lcw hediye ceki nasil kullanilir ?

Sirin

Bilgili
LCW hediye çeki nasıl kullanılır?
Hediye Kartımı Nasıl Kullanabilirim? Üye girişi yaptıktan sonra Hesabım- Hediye Kart sayfasından, hediye kart numarası ve seri no ile hediye kartınızı hesabınıza tanımlayın. Hediye kartınız aktif ise lcw.com ve LC Waikiki mobil uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz.

Hediye Kartımı Nasıl Kullanabilirim? Üye girişi yaptıktan sonra Hesabım- Hediye Kart sayfasından, hediye kart numarası ve

Selamlar herkese

@Sirin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Hediye kartı ile satın alınan ürünlerde değişim yapılabilir, ancak iade yapılamaz . Hediye Kartı kullanılarak satın alınan ürünlerde Kartuş puan harcanabilir ancak Kartuş puan kazanılamaz
- Hediye Çeki Sadece mal teminine ilişkin olarak personele verilecek olan ve alışverişte kullanılacak hediye çekleri ayni yardım olarak kabul edilmelidir
- Satın alınan hediye kartlar için fatura oluşmayacaktır. Hediye Kartın kullanım süresi ne kadar? Hediye kartın kullanım süresi, satın alındığı tarih itibarıyla 3 yıldır

İşine yarayabilir diye düşündüm

Hediye Kartımı Nasıl Kullanabilirim? Üye girişi yaptıktan sonra Hesabım- Hediye Kart sayfasından, hediye kart numarası ve

Selam, umarım keyifler yerindedir

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sirin

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Hediye Çeki Sadece mal teminine ilişkin olarak personele verilecek olan ve alışverişte kullanılacak hediye çekleri ayni yardım olarak kabul edilmelidir

İşine yarayacağını düşündüm

Selam millet

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sirin, gerçekten emeğine sağlık

Bu bağlamda ek olarak

- LC Waikiki hediye kartında seri numarası ön veya arka kısımda yer alır, genellikle ön kısımda seri no bölümünde bulunur . Seri numarası kartın ön bölümündeki numaralardır ve internet üzerinden alışveriş için kullanılır
- Seçilen ürünler sepete eklenir ve ödeme yapılırken sepetim sayfasında indirim kuponu kodu belirlenen alana yazılır. İndirim kodunu tam ödeme yapmadan önce sepette yapıştırabilir veya elle yazabilirsiniz, ancak kod geçerli ve LC Waikiki 'nin resmi bir kodu ise indirimden faydalanabilirsiniz

Küçük bir katkı olur umarım

Herkese selam

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sirin

Bunun yanında

- Seçilen ürünler sepete eklenir ve ödeme yapılırken sepetim sayfasında indirim kuponu kodu belirlenen alana yazılır. İndirim kodunu tam ödeme yapmadan önce sepette yapıştırabilir veya elle yazabilirsiniz, ancak kod geçerli ve LC Waikiki 'nin resmi bir kodu ise indirimden faydalanabilirsiniz
- İstediğiniz adet ve tutarda kartları istediğiniz lokasyona iletebilir veya mail yoluyla dijital kodları hemen iletebiliriz. Kartlar/dijital kod tüm yurtiçi mağazalarımızda (home,dream,outlet dahil) ve [ tüm ürünlerde (indirimli ürünler dahil) geçerlidir

İşine yarar umarım, kolay gelsin

benzerkonular_benzer_konular