Damla
Bilgili
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Alınır Mı?
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Güncel Fiyatı 1799.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Ürün Hakkında Bilgi
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Ürününün Satıcısı, EN SİGA Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod ürününü 1799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod En Son Yapılan Yorumlar
1799.0 Tl ye satışta olan Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok güzel halde elime ulaşdı...hızlı teslimat için teşekkür ederim...
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ES PLUSS
Yorum: Harika bir ürün
beklediğimden çok daha iyi geldi
Yorum: takar takmaz ampul patladı satıcıdan destek bekliyorum iade etmekistemiyorum çünkü lağzım
İsim: A** A**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: ENSİGA
Yorum: Çok etkili bir ürün değil
İsim: İ** B**
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: ES PLUS
Yorum: Teşekkürler çok güzel
İsim: H** A**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Bununla beraber bir ürün daha aldım aynı firmadan kargoya tek ürün koymuşlar
İsim: F** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Kasım 2023
Yorum: almayın tekli gönderip oyalıyor insanları benim gibi
İsim: t** ç**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Merak Edilenler Neler?
Soru: Önde beyaz perdesi geliyor mu
Cevap: ürün görseldeki gibi geliyor efendim
Soru: Merhaba üründe beyaz perde kırışık görünüme mi sahip oluyor kurulduğunda
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: Merhaba ürün 2 li geliyor değil mi?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: Tetikleyici ile kullanılabilir mi?
Cevap: tetikleyiciden kast ettiginiz nedir efendim
Soru: Tetikleyici ile uyumlu mudur?
Cevap: MERHABALAR TETİKLEYİCİ DERKEN EFENDİM
Soru: Hem sabit video ışığı hem de fotoğraf ile eş zamanlı patlayan fotoğraf ısığı olarak kullanılabilir mi ?
Soru: tek miydi ? yoksa iklil mi geliyor
Cevap: tek gelir efendim
Soru: Baslikta 2li yazıyor ürün tek mi gönderiliyor? Dalga mı geçiyorsunuz?
Cevap: görseldeki ışık gelmektedir efendim
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Fotoğraf Ve Görseller
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Güncel Fiyatı 1799.0 Tl'den Satılmaktadır.
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Ürün Hakkında Bilgi
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Ürününün Satıcısı, EN SİGA Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod ürününü 1799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod En Son Yapılan Yorumlar
1799.0 Tl ye satışta olan Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: çok güzel halde elime ulaşdı...hızlı teslimat için teşekkür ederim...
Yorum: Harika bir ürün

Yorum: takar takmaz ampul patladı satıcıdan destek bekliyorum iade etmekistemiyorum çünkü lağzım
İsim: A** A**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: ENSİGA
Yorum: Çok etkili bir ürün değil
İsim: İ** B**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Teşekkürler çok güzel
İsim: H** A**
Tarih: 19 Aralık 2023
Yorum: Bununla beraber bir ürün daha aldım aynı firmadan kargoya tek ürün koymuşlar
İsim: F** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Kasım 2023
Yorum: almayın tekli gönderip oyalıyor insanları benim gibi
İsim: t** ç**
Tarih: 09 Temmuz 2023
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Merak Edilenler Neler?
Soru: Önde beyaz perdesi geliyor mu
Cevap: ürün görseldeki gibi geliyor efendim
Soru: Merhaba üründe beyaz perde kırışık görünüme mi sahip oluyor kurulduğunda
Cevap: merhabalar evet efendim
Soru: Merhaba ürün 2 li geliyor değil mi?
Soru: Tetikleyici ile kullanılabilir mi?
Cevap: tetikleyiciden kast ettiginiz nedir efendim
Soru: Tetikleyici ile uyumlu mudur?
Cevap: MERHABALAR TETİKLEYİCİ DERKEN EFENDİM
Soru: Hem sabit video ışığı hem de fotoğraf ile eş zamanlı patlayan fotoğraf ısığı olarak kullanılabilir mi ?
Soru: tek miydi ? yoksa iklil mi geliyor
Cevap: tek gelir efendim
Soru: Baslikta 2li yazıyor ürün tek mi gönderiliyor? Dalga mı geçiyorsunuz?
Cevap: görseldeki ışık gelmektedir efendim
Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Fotoğraf Ve Görseller

Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod En Uygun Satış Linki

EN SİGA Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EN SİGA Ikili Youtuber Video Ve Fotoğraf Softbox Sürekli Işık Tek Duy Paraflaş 2.1 Mt Tripod yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.