Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Alanlar Memnun Mu?
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Şu Anki Satış Fiyatı 21000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Açıklama Ve Özellikler
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürününün Satıcısı, Altus Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak ürününü 21000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Yorumlar Ve Değerlendirmeler
21000.0 Tl ye satışta olan Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok memnun kaldım
İsim: B** G**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mega-Home
Yorum: gayet sağlam ve kullanışlı
İsim: T** S**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Satıcı: ucuz adres 07
Yorum: Ürün güzel kaliteli kargo firmasından şikayetçiyim. Teslim imzasını atındedi site önüne koca fırını attı kaçtı
İsim: C** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2024
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: rezistans kapalımı
Cevap: MERHABA EFENDİM KAPALI DEGİLDİR BİLGİNİZ OLSUN
Soru: Yerleştirileceği yer ölçüleri ne kadar olmalıdır?
Cevap: Merhaba ocak 49 Derinlik Genişlik 54 cm bilginiz olsun firun ölçüleri standart olculerdir
Soru: Merhabalar fırın ölçüleri nedir teşekkürler
Cevap: Merhaba srandart ocu dur efendim 58 gnislik gelir dis 60 cm
Soru: Kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba efendim arcelik servisleri tarafından kurulumu mevcut
Soru: Merhaba ürünün bağlantılarını sizler tarafından mı yapılıyor? Servis mı gelecek ?
Cevap: Merhaba ürün size geldikten sonra arcelik müşteri hizmetlerini arayarak yaptirabilirsiniz
Soru: merhabalar ölçüler nedir ve fırın turbo fırınlımi
Cevap: Merhaba ocak Ölçü giren kısm alt 56 gebis 49 derinliktir ocak üst kısım sağdan sola 60 cm inox ocaktir ölçüleri sabittir firin turbolidur
Soru: Merhabalar Ocak için tezgah üstü mobilya kullanmak istiyoruz ölçüleri kaça kaç olacak şekilde ayarlanmalıdır ?
Cevap: Merha a ocak ankastre ocakyir tezgaha girecegi yer 49 derinlik 56bgenislik olrak kesilmelidir
Soru: gaz emniyet varmi
Cevap: gaz emniyeti mevcutturr
Soru: gaz,emiyeti var
Cevap: gaz emniyeti mevcuttur
Soru: merhabalar fırının kendi tepsisi var mı
Cevap: Merhaba firin tepsisi mevcuttur kendi içerinde kare olan
Soru: ocak tüple de çalısir mi acaba
Cevap: Merhaba siris verin biz lpgli ocak gonderelim
Soru: fırın sadece fanlımı rezistans var mı
Cevap: Merhaba firin türbe fanli üründür rezidans mevcuttur olmasa ısıtma yapmaz
Soru: Merhaba fırın turbo fanlı mı!
Cevap: Turbo vardır efendim
Soru: boyutları nedir
Cevap: Ürün özellikleri yazıyor efendim Ocak boyutu ve fırın boyutu Altus sayfasında mevcut
Soru: merhaba cam mi Ocak
Cevap: Merhaba a cam değildir inox ankastre dır bilginiz olsu
Soru: Doğalgaz la kullanılabilir mi..
Cevap: MERHABA OCAK DOGALGAZLI BİR ÜRÜNDÜR FIRIN ELEKTRİKLE CQLISIR BİLGİNİZX OLSUN
Soru: garantisi kaç yıl ocak cam mi
Cevap: Garantisi 3 yıl olup ocak emayedir.
Soru: Dogalgaz baglantisi yapilabilir mi
Cevap: Merhaba ocak direk dogalgazli üründür bilginiz olsun
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Fotoğraf Ve Görseller
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Şu Anki Satış Fiyatı 21000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Açıklama Ve Özellikler
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürününün Satıcısı, Altus Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak ürününü 21000.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Yorumlar Ve Değerlendirmeler
21000.0 Tl ye satışta olan Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Çok memnun kaldım
İsim: B** G**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Mega-Home
Yorum: gayet sağlam ve kullanışlı
İsim: T** S**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Yorum: Ürün güzel kaliteli kargo firmasından şikayetçiyim. Teslim imzasını atındedi site önüne koca fırını attı kaçtı
İsim: C** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2024
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: rezistans kapalımı
Cevap: MERHABA EFENDİM KAPALI DEGİLDİR BİLGİNİZ OLSUN
Soru: Yerleştirileceği yer ölçüleri ne kadar olmalıdır?
Cevap: Merhaba ocak 49 Derinlik Genişlik 54 cm bilginiz olsun firun ölçüleri standart olculerdir
Soru: Merhabalar fırın ölçüleri nedir teşekkürler
Cevap: Merhaba srandart ocu dur efendim 58 gnislik gelir dis 60 cm
Soru: Kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba efendim arcelik servisleri tarafından kurulumu mevcut
Soru: Merhaba ürünün bağlantılarını sizler tarafından mı yapılıyor? Servis mı gelecek ?
Cevap: Merhaba ürün size geldikten sonra arcelik müşteri hizmetlerini arayarak yaptirabilirsiniz
Soru: merhabalar ölçüler nedir ve fırın turbo fırınlımi
Cevap: Merhaba ocak Ölçü giren kısm alt 56 gebis 49 derinliktir ocak üst kısım sağdan sola 60 cm inox ocaktir ölçüleri sabittir firin turbolidur
Soru: Merhabalar Ocak için tezgah üstü mobilya kullanmak istiyoruz ölçüleri kaça kaç olacak şekilde ayarlanmalıdır ?
Cevap: Merha a ocak ankastre ocakyir tezgaha girecegi yer 49 derinlik 56bgenislik olrak kesilmelidir
Soru: gaz emniyet varmi
Cevap: gaz emniyeti mevcutturr
Soru: gaz,emiyeti var
Cevap: gaz emniyeti mevcuttur
Soru: merhabalar fırının kendi tepsisi var mı
Cevap: Merhaba firin tepsisi mevcuttur kendi içerinde kare olan
Soru: ocak tüple de çalısir mi acaba
Cevap: Merhaba siris verin biz lpgli ocak gonderelim
Soru: fırın sadece fanlımı rezistans var mı
Cevap: Merhaba firin türbe fanli üründür rezidans mevcuttur olmasa ısıtma yapmaz
Soru: Merhaba fırın turbo fanlı mı!
Cevap: Turbo vardır efendim
Soru: boyutları nedir
Cevap: Ürün özellikleri yazıyor efendim Ocak boyutu ve fırın boyutu Altus sayfasında mevcut
Soru: merhaba cam mi Ocak
Cevap: Merhaba a cam değildir inox ankastre dır bilginiz olsu
Soru: Doğalgaz la kullanılabilir mi..
Cevap: MERHABA OCAK DOGALGAZLI BİR ÜRÜNDÜR FIRIN ELEKTRİKLE CQLISIR BİLGİNİZX OLSUN
Soru: garantisi kaç yıl ocak cam mi
Cevap: Garantisi 3 yıl olup ocak emayedir.
Soru: Dogalgaz baglantisi yapilabilir mi
Cevap: Merhaba ocak direk dogalgazli üründür bilginiz olsun
Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Fotoğraf Ve Görseller

Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak En Uygun Satış Linki

Altus Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Altus Ikili Inox Ankastre Set 137 I Fırın 182 Gıd Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.