden 2 gün sonra trendyol ekspress ile getirdiler.Paket zarar görmeden elime ulaştı. Freedos olarak geliyor. Windows11 prokurdum. Windowsu ilk kurmaya başladığınızda sürücü bulunamadı tarzı birhata ile karşılaşabilirsiniz. Vmd yazan satırı enable yaptığınızda sorundüzeliyor. harici bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar genel olDevamını Oku
İsim: B** Ö**
Tarih: 16 Ekim 2023
Yorum: çok güzel PC alin
İsim: i** ö**
Yorum: EFSANE ÜRÜN !!!! ALIN ALDIRIN
İsim: M** Ö**
Beden: 16 Ekim 2023
Yorum: hizli kargo ve ambalaj guzel tskkrettim tavsiye ederim güvenli.
İsim: n** t**
Beden: 15 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü kesinlikle
İsim: Mustafa Ö.
Beden: 14 Ekim 2023
Yorum: Kargo hızlıydı çok beğendim tavsiye ediyorum herkese gönül rahatlığıylaalabilirsiniz
İsim: Merve k.
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: İçinde işletim sistemi yok. Alacaklar ona göre alsın. Windows kendimyüklettim bilgisayarcıya 250₺’ye.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Bilgisayarı 2 aydan uzun bir süredir kullanıyorum genel olarak memnunkaldım. İlk defa laptop bir bilgisayar aldım ekran olarak bence birazküçük ama çok hafif taşıması gerçekten çok konforlu görüntü kalitesi çokmuhteşem olmasa bile bence yeterli açıkçası bilgisayar uygun bir fiyattave fiyat performans ürünü olarak satılıyor. Benim tek bir şikayetimDevamını Oku
İsim: Murat K.
Tarih: 20 Ocak 2024
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Windows yüklü mu
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: oyun oynamak için uygun mudur?
Cevap: Merhabalar efendim oyucu bilgisayarı değildir keyifli alışverişler dileriz
Soru: autocad uygulaması kaldırır mı
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimlerini sağlayan tüm programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, autocad açılıyor mu bilgisayarda
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kartı mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, ürün Intel Iris Graphics ekran kartına sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: klavyesi ışıklımı
Cevap: Merhaba, üründe klavye arka aydınlatması bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Windows işletim sistemi kurulumu ve tablet gibi küçük mü? Yoksa laptop ebatında büyük mü
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 15,6 inç, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şarj adaptörü var değil mi içinde
Cevap: Merhaba, şarj adaptörü ürüne dahildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba iyi günler. Bu üründe windovs sistemi yüklü mü
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba yazılım için uygunmudur mesela pyhton yazılım dili için uygunmudur
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bütün photoshop ve Office programlarını kasmadan kullandirirmi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi akşamlar ürünle beraber şarj aleti geliyor mu?
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Dizüstü Bilgisayarı, Lityum İyon Pil, AC Adapter. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba işletim sistemi nasıl kurulacak
Soru: Ekran yenileme hızı kaç?
Cevap: Merhaba, 60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün model kodu nedir acaba ? Hiç bir yerde belirtilmemiş
Cevap: Merhaba, ürünün model kodu 82H803G4TX 'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: urunu alacagim da çanta veriyor musunuz
Cevap: Merhaba, üründe çanta ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Harita çizimi dersim için alacağım aynı zamanda dizi,müzik içinde o tarz programları rahatça kaldırabilir mi ya da önereceğiniz başka lenova modeli var mıdır ?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama ve programlarda kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: çantasıyla birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, şarj aleti mevcuttur. Çanta ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Windows sistemi kuralabilir mi
Soru: Klavye aydınlatması var mı ve klavye Türkçe olarak geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi Q türkçe klavye aydınlatmasızdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Fotoğraf Ve Görseller
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Şu Andaki Değeri 18999.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Memnuniyet Durumu Nedir?
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürün Hakkında Bilgi
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, LENOVO IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) ürününü 18999.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
18999.99 Tl ye satışta olan IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
69 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Üniversite için aldım gayet kullanışlı
İsim: A** Z**
Tarih: 06 Şubat 2024
Satıcı: TrendShop
Yorum: Gayet güzel kargo çok hızlıydı
İsim: R** K**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: fiyat çok uygun sağlam ve erken geldi
İsim: Ş** A**
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: İndimdeyken aldım kaliteli bir ürün.
İsim: S** G**
Beden: 21 Ekim 2023
Yorum: Sağlam geldi çalışıyo güzel
İsim: G** A**
Yorum: çok güzel çok beğendim tam bı fiyat performans ürünü herkese tavsiyeederim gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: S** T**
Yorum: Memnun kaldım teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: tavsiye üzerine almıştım çok güzel
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: Spring Tekno
Yorum: Kaliteli alınabilir iş için kullanıyorum.şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor.
İsim: A** n** A**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: Beğendim güzel
İsim: C** B**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Teşekkür ederiz gayet güzel
İsim: İBRAHİM K.
Yorum: Ürünü alalı iki hafta oldu. Ben gayet memnunum. Türkçe q klavye geldi.Alınabilecek bir laptop. Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
İsim: Z** G**
Yorum: hizli ulasti guvenilir
İsim: N** Ö**
Satıcı: Technoavm
Yorum: çok iyi kullanışlı!!!!
Yorum: Laptop alırken çok araştırdım Bu fiyata bundan daha iyi laptop bulamadımşimdilik gayet iyi ilerleyen zamanda güncellerim
İsim: Mücahit T.
Tarih: 18 Kasım 2023
Satıcı: MT Teknoloji
Yorum: İyidir iyi
Tarih: 10 Kasım 2023
Satıcı: ELF TEKNO
Yorum: Kurulumu zor baya
İsim: H** N** Ö**
Tarih: 05 Kasım 2023
Yorum: ürün gayet basarili teslimat hizli
İsim: Emrah g.
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü, indirimde aldım, oyun oynama gibi bir derdinizyoksa iş için gayet yeterli.
İsim: Servet Ç.
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ürünü beğendim tam bir fiyat performans ürünü
İsim: T** Ç**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: fiyatini kesinlikle hak ediyor
İsim: m** k**
Yorum: 10 üzerinde 10
İsim: H** K**
Yorum: Ürünü sipariş vermemden 2 gün sonra trendyol ekspress ile getirdiler.Paket zarar görmeden elime ulaştı. Freedos olarak geliyor. Windows11 prokurdum. Windowsu ilk kurmaya başladığınızda sürücü bulunamadı tarzı birhata ile karşılaşabilirsiniz. Vmd yazan satırı enable yaptığınızda sorundüzeliyor. harici bir şey yapmanıza gerek yok. Bilgisayar genel olDevamını Oku
Yorum: çok güzel PC alin
İsim: i** ö**
Yorum: EFSANE ÜRÜN !!!! ALIN ALDIRIN
İsim: M** Ö**
Beden: 16 Ekim 2023
Yorum: hizli kargo ve ambalaj guzel tskkrettim tavsiye ederim güvenli.
İsim: n** t**
Beden: 15 Ekim 2023
Yorum: Fiyat performans ürünü kesinlikle
İsim: Mustafa Ö.
Beden: 14 Ekim 2023
Yorum: Kargo hızlıydı çok beğendim tavsiye ediyorum herkese gönül rahatlığıylaalabilirsiniz

İsim: Merve k.
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: İçinde işletim sistemi yok. Alacaklar ona göre alsın. Windows kendimyüklettim bilgisayarcıya 250₺’ye.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Bilgisayarı 2 aydan uzun bir süredir kullanıyorum genel olarak memnunkaldım. İlk defa laptop bir bilgisayar aldım ekran olarak bence birazküçük ama çok hafif taşıması gerçekten çok konforlu görüntü kalitesi çokmuhteşem olmasa bile bence yeterli açıkçası bilgisayar uygun bir fiyattave fiyat performans ürünü olarak satılıyor. Benim tek bir şikayetimDevamını Oku
İsim: Murat K.
Tarih: 20 Ocak 2024
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Windows yüklü mu
Soru: oyun oynamak için uygun mudur?
Cevap: Merhabalar efendim oyucu bilgisayarı değildir keyifli alışverişler dileriz
Soru: autocad uygulaması kaldırır mı
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimlerini sağlayan tüm programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, autocad açılıyor mu bilgisayarda
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ekran kartı mevcut mu ?
Cevap: Merhaba, ürün Intel Iris Graphics ekran kartına sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: klavyesi ışıklımı
Cevap: Merhaba, üründe klavye arka aydınlatması bulunmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Windows işletim sistemi kurulumu ve tablet gibi küçük mü? Yoksa laptop ebatında büyük mü
Cevap: Merhaba, ekran boyutu 15,6 inç, ürün işletim sistemi free dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şarj adaptörü var değil mi içinde
Cevap: Merhaba, şarj adaptörü ürüne dahildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba iyi günler. Bu üründe windovs sistemi yüklü mü
Soru: merhaba yazılım için uygunmudur mesela pyhton yazılım dili için uygunmudur
Soru: merhaba bütün photoshop ve Office programlarını kasmadan kullandirirmi
Soru: İyi akşamlar ürünle beraber şarj aleti geliyor mu?
Cevap: Merhaba, kutu içeriği: Dizüstü Bilgisayarı, Lityum İyon Pil, AC Adapter. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba işletim sistemi nasıl kurulacak
Soru: Ekran yenileme hızı kaç?
Cevap: Merhaba, 60 Hz'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ürünün model kodu nedir acaba ? Hiç bir yerde belirtilmemiş
Cevap: Merhaba, ürünün model kodu 82H803G4TX 'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: urunu alacagim da çanta veriyor musunuz
Cevap: Merhaba, üründe çanta ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Harita çizimi dersim için alacağım aynı zamanda dizi,müzik içinde o tarz programları rahatça kaldırabilir mi ya da önereceğiniz başka lenova modeli var mıdır ?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama ve programlarda kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: çantasıyla birlikte mi geliyor
Cevap: Merhaba, şarj aleti mevcuttur. Çanta ürüne dahil değildir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba Windows sistemi kuralabilir mi
Soru: Klavye aydınlatması var mı ve klavye Türkçe olarak geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba, ürün klavyesi Q türkçe klavye aydınlatmasızdır. İlginiz için teşekkür ederiz.
IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Fotoğraf Ve Görseller

IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

LENOVO IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO IdeaPad3 Intel Core i5-1155G7 8GB 512GB SSD DOS 15.6" Arctic Grey Laptop (Lenovo Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.