Dilan
Bilgili
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı En Ucuzu Nerede Bulunur?
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Şu Andaki Değeri 57399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Teknik Detaylar
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı ürününü 57399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Kullananlar
57399.0 Tl ye satışta olan KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Dolap hem geniş hem de güzel soğutuyor
İsim: M** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Yabeda
Yorum: çok güzel buzdalabi çok geniş ve kullanışlı.. kargo şirketi ve elamanlarçok iyiydi.. çok büyük olduğu için kargo şirketi ekstra elaman tutup (500 TL ) evin içine kadar tasidilar... teşekkürler
İsim: B** Ü**
Tarih: 01 Ekim 2023
Satıcı: Land of Shopping
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Merak Edilen Konular
Soru: buz dolabı kaç lt
Cevap: Merhaba Soğutucu Net Hacmi:493 lt, Dondurucu Net Hacmi:148 lt dir. iyi günler dileriz.
Soru: Kaç litre dolap
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımızda tükenmiştir. Mağazamızı takip ederek kampanya ve ürünlerden haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz..
Soru: Tam olarak ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba Ürün ölçüleri (YxGxD) 1860 x 860 x 840 mm
Soru: genis buzdolabi almak istiyorum akıma takılan mutfak kapısından nasıl geçirilecek
Cevap: merhabalar efendim bu ürürünün yükseklik genişlik derinlik olarak ölçülerli 1860 x 860 x 840 mm şekkindedir. kapı ölçünüze uymazsa servis montajı yaparken dolap kapagını çıkarıp mutfagınıza kurulumu sağlar
Soru: merhaba Bosch KDN86HID1N buzdolabı Serie 6 d sınıfı inox yazıyor ama tüm özelliklere girince Serie 4 beyaz renk yazıyor açıklamada hangisini satıyorsunuz bilgilendirirseniz teşekkürler
Cevap: Serie 6 efendim
Soru: beyaz rengi varmi
Cevap: Maalesef bu özellik sadece gri renk üründe
Soru: D sınıfı mı ürün
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: seri 6 mi yoksa seri 4 mu fark nedir?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: bu ürün d enerji XXL model degilmi
Cevap: Enerji verimlilik sınıfı1 D efendim
Soru: Selam Anamur’a gönderim var mı
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: E enerji ve D enerji arasındaki fark nedir
Cevap: D enerji sınıfına sahip cihaz daha az elektrik tüketmektedir.
Soru: bu ürün genişliği 75 cm olan olan bir kapıdan geçirilebilir mi
Soru: Gri mi beyazmı
Cevap: Inox efendim
Soru: Gaziantep de bayi bulunuyor mu ve garanti süresi ne kadar canlı olarak görme şansımız var mı
Cevap: Merhabalar efendim ürün bizim stoklarımızda kalmamıştır.
Soru: Merhaba. Bu ürün KDN86HID1N seri 6 mı yoksa seri 4 mü. ürün açıklamasında seri 4 yazıyor fakat bosch un sitesinde seri 6 diye belirtilmiş
Cevap: Merhaba serie 6 efendim
Soru: merhaba Türkiye nin heryerine gönderiniz var mı
Cevap: Merhaba köyler hariç var efendim
Soru: budan daha buzdulabı büyük varmı daha geniş xxXLgibi
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Motor garatisi kaç yıl
Cevap: 10 yil efendim
Soru: ürün inox renk değil mi beyaz yazıyor açıklama da
Cevap: Merhaba ürün rengi inox efendim
Soru: gri si var mi
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi akşamlar dileriz.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Görsel Galerisi
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Şu Andaki Değeri 57399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Teknik Detaylar
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı ürününü 57399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Kullananlar
57399.0 Tl ye satışta olan KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Dolap hem geniş hem de güzel soğutuyor
İsim: M** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Satıcı: Yabeda
Yorum: çok güzel buzdalabi çok geniş ve kullanışlı.. kargo şirketi ve elamanlarçok iyiydi.. çok büyük olduğu için kargo şirketi ekstra elaman tutup (500 TL ) evin içine kadar tasidilar... teşekkürler
İsim: B** Ü**
Tarih: 01 Ekim 2023
Satıcı: Land of Shopping
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Merak Edilen Konular
Soru: buz dolabı kaç lt
Cevap: Merhaba Soğutucu Net Hacmi:493 lt, Dondurucu Net Hacmi:148 lt dir. iyi günler dileriz.
Soru: Kaç litre dolap
Cevap: Merhaba, Ürün stoklarımızda tükenmiştir. Mağazamızı takip ederek kampanya ve ürünlerden haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz..
Soru: Tam olarak ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba Ürün ölçüleri (YxGxD) 1860 x 860 x 840 mm
Soru: genis buzdolabi almak istiyorum akıma takılan mutfak kapısından nasıl geçirilecek
Cevap: merhabalar efendim bu ürürünün yükseklik genişlik derinlik olarak ölçülerli 1860 x 860 x 840 mm şekkindedir. kapı ölçünüze uymazsa servis montajı yaparken dolap kapagını çıkarıp mutfagınıza kurulumu sağlar
Soru: merhaba Bosch KDN86HID1N buzdolabı Serie 6 d sınıfı inox yazıyor ama tüm özelliklere girince Serie 4 beyaz renk yazıyor açıklamada hangisini satıyorsunuz bilgilendirirseniz teşekkürler
Cevap: Serie 6 efendim
Soru: beyaz rengi varmi
Cevap: Maalesef bu özellik sadece gri renk üründe
Soru: D sınıfı mı ürün
Soru: seri 6 mi yoksa seri 4 mu fark nedir?
Soru: bu ürün d enerji XXL model degilmi
Cevap: Enerji verimlilik sınıfı1 D efendim
Soru: Selam Anamur’a gönderim var mı
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM
Soru: E enerji ve D enerji arasındaki fark nedir
Cevap: D enerji sınıfına sahip cihaz daha az elektrik tüketmektedir.
Soru: bu ürün genişliği 75 cm olan olan bir kapıdan geçirilebilir mi
Soru: Gri mi beyazmı
Cevap: Inox efendim
Soru: Gaziantep de bayi bulunuyor mu ve garanti süresi ne kadar canlı olarak görme şansımız var mı
Cevap: Merhabalar efendim ürün bizim stoklarımızda kalmamıştır.
Soru: Merhaba. Bu ürün KDN86HID1N seri 6 mı yoksa seri 4 mü. ürün açıklamasında seri 4 yazıyor fakat bosch un sitesinde seri 6 diye belirtilmiş
Cevap: Merhaba serie 6 efendim
Soru: merhaba Türkiye nin heryerine gönderiniz var mı
Cevap: Merhaba köyler hariç var efendim
Soru: budan daha buzdulabı büyük varmı daha geniş xxXLgibi
Cevap: Merhaba, Mağazamızı ve ürünleri takip ederek stok ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Motor garatisi kaç yıl
Cevap: 10 yil efendim
Soru: ürün inox renk değil mi beyaz yazıyor açıklama da
Cevap: Merhaba ürün rengi inox efendim
Soru: gri si var mi
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi akşamlar dileriz.
KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Görsel Galerisi

KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı En Uygun Satış Linki

Bosch KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch KDN86HID1N 641 Lt No-Frost XXL Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.