Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Ipek

Bilgili
Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama En Ucuzu Nerede Bulunur?
Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Anlık Fiyatı 299.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Alanlar Memnun Mu?

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Hakkında yaklaşık 166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Detaylı Açıklama

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Ürününün Satıcısı, Violon Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama ürününü 299.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Ürünü Kullananların Görüşleri
299.99 Tl ye satışta olan Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
166 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: gayet güzel tam benden alabilirsiniz dar olur diye buyuk almışım ama bu da çok iyi durdu
İsim: y** e**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Violon

Yorum: ben bi beden büyük almama rağmen salaş olmadı dar oldu yani kendi bedeninizden 1 beden büyüğü tam olur salaş olsun istiyorsanız 2 beden büyük alın
İsim: **** ****
Tarih: 08 Temmuz 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: M beden aldım tam oldu güzel kaliteli
İsim: M** L**
Tarih: 09 Şubat 2024
Beden: Boy:177cm

Yorum: aşırı güzel alın aldırın çok beyendimmm bol durması için xl aldım çok guzell
Tarih: 21 Ocak 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel tam bedeninizi alın tek sıkıntı ipi biraz fazla uzun ama o da hallolur onun dışında kumaşı kalitesi çok güzel
Tarih: 04 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: s beden aldim gayet rahat ve kumaşı iyi
İsim: s** e**
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Beden:S

Yorum: ürün aşırı kaliteli bedeninize göre alın
İsim: G** f**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: 1 beden buyuk aldim tam istedigim gibi durdu cok kaliteli cok begendim ben
İsim: S** Y**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: büyük geldi iade
İsim: A** Ö**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: siyahından da almıştım begendiğim icin bu rengini de aldim cokk güzel rahatca alın bol dursun istediğim icin bi beden büyük aldım cok güzel
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: cok kaliteli cok rahat
İsim: N** H**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: çok güzel bir ürün almanızı tavsiye ederim
İsim: ö** p**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: EFSANE BİSEY KESİN ALİN
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: S beden aldm ve çok güzel altımda çok güzel duruyor memnunum
İsim: Melek Ö.
Tarih: 03 Eylül 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: S beden ama baya. büyük duruyo giydikcede aciliyo ama güzel hızlı kargo için teşekkür ederim 😊
Tarih: 25 Şubat 2024

Yorum: Cok güzel çok rahat ben bol olsun die kendi bedenimden bir beden büyük aldım güzel oldu sevdim
İsim: a** K**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Boy:157cm

Yorum: yeğenime hediye aldım çok beğendi çok güzel oldu tam oldu.
İsim: B** Ö**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: 186cm 79-80kg xl baya iyi geldi 10 numara
Tarih: 27 Mart 2024
Beden: Boy:186cm

Yorum: gayet güzeldi ve cuk diye oturdu bi üst bedenimi tercih etmiştim
İsim: A** R**
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: çok güzel beğendim sadece tam bedeniniz alın zaten bol
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: m aldim aşırı bol emanet gibi oldu
İsim: G** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Mart 2024

Yorum: kendi bedeninizi alın çok rahat kızım severek giyiyor
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: ayyyy aşırı iyi aşık oldum alın aldırın
İsim: K** Y**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: yumuşacıkk aşırı güzell
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Boy:165cm

Yorum: Kızıma almıştım. Malesef küçük geldi. Üzülerek iade ediyorum
İsim: N** O**
Tarih: 19 Ocak 2024
Beden: Beden:XXL

Yorum: yani o büyük beden alın diyenler neye göre yırum yapıyor anlamadım. ürün güzel tam bedeninizi alın. baya yorumlara bakarak büyük aldım ikiside baya değişime gidecek.
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Ürünü çok begendim basenli kızlarım için bir tık dar gelebilir kalıbı o yüzden birkaç beden büyük almanızı öneririm minik haribo hediyesi için de teşekkür ederim 🙏🏻🤍
İsim: Güzide K.
Tarih: 19 Şubat 2024
Beden: Boy:158cm

Yorum: KOT PANTOLON GELDİ AW
İsim: B** G**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Boy:157cm

Yorum: Tam bedeninizi alın mükemmeellll bisey bayıldııımmm😍
İsim: H** Y**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Beden: Boy:145cm

Yorum: ürün güzel geldi yeri falanda güzel tavsiye ederim
Tarih: 20 Şubat 2024

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Merak Edilenler Neler?

Soru: 170 73 kilo
Cevap: Xl beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 160 65 kilo ?
Cevap: Xl beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 1.80 80 kilo
Cevap: 2Xl beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 1.67 58 kilo
Cevap: L beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 1.57 62 kilo
Cevap: L beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 150 60 kilo
Cevap: M beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 1.60 58 𝙺𝙸𝙻𝙾 𝙷𝙰𝙽𝙶𝙸 𝙱𝙴𝙳𝙴𝙽 ???

Soru: 1.60 47 kilo?
Cevap: S beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 165 50 kilo ?
Cevap: S beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: 158 boy 43 kilo 16 yaş

Soru: kumaşı penyemi
Cevap: HAYIR EFENDM

Soru: 160 boy 85 kilo
Cevap: 2Xl beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: yüksek belmi
Cevap: evet efendim

Soru: 1.60 76 kilo kaç beden

Soru: 160 boy 50 kilo
Cevap: M beden size aşırıı yakışacak ürüne hayran kalmaktan ürün değerlendirmesine 5 yıldız vermeyi unutmayınn🥰

Soru: boy 1.46 kilo 57

Soru: Boyum 1.65 kilom 68 salaş olmasını istiyorum hangi bedeni tercih etmeliyim basenlerim var ?

Soru: Merhaba 1.70 89kg hangi beden?

Soru: 157 boy 43 kilo

Soru: kumaşı kalınmı
Cevap: ORTA KALINLKTA

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kırmızı Siyah Kare Ekose Desenli Rahat Unisex Oversize Eşofman Altı Pijama En Uygun Satış Linki