iPad Pro 256 GB 12.9- Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Ucuzu Nerede Bulunur

Esra

Bilgili
iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Alanlar Memnun Mu?
iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Şu Anki Değeri 44999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürün Açıklaması

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 44999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Son Yorumlar
44999.0 Tl ye satışta olan iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Kız arkadaşımı aldım çok memnunum harika kalitesi var
İsim: E** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Ağustos 2024
Satıcı: Gürgençler Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Normal fiyatından 11bin kadar indirimli bir şekilde aldığım içingürgençler’e teşekkür ediyorum, media markt çalışanları bile şaşırdı :)tesadüfen anlık indirime denk geldim. 12.9 inç aklımda yoktu fakatklavyeli çalışmayı düşündüğümden iyi ki bu boyutunu almışım diyorum. Çokhızlı, ince, hafif bir ürün. Çok iyi paketlenmişti, çok memnun kaldım.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Apple kalitesi harika
İsim: B** Ç**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürünü kesinlikle imkanı olanlar için öneririm harika bir ürün kargolamaçok başarılı ve hızlı
İsim: Samet A.
Tarih: 10 Mart 2024

Yorum: En iyisi bu tablet
İsim: M** Ö**
Beden: 29 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Mükemmel ürün ve hızlı kargo için teşekkürler.
İsim: F** S**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Uçak yeminle
İsim: Mustafa Ş.
Tarih: 28 Mayıs 2023

Yorum: korkmadan sipariş verebilirsiniz çok güzel bir ürün
İsim: B** S**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Biran önce gönderin artık
İsim: R** A**
Beden: 07 Eylül 2024

Yorum: Harika bir ürün
İsim: A** İ**
Beden: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel çok beğendik
İsim: A** R**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Satıcı: BOLKUR

Yorum: hızlı teslimat ve iyi ürün çok tessekurler ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
İsim: N** Ç**
Tarih: 07 Kasım 2023
Satıcı: NIER TEKNOLOJİ

Yorum: Kullanışlı
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: İyiydi iyiydi iyiyidi
İsim: H** K** c**
Tarih: 21 Temmuz 2023

Yorum: anlatmaya gerek yok.
İsim: f** d**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Orijinal ürün. Teşekkürler.
İsim: E** Ö**
Tarih: 09 Kasım 2023
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ

Yorum: Kargolama sorunsuzdu , iyi kargolamışlar, cihazı da pc yerinekullanabiliyorum. Mac klavyesi ve mause alın , kılıflı klavyesi çöp
İsim: B** A**
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: ürüne yorum yapmaya bile gerek yok herkes biliyor, satıcı 1 günsonrasında teslim etti, hızlı teslimat için çok teşekkürler
İsim: Mehmet H. K.
Beden: 03 Mayıs 2023
Satıcı: Troy Apple Yetkili Satıcı

Yorum: Güzel ürün iPad sonuçta
İsim: A** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: paketleme çok kötüydü ıslanmış ve iyi sarılma mıştı 👎
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: fiyat piyasanın en uygunu hafta sonuna dek geldiği için kargo 1 gün geçgeldi onun dışında mükemmel
İsim: İbrahim E. K.
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürün hızlı geldi teşekkürler
İsim: T** Y**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Çok iyi paketlenmişti, çok hızlı kargoya verildi. Teşekkürler
Tarih: 04 Aralık 2023
Satıcı: YaşarGroup

Yorum: Tableti bilen biliyor zaten onu yazmaya gerek yok. Gelirken iç kutudabir hasar vardı sadece onun için yorum yapıyorum. Trendyol unkedindisinden kaynaklanıyor. Yani dış kutuda sorun yoktu içeridetabletin kutusunda sorun vardı yani kargolamadan kaynaklanmıyor.
İsim: Ö** E**
Tarih: 24 Kasım 2023

Yorum: jelatini yoktu paketleme çok kötüydü kargoda kutu çok hasar görmüştü
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Starline

Yorum: DİKKAT! Satıcı: GÜRGENÇLER! Bir iPad bir klavye sipariş ettim. Başkayerde daha uyguna bulduğum için, kutuyu hiç açmadan direkt iade ettim.iPad onaylanmış, klavye iadesi onaylanmamış. Z.ehir z.ıkkım olsun o parasize. Kısmet olmasın harcamak. Allah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkarsın
İsim: Ö** Ş**
Tarih: 01 Eylül 2024

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Bu ipadın nesili kaç? 6 olması imkansız çünkü.
Cevap: Merhaba, ürün iPad Pro 12.9" (6.Nesil) modelidir. Ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürün ipad pro 6. Nesil 12.9 inç 256 gb MNXR3TU/A doğru mudur
Cevap: Merhaba, ürün Apple iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet MNXR3TU/A modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün kaçıncı nesildir?
Cevap: Merhaba, ürün iPad Pro 12.9" (6.Nesil) modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran koruyucu ve kılıf sizde mevcutmu? Linkleri ile önerebilir misiniz
Cevap: Merhaba mevcut ürünler mağazamızda ekli durumdadır. Bilginize

Soru: E sım mevcutmu
Cevap: Merhaba bu model sadece Wi-Fi olan modeldir

Soru: slm bu ürünü ve kalemini tek çekim almak istiyorum fakat 30.000 üzerine bankam taksit vermiyor. 29.990+kalanı şeklinde kartımdan çektirmek istiyorum mümkün müdür?
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba, ürün 6. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 6.neslimi cihaz
Cevap: Merhaba, ürün iPad Pro 12.9" (6.Nesil) modelidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, urunun model yili 2023 mudur? Garantisi benim sizden satin aldigim tarihden itibaren mi 2 yil yoksa sizin satin aldiginiz tarihten itibaren mi?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün çıkış yılı 2022'dir. Ürünün garanti süresi ürünü teslim aldığınız andan itibaren başlamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Klavye ve kalem de mi içinde
Cevap: Merhaba sadece İpad var

Soru: 6. nesil değil mi ? teşhir vs bir ürün değil sanırım ?
Cevap: Merhaba, ürün iPad Pro 12.9" (6.Nesil) modelidir. Ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yanında şarj aleti de geliyor mu?
Cevap: Merhaba, ürünün şarj aleti gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: almak istiyorum ama Apple sitesinden alicagim ile birebir aynısi olacak dimi ?
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Selam bunun içinde klavye geliyorum?
Cevap: Merhaba, USB-C şarj kablosu (1 metre) kutu içeriğine dahildir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Bu urun 6. Nesil mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 6. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürün ıpad kaçıncı nesil ? Başlıkta belirtilmemiş !
Cevap: Merhaba, ürün 6. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Sıfır mı bu
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şirketimiz Apple Yetkili satıcısıdır. Ürünlerimiz sıfır kapalı kutudur ve 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Bilginize.

Soru: 10.nesil mı 6.nesil mı yeni model
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 6. nesildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: rahatlıkla Photoshop yapılabilir mi, kasar mı cihaz
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Şarj aleti içinde mi
Cevap: Evet efendim

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

iPad Pro 256 GB 12.9" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki