MaviGöçer
Bilgili
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI En Düşük Fiyat Nerede?
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Şu Anki Değeri 49850.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Detaylı Bilgi
RENK: Kolay temizlenebilir Inox_x000D_
KULLANIM ŞEKLİ: Derin dondurucu sıcaklık göstergesi, Dondurucu uyarı fonksiyonu, Ekonomi modu / Tatil modu, Kapı açık kaldığında uyarı sinyali, Soğutucu sıcaklık göstergesi, Süper dondurma fonksiyonu, Süper soğutma fonksiyonu_x000D_
ENERJİ VERİMLİLİK SINIFI:C_x000D_
YILLIK ORTALAMA ENERJİ TÜKETİMİ:216 kWh/yıl_x000D_
SES SEVİYESİ:36 dB(A) re 1pW_x000D_
SOĞUTUCU BÖLÜMÜ KAPASİTESİ:422 LİTRE_x000D_
DERİN DONDURUCU BÖLÜMÜ KAPASİTESİ:202 LİTRE_x000D_
BOYUTLAR(YÜKSEKLİK*GENİŞLİK*DERİNLİK):186*86*81 CM_x000D_
NET AĞIRLIK:104.6 KG_x000D_
_x000D_
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürününün Satıcısı, Bosch KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI ürününü 49850.0 Tl'den Satılmaktadır.
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Kullananlar
49850.0 Tl ye satışta olan KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Buzdolabımı Türker Home isimli satıcıdan aldım. Aynı gün kargoya verildive horoz lojistik ile 3. gün evime teslim edildi. İlgileri için teşekkürler
İsim: S** E**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: Osmaniye merkez Bosch yetkili servisi kurulum için hemen geldilersağolsun horoz lojistik kapıya kadar teslim etti DOLABIN YANLAR VE ONKAPAK AYNİ RENKTE DEGİL BEKLEDİGİMDEN BİRAZ SESLİ ÇALIŞIYOR BOSCHKALİTESİ UMARIM İYİ ÇIKAR
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ağustos 2024
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba yerim 83 cm girermi acaba
Cevap: Girme efendim
Soru: Dondurucu kısmı soğutucuya dönüştürülebiliyor mu
Cevap: Dönüştürür efendim
Soru: Merhaba! Kayseri ye gönderiyormusunuz
Cevap: TABİ EFENDİM
Soru: İyi günler mutfak kapım 79-80 cm , bu dolap nasıl geçer ? Ve KGP86AICON ile farkı nedir ?
Cevap: Merhaba,geçmez
Soru: Ben inox renk olanı var mı,
Cevap: Efendim ürün zaten inox renginde
Soru: ürünün ebatları nedir acaba
Cevap: Ürün ölçüleri (YxGxD) 1860 x 860 x 840 mm şeklindedir efendim
Soru: Ürün alıp resmini atmışlar yanlar ve ön kısmının renk tonu farklımı
Cevap: Ürün inoxdur kapağı inoxdur yanları gri boyadır kapak paslanmaz inox bir maddeden yapılmışdır yanlar ise boyadır
Soru: hangi sınıf enerji tüketimine sahiptir lütfen
Cevap: Merhabalar, Enerji verimlilik sınıfı C. Tıklakapında ailesi olarak iyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bosch yetkili bayi misiniz ürün sıfır kapalı kutu mudur teşhir midir
Cevap: Merhaba,burdur bosch bayisiyiz.kapalı kutu
Soru: merhaba, bosch bayisimisiniz
Cevap: Evet efendim
Soru: merhaba, iq700 le farkı nedir
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim
Soru: Özelliklerde beyaz yazıyor, beyaz mı, inox mu
Cevap: RENK: Kolay temizlenebilir Inox ibaresi yer almaktadır
Soru: Merhaba kgp86aic0n ile ne farkı var acaba
Cevap: Merhaba,aıcon üretimden kalktı.”fıcon”onun yeni serisi.özellik olarak aynı.iç dizaynda bir kaç küçük farklılık var
Soru: kapağını söküp içeri sokamaz mi servis ayrıca her yere gönderim var mi
Cevap: malesef servis kapagını söküp içeriye sokmaz efendim evet gönderimimiz vardır
Soru: Meehaba bu ürün ile bosch KGP86FIC0N ile arasındaki fark nedir size zahmet arada kalmışım..
Cevap: Merhaba belirtmiş olduğunuz model satışta sunduğumuz modelle aynı modeldir efendim
Soru: Merhaba renk seçeneği varmı birde bu ürün hangi renk açıklama kısmında beyaz yazıyor
Cevap: Bu ürün inox
Soru: Merhaba.Ürünün üretim yeri Almanya mı Türkiye mi? Bir de dondurucu kısmı soğutucu olabiliyor mu
Cevap: Merhaba Ürün Türkiye üretim alt taraf soğutucu olabilyor efendim.
Soru: Merhaba Bosch yetkili satıcılarında garanti süresi 10 yıl deniliyor siz açıklama kısmında 3 yıl demişssiniz
Cevap: 3 yıl efendim 10 yıl kompresör garantisi vardır efendim
Soru: ürün wifi özelliklimi
Soru: 9418493147 Osmaniye merkeze hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİK İLE ÇALIŞIYORUZ EFENDİM
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürünün Fotoğrafları
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Şu Anki Değeri 49850.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Detaylı Bilgi
RENK: Kolay temizlenebilir Inox_x000D_
KULLANIM ŞEKLİ: Derin dondurucu sıcaklık göstergesi, Dondurucu uyarı fonksiyonu, Ekonomi modu / Tatil modu, Kapı açık kaldığında uyarı sinyali, Soğutucu sıcaklık göstergesi, Süper dondurma fonksiyonu, Süper soğutma fonksiyonu_x000D_
ENERJİ VERİMLİLİK SINIFI:C_x000D_
YILLIK ORTALAMA ENERJİ TÜKETİMİ:216 kWh/yıl_x000D_
SES SEVİYESİ:36 dB(A) re 1pW_x000D_
SOĞUTUCU BÖLÜMÜ KAPASİTESİ:422 LİTRE_x000D_
DERİN DONDURUCU BÖLÜMÜ KAPASİTESİ:202 LİTRE_x000D_
BOYUTLAR(YÜKSEKLİK*GENİŞLİK*DERİNLİK):186*86*81 CM_x000D_
NET AĞIRLIK:104.6 KG_x000D_
_x000D_
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürününün Satıcısı, Bosch KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI ürününü 49850.0 Tl'den Satılmaktadır.
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Kullananlar
49850.0 Tl ye satışta olan KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Buzdolabımı Türker Home isimli satıcıdan aldım. Aynı gün kargoya verildive horoz lojistik ile 3. gün evime teslim edildi. İlgileri için teşekkürler
İsim: S** E**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Osmaniye merkez Bosch yetkili servisi kurulum için hemen geldilersağolsun horoz lojistik kapıya kadar teslim etti DOLABIN YANLAR VE ONKAPAK AYNİ RENKTE DEGİL BEKLEDİGİMDEN BİRAZ SESLİ ÇALIŞIYOR BOSCHKALİTESİ UMARIM İYİ ÇIKAR
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ağustos 2024
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: Merhaba yerim 83 cm girermi acaba
Cevap: Girme efendim
Soru: Dondurucu kısmı soğutucuya dönüştürülebiliyor mu
Cevap: Dönüştürür efendim
Soru: Merhaba! Kayseri ye gönderiyormusunuz
Cevap: TABİ EFENDİM
Soru: İyi günler mutfak kapım 79-80 cm , bu dolap nasıl geçer ? Ve KGP86AICON ile farkı nedir ?
Cevap: Merhaba,geçmez
Soru: Ben inox renk olanı var mı,
Cevap: Efendim ürün zaten inox renginde
Soru: ürünün ebatları nedir acaba
Cevap: Ürün ölçüleri (YxGxD) 1860 x 860 x 840 mm şeklindedir efendim
Soru: Ürün alıp resmini atmışlar yanlar ve ön kısmının renk tonu farklımı
Cevap: Ürün inoxdur kapağı inoxdur yanları gri boyadır kapak paslanmaz inox bir maddeden yapılmışdır yanlar ise boyadır
Soru: hangi sınıf enerji tüketimine sahiptir lütfen
Cevap: Merhabalar, Enerji verimlilik sınıfı C. Tıklakapında ailesi olarak iyi günler, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Bosch yetkili bayi misiniz ürün sıfır kapalı kutu mudur teşhir midir
Cevap: Merhaba,burdur bosch bayisiyiz.kapalı kutu
Soru: merhaba, bosch bayisimisiniz
Soru: merhaba, iq700 le farkı nedir
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim
Soru: Özelliklerde beyaz yazıyor, beyaz mı, inox mu
Cevap: RENK: Kolay temizlenebilir Inox ibaresi yer almaktadır
Soru: Merhaba kgp86aic0n ile ne farkı var acaba
Cevap: Merhaba,aıcon üretimden kalktı.”fıcon”onun yeni serisi.özellik olarak aynı.iç dizaynda bir kaç küçük farklılık var
Soru: kapağını söküp içeri sokamaz mi servis ayrıca her yere gönderim var mi
Cevap: malesef servis kapagını söküp içeriye sokmaz efendim evet gönderimimiz vardır
Soru: Meehaba bu ürün ile bosch KGP86FIC0N ile arasındaki fark nedir size zahmet arada kalmışım..
Cevap: Merhaba belirtmiş olduğunuz model satışta sunduğumuz modelle aynı modeldir efendim
Soru: Merhaba renk seçeneği varmı birde bu ürün hangi renk açıklama kısmında beyaz yazıyor
Cevap: Bu ürün inox
Soru: Merhaba.Ürünün üretim yeri Almanya mı Türkiye mi? Bir de dondurucu kısmı soğutucu olabiliyor mu
Cevap: Merhaba Ürün Türkiye üretim alt taraf soğutucu olabilyor efendim.
Soru: Merhaba Bosch yetkili satıcılarında garanti süresi 10 yıl deniliyor siz açıklama kısmında 3 yıl demişssiniz
Cevap: 3 yıl efendim 10 yıl kompresör garantisi vardır efendim
Soru: ürün wifi özelliklimi
Soru: 9418493147 Osmaniye merkeze hangi kargo ile gönderiyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİK İLE ÇALIŞIYORUZ EFENDİM
KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Ürünün Fotoğrafları

KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI En Uygun Satış Linki

Bosch KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch KGP86FIC0N SERİ 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.