İndirimli Turkcell Tarifeleri

Gulfidan

Bilgili
Bizimkilerin hattını taşıdık. Siz de bir göz atın.

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium Turkcell'den Hediye!
Ücretsiz Akıllı Fatura ile paket aşımı yapmamak için Akıllı faturayı Turkcell'li olduktan sonra aktiflemek gerekmektedir.

6529d4afc7f836db7cbafcc6cc1285c3.jpg

Bizimkilerin hattını taşıdık. Siz de bir göz atın

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selam millet

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Gulfidan

Bu bağlamda

- Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 45 TL 'ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz
- 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli. '

Belki bir faydası dokunur

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selam, nasılsınız?

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu minvalde

- Türk Telekom'un emekli müşterileri için hazırladığı Emekliler Yılı kampanyası ile belirli mobil tarifelere* yeni hat tesisi, numara taşıma ve Türk Telekom faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yolu ile gelen müşterilerimize özel %10 indirim hakkı sunulmasıdır
- Dilediğiniz Türkiye paketine abone olmak için "TR" boşluk paket dakikasını yazıp 4444'e kısa mesaj gönderebilirsiniz . TR 250 yazıp 4444'e gönderebilirsiniz. başvurabilirsiniz
- 4.5G 20GB yazıp 5555'e gönderin . Kampanya kapsamında bireysel faturalı müşterilerimize özel 30 gün geçerli 20GB hediye cepten internet sunulmaktatır. Kampanyadan 12.08.2022 öncesinde Türk Telekom Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir

İşe yararsa yeter bana

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selam sevgili topluluk

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Gulfidan

Konuya dair bir ekleme daha

İşine yarar umarım, faydalı olur

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selam güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ek bilgi olarak

- Nasıl kayıt olurum? Kontratlı 50GB paketini; 6AY50 yazıp 5151'e SMS göndererek, Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulamasından veya kktcell.com'dan

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selam dostlarım

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Gulfidan

Bunu takiben

- Hazır Kart Faturasız Dev Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Dev 40 GB Paketi ile sadece 199 TL 'ye 6 ay boyunca 40 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 10000 dakika konuşup 10000 SMS atabilirsiniz
- Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 45 TL 'ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz

Kolay gelsin

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

İyi günler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Gulfidan, gerçekten emeğine sağlık

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Dilediğiniz Türkiye paketine abone olmak için "TR" boşluk paket dakikasını yazıp 4444'e kısa mesaj gönderebilirsiniz . TR 250 yazıp 4444'e gönderebilirsiniz. başvurabilirsiniz
- Nasıl kayıt olurum? Kontratlı 50GB paketini; 6AY50 yazıp 5151'e SMS göndererek, Kuzey Kıbrıs Turkcell uygulamasından veya kktcell.com'dan
- Paraf Emekli Avantajlarını Yaşamaya Siz de Hemen Başlayın! Paraf Emekli ile fatura ödemelerinize %20 indirim fırsatı !

İşe yararsa yeter bana

Büyük Festival 20 GB
Sınırlı Süreli
20GB
1000DK + 250SMS
İlk ay 20GB Hediye
2 Aylık YouTube Premium

Selamlar herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Gulfidan

Bu konuyla bağlantılı olarak

Kullanışlı olur umarım