KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı En Düşük Fiyat Nerede-

Selin

Bilgili
KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Anlık Fiyatı 59999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Detaylı Açıklama

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı ürününü 59999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
59999.0 Tl ye satışta olan KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Teşekkürler harika
İsim: m** B**
Tarih: 12 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: tevazuonline

Yorum: ürün çok güzel kaliteli, baya geniş. kargo gecikmesi ve eve çıkarmakonusunda sıkıntı çıkardıkları için bir yıldız kırıyorum
İsim: ş** d**
Tarih: 23 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Balıkesir Bandırma
Cevap: Cevaplandı

Soru: Ürünün tam ölçüleri nedir
Cevap: 186x75 efendim

Soru: Ve hangi lojistik firmasıyla gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Borusan lojistik

Soru: Buz yapma özeliği var mı
Cevap: Buzmatik var buzluğunda efendim

Soru: merhaba parmak izi kalıyormu.
Cevap: Yeni nesil bu dolaplarda minimum seviyede iz oluşur,silince geçer.elinizde yap,krem vs varsa beyaza oranla daha çok gösterir

Soru: ürünün kapalı kutulu haldeki ölçüleri nedir acaba?
Cevap: Merhaba, 83 cm en 90 cm derinlik 1.95 cm yüksekliği oluyor

Soru: merhaba ürün ölçüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba,Eni 75 cm ,boy 1.86 cm , derinlik 80 cm artı 4 cm de kulp ile 84 cm dir

Soru: buzdolabının ölçüleri net olarak yazıldığı gibi mi net bilgi verebilir misiniz ?
Cevap: merhaba, İç Ünite Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 1860 x 750 x 800 mm

Soru: bu ürün eni kaç cm
Cevap: Merhaba eni 75 cm boyu 186cm efendim

Soru: Merhaba ürün fiyatı piyasanın bayağı altında ama teşhir, spot vb özel bir durumu kurulum sartı falan varmı? Birde model KGA 76 PIF0N mu?
Cevap: merha evet efendim ürün teşhir falan değil efendim hesaplı aldım hesaplı satıyorum

Soru: Merhabalar ürün rengi nedir?
Cevap: İnox efendim

Soru: merhabalar tekrar n zaman stoklara gelir acaba
Cevap: şuan süresi belli değildir.

Soru: Bu ürün bosch Türkiye garantili mi Kurulumunu bosch yetkili servisi mi yapıyor
Cevap: ÜRÜN BOSCH TÜRKİYE GARANTİLİDİR. KURULUMUNU YETKİLİ TEKNİS SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR

Soru: Toplam net hacim nedir
Cevap: Merhabalar ,ürünün soğutucu bölümü 402 lt ve derindondurucu bölümü 122 lt olmak üzere toplam 522 ltdir

Soru: Geldiği zaman servisi arayıp kurulum sağlayacağız ya aynı gün ya da ertesi gün için randevu verilebilir
Cevap: Merhaba, teslim alındıktan sonra servisi arayıp kurulum için davet edebilirsiniz.

Soru: Merhaba en boy yükseklik nedir
Cevap: Merhabalar efendim ölçüler = 1860 x 750 x 800 mm

Soru: merhaaba urununuzde a+++ yazıyor fakat enerji sınıfında f yazıyor. f ve e. çok yakan degilmi aydınlatır mısınız neden a++ yazıyor o zaman
Cevap: Stoklar trendyolda hazırlanmış halde biz stok açıyoruz yazım hataları bizden kaynaklı değildir. a++ eski enerji sınıflandırmasına ait artık f enerji sınıfı oldu internetten konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz

Soru: buzdolabı kapalı kutu olarak mı gönderilmektedir teşir ürünü müdür?
Cevap: MERHABALAR ÜRÜN FABRİKA ÇIKIŞLI KOLİLİ BİR ÜRÜNDÜR. TEŞHİR ÜRÜNÜ DEĞİLDİR

Soru: Merhabalar,ürünün garantisi hangi kapsamda acaba? Bosh mu,ithalatçı mı?
Cevap: Bosch Türkiye garantili. Bosch yetkili servislerinden hizmet alabilirsiniz.

Soru: Ürünün garantisi hk. Bilgi verir misiniz? İthalatçı firma garantisi mi yoksa resmi distrübütör garantisi altında mı? Kaç yıl? Ürün orijinal ambalajında ve hiç açılmamış durumda mı
Cevap: RESMİ DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ 3 YIL GARANTİLİ ORJİNAL AMBALAJ EFENDİM

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı Ürünün Fotoğrafları

0_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

KGA76PIF0N A++ Inox No Frost Kombi Buzdolabı En Uygun Satış Linki