istanbul senin uygulamasi kimin ?

Sibel

Bilgili
Istanbul senin uygulaması kimin?
Erol Özgüner de İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdikleri yeni nesil akıllı şehir uygulaması İstanbul Senin'in her geçen gün gelişerek büyümeye devam ettiğini ifade etti.

Erol Özgüner de İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdikleri yeni nesil

Selam millet

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sibel

Buna ek olarak

- İstanbul Ticaret Odası Meclisi'nden 100 iş insanının bir araya gelerek kurduğu İstanbul Holding, yatırım faaliyetlerine başladı. 7 Mayıs Salı günü Feriye'de gerçekleşen tanıtım toplantısında İstanbul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın 'dan bu yeni girişim ekosisteminin detaylarını dinledik
- İstanbul Senin 'de yer alan “İBB Kültür” mini uygulamasına girerek İBB Kültür'ün yüzlerce mekanda düzenlediği binlerce konser, atölye, gezi, festival, tiyatro, sinema gösterimleri ve daha pek çok etkinlik için ücretsiz bilet alabilir, İBB müze ve mekanlarına girişinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz
- Her ay binlerce haneye düzenli olarak bin lira nakdi destek veren İBB, 2025 yılında hanelere sağlanan nakdi desteği bin 500 liraya çıkardı

İşine yararsa ne mutlu bana

Erol Özgüner de İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi amacıyla geliştirdikleri yeni nesil

İyi akşamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sibel

Devamında belirtmek gerekirse

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nin sunduğu tüm hizmetleri kapsayan İstanbul Senin uygulamasının lansmanına katıldık. SDN Kurucusu Hakkı Alkan, uygulamanın detaylarını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dinledi. İstanbul Senin uygulaması tanıtıldı Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım
- İsmet Koyun'un “Koyun Bilir” diyerek Almanya'da kurduğu KOBIL'i, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki “Ugetam” ekibiyle kol kola girdi, “İstanbul Senin”i geliştirdi

Kullanışlı olur umarım

Merhaba arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sibel

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Rıza Metin Edremit (1937 – Haziran 1994), Türk grafik tasarımcı ve iç mimar . İstanbul Büyükşehir Belediyesi için 1969'da tasarladığı logo ile tanınır. İBB logosu haricinde Adana Belediyesi ve Türk Ticaret Bankası logolarını da tasarlamıştır
- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın başvuruları yalnızca ALO 153 üzerinden alınmaktaydı. Artık başvurularınızı, her an her yerden cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarınızı kullanarak gerçekleştirebilir , ayrıca başvuru takibinizi yapabilirsiniz
- İstanbul'un en lüks semti dendiğinde şüphesiz Bebek listenin başında geliyor. Boğaz kıyısında yer alan bu semt, doğal güzelliği ve birinci sınıf yaşam tarzıyla öne çıkıyor. Bebek'te metrekare başına ortalama fiyat 200.000 TL civarında

Faydalı olur umarım

Selam sevgili topluluk

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sibel, gerçekten emeğine sağlık

Buna bağlı olarak

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nin sunduğu tüm hizmetleri kapsayan İstanbul Senin uygulamasının lansmanına katıldık. SDN Kurucusu Hakkı Alkan, uygulamanın detaylarını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dinledi. İstanbul Senin uygulaması tanıtıldı Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım
- İsmet Koyun'un “Koyun Bilir” diyerek Almanya'da kurduğu KOBIL'i, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki “Ugetam” ekibiyle kol kola girdi, “İstanbul Senin”i geliştirdi
- İstanbul'un en lüks semti dendiğinde şüphesiz Bebek listenin başında geliyor. Boğaz kıyısında yer alan bu semt, doğal güzelliği ve birinci sınıf yaşam tarzıyla öne çıkıyor. Bebek'te metrekare başına ortalama fiyat 200.000 TL civarında

İşine yarar umuduyla paylaştım

benzerkonular_benzer_konular