Nil
Bilgili
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Alınmaya Değer Mi?
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Güncel Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Kullanıcılar Memnun Mu?
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Detaylı Açıklama
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürününün Satıcısı, Jvc LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. ürününü 15999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürün Hakkındaki Yorumlar
15999.0 Tl ye satışta olan LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ses ve görüntü kalitesi harika, hızlı teslim edildi, montajında hiçsorun yaşamadım, ben çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum
İsim: M** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Haziran 2022
Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf)
Yorum: Fiyatına göre baya iyi
İsim: D** S**
Beden: 13 Şubat 2023
Satıcı: Ruteris
Yorum: Daha Öncede JVC Marka almıştım Yine Yanıltmadı. Fiyatına göre Özellikolarak diğer markalarla kıyaslama yapılamaz. Netlik Ve hız konusundagayet başarılı bi cihaz. Alacaklar Gönül Rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
İsim: Emre Ö.
Tarih: 28 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: hareketli sahnelerde çuvallıyor. daha üst modellere bakmanızı tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2022
Satıcı: technobazaar
Yorum: hızlı ve sorunsuz teslimayt ses, renk ve görüntü güzel, fiyata göre çokuygun... fazla teknik beklentiniz yoksa, bluetooth yok ama wifi, smarttv vs temel siper fonksiyonlar mevcut
İsim: N** P**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: Ürün VESTELİN Garantisinde en güzeli bu. Ancak kullanmaya başladıktan6-7 ay sonra led kayması oldu. Servis götürüp yaptı Ancak bu seferdeekran karartıları oldu. Birkaç defa servise gitti geldi düzelmeyinceVESTEL SAĞOLSUN ürünü Vestelin üst modeli slim oled tv siyle (JVCstoklarında olmadığı için) değiştirdiler. Teşekkürler VESTEL.
İsim: M** F** O**
Tarih: 22 Şubat 2024
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Merak Edilen Konular
Soru: Smart mi internete baglaniyormu kablosuz
Cevap: Mrh bu ürün uydulu internet mevcut degil
Soru: salam bu tvnin ekranı lazım bana varmı sizdə?
Cevap: evet efendim mevcut
Soru: Ekran kaç Hz?
Cevap: Merhabalar 60 hz
Soru: İçinden monteleme aparatı çıkıyor mu
Cevap: Servis kurulum için geldiğinde onlardan temin edebiliyorsunuz efendim
Soru: Merhaba ürün kaç kilo ve duvara asılabilir mi.
Cevap: Mrh ortalama 2 yada 3 kilo duvara asılır tesekur ederim
Soru: sizden 32" jvc televizyon aldım garanti kapsamında olabilmesi için Vestel servisini mi cagırmaliyiz
Cevap: evet efendim vestel yetkili servis kurulum yapıyor
Soru: merhaba.televzyonu yurtdışına yanı bakiye göndermek mümkündümü
Cevap: malesef yurtdışı siparişleri kargo firması tarafından taşınmamaktadır.
Soru: İşletim sistemi Android mi ?
Cevap: Merhaba , İşletim sistemi android değildir.
Soru: Merhaba, lütfen aşağıdaki soruları cevaplayınız: 1- TV'nin işletim sistemi nedir? 2- Cihazın enerji sınıfı nedir? 3- APK indirmek mümkün mü? 4- Kurulumu ücretsiz mi? 5- Uzaktan kumandanın görüş açısı kaç derecedir?
Cevap: Merhabalar 1 android 2 A sınıf 4 kurulum ücretsiz 5 tam olarak bilmiyorum
Soru: Tv android sistem mi?
Cevap: Bu model smart işletim sistemlidir android olan model Jvc 43VAF305T budur efendim
Soru: 4K android modeli mevcut mu ?
Cevap: mağazamızda olması lazım efendim bakarsınız
Soru: wifi varmı yani YouTube gibi uygulamalar açılıyormu
Cevap: Yok malesef
Soru: nerede üretiliyor
Cevap: Parçalar Japonya, toplanması Türkiye efendim
Soru: vestel kurulu mu ücretsiz mi.
Cevap: ücretsiz olması lazım 43 inç ve üstünün...
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi?
Cevap: Ücretsiz efendim
Soru: Merhaba Scart girişi varmı acaba ?
Cevap: merhaba,mevcut değildir.
Soru: Merhaba! duvara takılması için paketinde malzeme var mı?yoksa dışarıdan almamız gerek؟ya yrtkili servis getirdiğinde kendisinden alabiliriz
Cevap: malesef yok efendim askı aparat ayrı satılıyor
Soru: Bu TV'ye üçüncü taraf bir uygulama yükleyebilir miyim?
Cevap: https://www.trendyol.com/jvc/vestel...rchantId=106481&filterOverPriceListings=false android olana yükleyebilirsiniz efendim
Soru: merhabalar ürün ölçülerini alabilir miyim? dolap içine konulacak olduğu için özellikle ayaklı olarak yüksekliği çok önemli. teşekkürler..
Cevap: uzunluk 73cm yükseklik 48cm
Soru: 4k diyip normal tv gönderiyorlar Birtane o şekilde iyade ettik bu 4kmı?
Cevap: 4k smart efendim farklı ürün değil
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürünün Detaylı Resimleri
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Güncel Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Kullanıcılar Memnun Mu?
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Detaylı Açıklama
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürününün Satıcısı, Jvc LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. ürününü 15999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürün Hakkındaki Yorumlar
15999.0 Tl ye satışta olan LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ses ve görüntü kalitesi harika, hızlı teslim edildi, montajında hiçsorun yaşamadım, ben çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum
İsim: M** A**
Beden: 02 Haziran 2022
Yorum: Fiyatına göre baya iyi
İsim: D** S**
Beden: 13 Şubat 2023
Satıcı: Ruteris
Yorum: Daha Öncede JVC Marka almıştım Yine Yanıltmadı. Fiyatına göre Özellikolarak diğer markalarla kıyaslama yapılamaz. Netlik Ve hız konusundagayet başarılı bi cihaz. Alacaklar Gönül Rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
İsim: Emre Ö.
Tarih: 28 Ocak 2023
Yorum: hareketli sahnelerde çuvallıyor. daha üst modellere bakmanızı tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: hızlı ve sorunsuz teslimayt ses, renk ve görüntü güzel, fiyata göre çokuygun... fazla teknik beklentiniz yoksa, bluetooth yok ama wifi, smarttv vs temel siper fonksiyonlar mevcut
İsim: N** P**
Tarih: 08 Temmuz 2022
Yorum: Ürün VESTELİN Garantisinde en güzeli bu. Ancak kullanmaya başladıktan6-7 ay sonra led kayması oldu. Servis götürüp yaptı Ancak bu seferdeekran karartıları oldu. Birkaç defa servise gitti geldi düzelmeyinceVESTEL SAĞOLSUN ürünü Vestelin üst modeli slim oled tv siyle (JVCstoklarında olmadığı için) değiştirdiler. Teşekkürler VESTEL.
İsim: M** F** O**
Tarih: 22 Şubat 2024
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Merak Edilen Konular
Soru: Smart mi internete baglaniyormu kablosuz
Cevap: Mrh bu ürün uydulu internet mevcut degil
Soru: salam bu tvnin ekranı lazım bana varmı sizdə?
Cevap: evet efendim mevcut
Soru: Ekran kaç Hz?
Cevap: Merhabalar 60 hz
Soru: İçinden monteleme aparatı çıkıyor mu
Cevap: Servis kurulum için geldiğinde onlardan temin edebiliyorsunuz efendim
Soru: Merhaba ürün kaç kilo ve duvara asılabilir mi.
Cevap: Mrh ortalama 2 yada 3 kilo duvara asılır tesekur ederim
Soru: sizden 32" jvc televizyon aldım garanti kapsamında olabilmesi için Vestel servisini mi cagırmaliyiz
Cevap: evet efendim vestel yetkili servis kurulum yapıyor
Soru: merhaba.televzyonu yurtdışına yanı bakiye göndermek mümkündümü
Cevap: malesef yurtdışı siparişleri kargo firması tarafından taşınmamaktadır.
Soru: İşletim sistemi Android mi ?
Cevap: Merhaba , İşletim sistemi android değildir.
Soru: Merhaba, lütfen aşağıdaki soruları cevaplayınız: 1- TV'nin işletim sistemi nedir? 2- Cihazın enerji sınıfı nedir? 3- APK indirmek mümkün mü? 4- Kurulumu ücretsiz mi? 5- Uzaktan kumandanın görüş açısı kaç derecedir?
Cevap: Merhabalar 1 android 2 A sınıf 4 kurulum ücretsiz 5 tam olarak bilmiyorum
Soru: Tv android sistem mi?
Cevap: Bu model smart işletim sistemlidir android olan model Jvc 43VAF305T budur efendim
Soru: 4K android modeli mevcut mu ?
Cevap: mağazamızda olması lazım efendim bakarsınız
Soru: wifi varmı yani YouTube gibi uygulamalar açılıyormu
Cevap: Yok malesef
Soru: nerede üretiliyor
Cevap: Parçalar Japonya, toplanması Türkiye efendim
Soru: vestel kurulu mu ücretsiz mi.
Cevap: ücretsiz olması lazım 43 inç ve üstünün...
Soru: Merhaba kurulum ücretli mi?
Cevap: Ücretsiz efendim
Soru: Merhaba Scart girişi varmı acaba ?
Cevap: merhaba,mevcut değildir.
Soru: Merhaba! duvara takılması için paketinde malzeme var mı?yoksa dışarıdan almamız gerek؟ya yrtkili servis getirdiğinde kendisinden alabiliriz
Cevap: malesef yok efendim askı aparat ayrı satılıyor
Soru: Bu TV'ye üçüncü taraf bir uygulama yükleyebilir miyim?
Cevap: https://www.trendyol.com/jvc/vestel...rchantId=106481&filterOverPriceListings=false android olana yükleyebilirsiniz efendim
Soru: merhabalar ürün ölçülerini alabilir miyim? dolap içine konulacak olduğu için özellikle ayaklı olarak yüksekliği çok önemli. teşekkürler..
Cevap: uzunluk 73cm yükseklik 48cm
Soru: 4k diyip normal tv gönderiyorlar Birtane o şekilde iyade ettik bu 4kmı?
Cevap: 4k smart efendim farklı ürün değil
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürünün Detaylı Resimleri

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. En Uygun Satış Linki

Jvc LT-43VU3105T 43
Jvc LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.