Eylem
Bilgili
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Şu Anki Fiyatı 399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Hakkında yaklaşık 827 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürün Açıklaması
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürününün Satıcısı, Valeria Vilson Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon ürününü 399.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Kullanıcı Değerlendirmeleri
399.0 Tl ye satışta olan Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
827 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Yeminle bayıldım. Arkadaşlar yorumlarda herkes bir beden büyük alın diyor gerçekten bir beden büyük alın vücuda tam oturuyor çünkü. Ama çok esnek likralı hemen denedim oturup kalktım o kadar rahat bir pantolon ki anlatamam
İsim: H** Y**
Tarih: 14 Eylül 2021
Beden: Beden:L
Satıcı: Valeria Vilson1
Yorum: çok güzel bir pantolon tam bedeninizi alın
İsim: B** K**
Tarih: 28 Mayıs 2022
Beden: Beden:M
Satıcı: Valeria Vilson
Yorum: çok. beğendim 50 kilo s aldım tam oldu çok şık duruyo spor da kombinlenir
İsim: e** m**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Beden: Beden:S
Yorum: Tam beden alınmalı çok güzel bir pantolon.
İsim: **** ****
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Şahane bir duruşu var tam bedeninizi alın
İsim: F** B**
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: Bu pantolona bayılacaksınız! Tam beden alın.
İsim: berilugdul
Tarih: Fenomen
Beden: 14 Haziran 2022
Yorum: mukemmmel bir ürün tam bedeninizi alin
Tarih: 21 Nisan 2022
Yorum: Siyahını almıştım onu beğenerek bu renginide aldım 159cm 52 kilo s beden aldım gayet güzel içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: Ç** P**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Mükemmel kalite bir pantolon çok beğendim 163 boy 69kg olarak L beden aldım tam oldu m beden alsam hiç olmazmış
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: pantolon çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: A** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2022
Yorum: cok güzel geldi çok beğendim tam bedenimi aldim oldu teşekkürler
İsim: e** g**
Tarih: 10 Şubat 2022
Yorum: Harika bir pantolon kalıbına bayıldım diğer renkleri de alınabilir 175 boyunda 53 kiloyum s beden aldım
İsim: Ş** Y**
Tarih: 08 Mart 2022
Yorum: ürün kumaşı ve rengi çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca 55 kilo 1.64 boyundayım M beden aldım ve üzerime tam oldu. 60 kiloda ki birinin de üzerine olacak şekilde. ama 55 kilonun altındakiler S beden sipariş verseler daha iyi olur.
İsim: Gökçe G.
Yorum: Güzel ürün,bedeninize uygun alabilirsiniz
İsim: G** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: harika bir pantolon beli sarıp göbeksiz gibi gösteriyor 165 boy 63 kilo l beden aldım tam oldu biraz esnek bı kumaş
İsim: D** A**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Beli oldukça yüksek. Çok rahat, kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: Y** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Yorum: Çok beğendim biraz üzerine yapışıyor hatta üst kısmı tayt gibi de diyebilirim normalde 38/40 beden giyiyorum ne olur ne olmaz diye 40 almıştım tam üzerine göre oldu kalıbı biraz dar gibi geldi bana ama beğendim kumaşı falan çok güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Ay umarım yorumumu görürsünüz çünkü size kamu hizmeti için geldim. İşe başlayacağım için klasik pantolona ihtiyacım vardı basit markalarda bile 350den aşağısı yoktu bu satıcıya denk geldim tereddütte düştüm ama mecburdum risk alıp sipariş ettim. Kargo aşırı hızlı geldi. Normalde 38 beden giyiyorum yani M, yorumlara dayanarak L istedim iyi ki öyle yDevamını Oku
İsim: ş** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Eylül 2022
Yorum: Şık pantolon ve rahat bi pantolon 168 boy 57 kilo s beden aldim sorun olmadi.Başta bi tık sıkıyor gibi oluyor ama sonra biraz esniyor .Esneme payi var .
İsim: Z** Ş**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: Kalın bir kumaş beklemeyin ince olması çok daha iyi , 1 beden büyük alınmalı
İsim: İldeniz Ş.
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: kendi bedeninizi alın, kalıp tam oturuyor çok şık bir ürün, her kombinde kullanışlı
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: öncelikle satıcıya teşekkür ediyorum 1 kaç saat içinde kargoya verdi. güvenle alabilirsiniz. 157 boyunda 48 kiloyum s beden tam oldu. beden olarak kendi bedeninizi alabilirsiniz. 34 36 beden giyiyorum normalde.
İsim: ö** ş** k**
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: 1.72 boy 53 kilo S beden aldım bacaklardan tam oldu beli aşırı bol oldu. İnce bi kumaşı var toparlayıcı değil. İade
İsim: ç** s**
Tarih: 15 Kasım 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın
İsim: d** b** v**
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde ulaştı.36 beden aldım ve tam oldu. Teşekkürler
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: pantolon süper likralı, bir beden büyük alın diyenlere aldırış etmeyin çünkü tam beden aldım ama ona rağmen belini yaptırmam gerekiyor. pantolon gerçekten harika verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor

İsim: G** G**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: 50 kiloyum s beden aldım tam oldu kumaşı güzel
Yorum: Harika bir pantolon 1.60 63 kiloyum L beden aldım tam oldu
İsim: b** k**
Tarih: 14 Ağustos 2022
Yorum: Parasını hak eden bir ürün, tam bedeninizi alın
İsim: B** E**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Harika pantolon. 60 kilo L beden tam oldu
İsim: M** K**
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bel ölçüm 87 basenim 107 hangi beden olur.Acaba bel olcusune bakıp soyleyebilirmisiniz.
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden M/38 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: 1.50 boy 50 kilo hangi beden olur
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden M/38 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: 170 boy 73 kilo kaç beden olur
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden L/40 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: 1.49 boy 45 kilo için hangi beden uygun?
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden S/36 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: siyahı yokmu
Cevap: Merhaba maalesef tükendi
Soru: merhaba ben diğer renkleri lacivert yok mu daha önce sizden 2 tane pantolon almıştım 2 yıl geçti çok kaliteli ve güzel o yüzden bu darların diğer renklerini de istiyorum lütfennn
Cevap: Merhaba maalesef
Soru: merhaba 157 65kiloya hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden L/40 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: 42 kiloyum hangi beden olur
Cevap: Merhaba sizin için uygun beden S/36 beden olucaktır efendim. Keyifli alışverişler
Soru: Merhaba siyah renk gelecek mi ve ürünün iç etiketi valeur mudur
Cevap: Merhaba tekrar stok gelmeyecek evet efendim
Soru: 160 boy 56 kilo hangi beden almalıyım?
Soru: 160 boy 45 kilo hangi beden olur
Soru: merhaba 155 kilo 65 kiloya hangi beden uygundur
Soru: Siyah rengi mevcut mu
Cevap: Merhaba maalesef efendim.
Soru: merhabalar 170 boy 64 kg hangi bedeni almalıyım
Soru: Merhabalar xl beden ne zaman stoklara girer acaba ?
Cevap: Merhaba en kısa sürede stokları tekrar güncellenicektir efendim. Keyifli alışverişler
Soru: Merhaba S beden ne zaman gelecek tarih verir misiniz
Cevap: Merhaba en kısa sürede stokları tekrar güncellenicektir efendim. Keyifli alışverişler
Soru: Merhaba 162 58 kiloyum hangi beden almalı
Cevap: Merhaba. Sizin için uygun beden M beden olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 168 boy 63 kilo kaç beden olur
Soru: Bedenleri ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba tekrar güncellenmeyecek efendim
Soru: siyahı gelecek mi tükendi demissoniz
Cevap: Merhaba gelmicek efendim
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Detaylı Resimler
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Şu Anki Fiyatı 399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Hakkında yaklaşık 827 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürün Açıklaması
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürününün Satıcısı, Valeria Vilson Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon ürününü 399.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Kullanıcı Değerlendirmeleri
399.0 Tl ye satışta olan Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
827 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Yeminle bayıldım. Arkadaşlar yorumlarda herkes bir beden büyük alın diyor gerçekten bir beden büyük alın vücuda tam oturuyor çünkü. Ama çok esnek likralı hemen denedim oturup kalktım o kadar rahat bir pantolon ki anlatamam
İsim: H** Y**
Tarih: 14 Eylül 2021
Yorum: çok güzel bir pantolon tam bedeninizi alın
İsim: B** K**
Yorum: çok. beğendim 50 kilo s aldım tam oldu çok şık duruyo spor da kombinlenir
İsim: e** m**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Tam beden alınmalı çok güzel bir pantolon.
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: Şahane bir duruşu var tam bedeninizi alın
İsim: F** B**
Yorum: Bu pantolona bayılacaksınız! Tam beden alın.
İsim: berilugdul
Tarih: Fenomen
Beden: 14 Haziran 2022
Yorum: mukemmmel bir ürün tam bedeninizi alin
Yorum: Siyahını almıştım onu beğenerek bu renginide aldım 159cm 52 kilo s beden aldım gayet güzel içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: Ç** P**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Mükemmel kalite bir pantolon çok beğendim 163 boy 69kg olarak L beden aldım tam oldu m beden alsam hiç olmazmış
Tarih: 02 Kasım 2022
Yorum: pantolon çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz
İsim: A** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2022
Yorum: cok güzel geldi çok beğendim tam bedenimi aldim oldu teşekkürler
İsim: e** g**
Yorum: Harika bir pantolon kalıbına bayıldım diğer renkleri de alınabilir 175 boyunda 53 kiloyum s beden aldım
İsim: Ş** Y**
Tarih: 08 Mart 2022
Yorum: ürün kumaşı ve rengi çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca 55 kilo 1.64 boyundayım M beden aldım ve üzerime tam oldu. 60 kiloda ki birinin de üzerine olacak şekilde. ama 55 kilonun altındakiler S beden sipariş verseler daha iyi olur.
İsim: Gökçe G.
Yorum: Güzel ürün,bedeninize uygun alabilirsiniz
İsim: G** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Yorum: harika bir pantolon beli sarıp göbeksiz gibi gösteriyor 165 boy 63 kilo l beden aldım tam oldu biraz esnek bı kumaş
İsim: D** A**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Beli oldukça yüksek. Çok rahat, kendi bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: Y** A**
Tarih: 07 Ağustos 2022
Yorum: Çok beğendim biraz üzerine yapışıyor hatta üst kısmı tayt gibi de diyebilirim normalde 38/40 beden giyiyorum ne olur ne olmaz diye 40 almıştım tam üzerine göre oldu kalıbı biraz dar gibi geldi bana ama beğendim kumaşı falan çok güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: Ay umarım yorumumu görürsünüz çünkü size kamu hizmeti için geldim. İşe başlayacağım için klasik pantolona ihtiyacım vardı basit markalarda bile 350den aşağısı yoktu bu satıcıya denk geldim tereddütte düştüm ama mecburdum risk alıp sipariş ettim. Kargo aşırı hızlı geldi. Normalde 38 beden giyiyorum yani M, yorumlara dayanarak L istedim iyi ki öyle yDevamını Oku
İsim: ş** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Eylül 2022
Yorum: Şık pantolon ve rahat bi pantolon 168 boy 57 kilo s beden aldim sorun olmadi.Başta bi tık sıkıyor gibi oluyor ama sonra biraz esniyor .Esneme payi var .
İsim: Z** Ş**
Tarih: 17 Kasım 2022
Yorum: Kalın bir kumaş beklemeyin ince olması çok daha iyi , 1 beden büyük alınmalı

İsim: İldeniz Ş.
Tarih: 01 Temmuz 2022
Yorum: kendi bedeninizi alın, kalıp tam oturuyor çok şık bir ürün, her kombinde kullanışlı
Tarih: 20 Ağustos 2022
Yorum: öncelikle satıcıya teşekkür ediyorum 1 kaç saat içinde kargoya verdi. güvenle alabilirsiniz. 157 boyunda 48 kiloyum s beden tam oldu. beden olarak kendi bedeninizi alabilirsiniz. 34 36 beden giyiyorum normalde.
İsim: ö** ş** k**
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: 1.72 boy 53 kilo S beden aldım bacaklardan tam oldu beli aşırı bol oldu. İnce bi kumaşı var toparlayıcı değil. İade
İsim: ç** s**
Tarih: 15 Kasım 2022
Yorum: Kendi bedeninizi alın
İsim: d** b** v**
Yorum: Ürün hızlı bir şekilde ulaştı.36 beden aldım ve tam oldu. Teşekkürler
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: pantolon süper likralı, bir beden büyük alın diyenlere aldırış etmeyin çünkü tam beden aldım ama ona rağmen belini yaptırmam gerekiyor. pantolon gerçekten harika verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor

İsim: G** G**
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: 50 kiloyum s beden aldım tam oldu kumaşı güzel
Yorum: Harika bir pantolon 1.60 63 kiloyum L beden aldım tam oldu
İsim: b** k**
Tarih: 14 Ağustos 2022
Yorum: Parasını hak eden bir ürün, tam bedeninizi alın
İsim: B** E**
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: Harika pantolon. 60 kilo L beden tam oldu
İsim: M** K**
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Bel ölçüm 87 basenim 107 hangi beden olur.Acaba bel olcusune bakıp soyleyebilirmisiniz.
Soru: 1.50 boy 50 kilo hangi beden olur
Soru: 170 boy 73 kilo kaç beden olur
Soru: 1.49 boy 45 kilo için hangi beden uygun?
Soru: siyahı yokmu
Cevap: Merhaba maalesef tükendi
Soru: merhaba ben diğer renkleri lacivert yok mu daha önce sizden 2 tane pantolon almıştım 2 yıl geçti çok kaliteli ve güzel o yüzden bu darların diğer renklerini de istiyorum lütfennn
Cevap: Merhaba maalesef
Soru: merhaba 157 65kiloya hangi beden uygundur
Soru: 42 kiloyum hangi beden olur
Soru: Merhaba siyah renk gelecek mi ve ürünün iç etiketi valeur mudur
Cevap: Merhaba tekrar stok gelmeyecek evet efendim
Soru: 160 boy 56 kilo hangi beden almalıyım?
Soru: 160 boy 45 kilo hangi beden olur
Soru: merhaba 155 kilo 65 kiloya hangi beden uygundur
Soru: Siyah rengi mevcut mu
Cevap: Merhaba maalesef efendim.
Soru: merhabalar 170 boy 64 kg hangi bedeni almalıyım
Soru: Merhabalar xl beden ne zaman stoklara girer acaba ?
Soru: Merhaba S beden ne zaman gelecek tarih verir misiniz
Soru: Merhaba 162 58 kiloyum hangi beden almalı
Cevap: Merhaba. Sizin için uygun beden M beden olacaktır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 168 boy 63 kilo kaç beden olur
Soru: Bedenleri ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba tekrar güncellenmeyecek efendim
Soru: siyahı gelecek mi tükendi demissoniz
Cevap: Merhaba gelmicek efendim
Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Detaylı Resimler

Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon En Uygun Satış Linki

Valeria Vilson Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Valeria Vilson Kadın Bej Extra Yüksek Bel Toparlayıcı Kumaş Pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.