KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Tugba

Bilgili
KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Alanlar Memnun Mu?
KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Şuanki Fiyatı Ne Kadar 2631.06 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Hakkında yaklaşık 938 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Detaylı Açıklama

Üretici ‎luxell Ürün Model Numarası ‎420F-B Ürün Boyutları ‎54 x 60 x 5 cm Luxell LX-420 F Beyaz 4 Gözü Gazlı Setüstü Ocak-Doğalgaz · Kolay temizlenebilen yekpare emayeli gövde · Paslanmaz emaye bek kapaklar · Emayeli lama ızgara · Özel emniyetli gaz muslukları · 4 gözü gazlı · Gaz emniyet sistemi · Düğmeden ateşlemeli

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Ürününün Satıcısı, KUMTEL KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz ürününü 2631.06 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Ürünü Kullananların Görüşleri
2631.06 Tl ye satışta olan KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
938 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: öğrenci evime aldım gayet yeterli memnunum
İsim: E** G**
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: siparişm geldi çok güzel ve özenli paketlenmişti hiç bir skntisi eksiğiyoktu tüpe çevirdik bunu çokta kolay oldu çok kullanışlı çakmağıdaçalışıyor tencerelerde falan kararma hiç yapmadı çok çok güzel kaliteligerçekten almak isteyenler gönül rahatlığıyla alinabilir satıcıya çokteşekkür ederim ürün hasarsz ve güzel kargolanmisti parasını sonunakadarDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: Elime sağlam bir şekilde ulaştı anneme hediye aldık çok beğendi tesekkürler
İsim: G** S**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Anneme aldım çok güzel tavsiye ederim
İsim: S** H**
Tarih: 20 Haziran 2023
Satıcı: BORAKS

Yorum: 2 sene önce kendime almıştım çok memnun olduğum için bu seferde annemeanneler günü hediyesi olarak aldım. tavsiye ederim
İsim: D** A**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı beğenerek kulaniyorum
İsim: Fadime G.
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: guzel ...sorunsuz elime ulasti
İsim: hümeyra t.
Tarih: 09 Nisan 2023

Yorum: servisi de hizlica geldi gayet memnunum
İsim: F** B**
Tarih: 06 Nisan 2023

Yorum: Gayet güzel kendime alıp memnun kalınca annemede aldık
İsim: Ç** D**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: ürün çok güzel teşekkür ederim
Tarih: 29 Mart 2023

Yorum: ürün güzel sorunsuz kullanıyoruz teşekkürler
İsim: e** e**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: mükemmel çok güzel alın aldirin
İsim: S** G**
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: bayıldım çok güzel
İsim: K** s**
Tarih: 26 Şubat 2023

Yorum: çok güzel teşekkür ediyorum
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: gayet güzel.
İsim: B** S**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: Sağlam ve kaliteli tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: Çeyizlik aldım memnunum
İsim: F** G**
Tarih: 23 Aralık 2022

Yorum: babaannemlere almıştık çok sevdiler amcama da aldık, güzel ürün.Alınmalı, tavsiye ediyorum .
İsim: t** e**
Tarih: 21 Aralık 2022
Satıcı: ucuzcumarketi

Yorum: Süphesız alabilir herkez ben memnun kaldım elime saglam ulastı tesekkur ler
Tarih: 11 Kasım 2022

Yorum: Alırken çok kararsız kaldım bi kaç marka araştırdım ama iyiki bunualmışım tam istediğim gibi sorunsuz geldi ürünü teslim aldıktan bir günsonra servis gelip ücretsiz kurulumunu kontrolünü yaptı çok teşekkürleralmak isteyenlere tavsiye ederim.
İsim: N** M**
Tarih: 29 Ocak 2022

Yorum: Mükemmel tertemiz geldi kargo paketleme gayet başarılı, bol kazançlar dilerim
İsim: Pınar K.
Tarih: 02 Ekim 2024

Yorum: Ocak fena değil. kendinden çakmaklı yanlız bu markanın müşterihizmetleri rezil. ulaşmak ölüm onun dışında kötü marka sayılmaz
İsim: S** A**
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: ürün elime sağlam ulaştı. servisi aradım kurulum için sonra ki günerandevu verdiler. müşteri hizmetleri kurulumun ücretsiz olduğunusoylemesine rağmen kurulum için gelen servis 200 TL istedi . sebebihortum takmak . hortumu takmadan kurulum nasıl yapılır anlamış değilim.Sadece garantisini başlatın dedim onu da yapmadı. Doğal olarak iş başadüştü. alıDevamını Oku
İsim: S** Y**

Yorum: Annemlere aldım fakat serviş yanlızca eskisini çıkarıp yenisin takıcağıhalde yani uğraştırıcı bir şey olmadığı halde ücret talep etti.Böyleolucağını bilseydim ısmarlamazdım.Yaşlı insanları üzdüler
İsim: C** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ekim 2024

Yorum: Ocak çok kaliteli ve güzel görünüyor. Gaz emniyetli ve güvenli birkullanım sunuyor. Fakat ürün üzerinde kalıcı leke mevcut. Fotoğrafını ekliyorum.
İsim: U** B**

Yorum: ürünüm kusurlu geldi çok araştırarak aldım hiç körü yorum yoktu demekkionaylamamış satıcı kenarında kocaman bi defosu vardı yenisini istedimtedarik edemeyiz dediler iade ettim günlerce bekledim kargolansın diye..
İsim: m** s**

Yorum: ocağın iki çakmağı çalışmıyor
İsim: T** ç**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: okadar iyiki tam fiyat performans ürünü kusursuz hatasız geldikullanımıda çok iyi
İsim: D** Ş**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: KUMTEL MUSTERİ HİZMETLERİ ARADİM 1 HAFTADİR TEKNİK SERVİS GELMEDİ BENDEKENDİM KURDUM.. KURULUMU KOLAYDI ZATEN.. VE KENDİNDEN CAKMAKLİ GUZELURUN FİYAT PERFORMANS..
İsim: Battal S. Ç.
Tarih: 29 Eylül 2024

Yorum: anneme aldım, Kumtel kalitesi
İsim: A** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Eylül 2024

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular

Soru: ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, ürün ölçüleri genişlik 58 cm, derinlik 50 cm, yükseklik 6 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kendinden çakmaklı mı ? Yeni başvuru doğalgaz açımına uygun mu?
Cevap: Merhaba, ürün kendiliğinden çakmaklıdır. Ürünümüz fabrika çıkışlı doğalgaz uyumludur. Servis tarafından ücreti şekilde LPG'ye dönüşümü gerçekleşebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tüplümü acaba
Cevap: Merhaba, ürünümüz fabrika çıkışlı doğalgaz uyumludur. Servis tarafından ücreti şekilde LPG'ye dönüşümü gerçekleşebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Acaba lpg mi yoksa doğal gaz girişlimi ocak
Cevap: Merhaba, ürünümüz fabrika çıkışlı doğalgaz uyumludur. Servis tarafından ücreti şekilde LPG'ye dönüşümü gerçekleşebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ben ürün lpgmi dogalgazlimi diye sormadım banada zaten doğalgazlı giriş olmasi lazım dogalgaz kullanılan.dogaz açılımı gaz açılımı için ürün dogrumu diye sordum.baska ocagimiz vardı sanirim gaz açılımı için uygun değilmiş.gaz açık kaldiginda kendi kendini kapatan emniyetli ocak olması gerekiyor bu üründe gaz emniyeti falan varmi
Cevap: Merhaba, üründe gaz kesme emniyeti vardır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Servis gelip kuruyormu üçret alıyormu
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tüpe mi bağlanıyor

Soru: Merhaba ürünü mermer üzerinde ve mermeri kesmeden kullanmak istiyorum uygun bir ürün mü acaba
Cevap: Merhaba, ürün ölçüleri genişlik 58 cm, derinlik 50 cm, yükseklik 6 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba set üstü ocagin garanti süresi kaç yıl
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: ürünü aldıktan ne kadar süre sonra kurulum için kayıt oluşturabiliriz
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba bizim Ocak yerimiz düz zemin değil tezgahta boşluk var Ocak için bu tarz ocaklar için düz zemin olması mı gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürün set üstü ocaktır. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: abi biz bunu Alacağız da kim gelip kuruyor Bir de bu Çakmaklı mı doğalgazı oluyor mu Otomatik yanıyor mu çakmakla
Cevap: Merhaba, kurulum için Kumtel müşteri hizmetleri ile görüşerek destek alabilirsiniz. Ürün kendinden çakmaklıdır. Ürünümüz fabrika çıkışlı doğalgaz uyumludur. Servis tarafından ücreti şekilde LPG'ye dönüşümü gerçekleşebilir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kendinden çakmaklı mı
Cevap: Merhaba, ürün kendiliğinden çakmaklıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulum servisi için nereyi aramalıyız
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba çakmaklı mı acaba.
Cevap: Merhaba, ürün kendiliğinden çakmaklıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürünün kurulununa ekstra ücret ödeniyor mu
Cevap: Merhaba, ürün kurulumu için yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kurulum var mı ücretsiz
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Gaz emniyeti var mı ?
Cevap: Merhaba, üründe özel emniyet tertibatlı gaz muslukları bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: gaz emniyetli mi
Cevap: Merhaba, üründe özel emniyet tertibatlı gaz muslukları bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Doğalgaz tüpe geçiş yapılır mı

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

KO 420F Doğalgazlı Set Üstü Ocak - Beyaz En Uygun Satış Linki