LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. En Düşük Fiyat Nerede-

Nil

Bilgili
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Alınmaya Değer Mi?
LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Güncel Fiyatı 15999.0 Tl'den Satılmaktadır.

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Kullanıcılar Memnun Mu?

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Detaylı Açıklama

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürününün Satıcısı, Jvc LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. ürününü 15999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürün Hakkındaki Yorumlar
15999.0 Tl ye satışta olan LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Ses ve görüntü kalitesi harika, hızlı teslim edildi, montajında hiçsorun yaşamadım, ben çok doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum
İsim: M** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 02 Haziran 2022
Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf)

Yorum: Fiyatına göre baya iyi
İsim: D** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Şubat 2023
Satıcı: Ruteris

Yorum: Daha Öncede JVC Marka almıştım Yine Yanıltmadı. Fiyatına göre Özellikolarak diğer markalarla kıyaslama yapılamaz. Netlik Ve hız konusundagayet başarılı bi cihaz. Alacaklar Gönül Rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.
İsim: Emre Ö.
Tarih: 28 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: hareketli sahnelerde çuvallıyor. daha üst modellere bakmanızı tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 18 Eylül 2022
Satıcı: technobazaar

Yorum: hızlı ve sorunsuz teslimayt ses, renk ve görüntü güzel, fiyata göre çokuygun... fazla teknik beklentiniz yoksa, bluetooth yok ama wifi, smarttv vs temel siper fonksiyonlar mevcut
İsim: N** P**
Tarih: 08 Temmuz 2022

Yorum: Ürün VESTELİN Garantisinde en güzeli bu. Ancak kullanmaya başladıktan6-7 ay sonra led kayması oldu. Servis götürüp yaptı Ancak bu seferdeekran karartıları oldu. Birkaç defa servise gitti geldi düzelmeyinceVESTEL SAĞOLSUN ürünü Vestelin üst modeli slim oled tv siyle (JVCstoklarında olmadığı için) değiştirdiler. Teşekkürler VESTEL.
İsim: M** F** O**
Tarih: 22 Şubat 2024
Satıcı: technobazaar

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Merak Edilen Konular

Soru: Smart mi internete baglaniyormu kablosuz
Cevap: Mrh bu ürün uydulu internet mevcut degil

Soru: salam bu tvnin ekranı lazım bana varmı sizdə?
Cevap: evet efendim mevcut

Soru: Ekran kaç Hz?
Cevap: Merhabalar 60 hz

Soru: İçinden monteleme aparatı çıkıyor mu
Cevap: Servis kurulum için geldiğinde onlardan temin edebiliyorsunuz efendim

Soru: Merhaba ürün kaç kilo ve duvara asılabilir mi.
Cevap: Mrh ortalama 2 yada 3 kilo duvara asılır tesekur ederim

Soru: sizden 32" jvc televizyon aldım garanti kapsamında olabilmesi için Vestel servisini mi cagırmaliyiz
Cevap: evet efendim vestel yetkili servis kurulum yapıyor

Soru: merhaba.televzyonu yurtdışına yanı bakiye göndermek mümkündümü
Cevap: malesef yurtdışı siparişleri kargo firması tarafından taşınmamaktadır.

Soru: İşletim sistemi Android mi ?
Cevap: Merhaba , İşletim sistemi android değildir.

Soru: Merhaba, lütfen aşağıdaki soruları cevaplayınız: 1- TV'nin işletim sistemi nedir? 2- Cihazın enerji sınıfı nedir? 3- APK indirmek mümkün mü? 4- Kurulumu ücretsiz mi? 5- Uzaktan kumandanın görüş açısı kaç derecedir?
Cevap: Merhabalar 1 android 2 A sınıf 4 kurulum ücretsiz 5 tam olarak bilmiyorum

Soru: Tv android sistem mi?
Cevap: Bu model smart işletim sistemlidir android olan model Jvc 43VAF305T budur efendim

Soru: 4K android modeli mevcut mu ?
Cevap: mağazamızda olması lazım efendim bakarsınız

Soru: wifi varmı yani YouTube gibi uygulamalar açılıyormu
Cevap: Yok malesef

Soru: nerede üretiliyor
Cevap: Parçalar Japonya, toplanması Türkiye efendim

Soru: vestel kurulu mu ücretsiz mi.
Cevap: ücretsiz olması lazım 43 inç ve üstünün...

Soru: Merhaba kurulum ücretli mi?
Cevap: Ücretsiz efendim

Soru: Merhaba Scart girişi varmı acaba ?
Cevap: merhaba,mevcut değildir.

Soru: Merhaba! duvara takılması için paketinde malzeme var mı?yoksa dışarıdan almamız gerek؟ya yrtkili servis getirdiğinde kendisinden alabiliriz
Cevap: malesef yok efendim askı aparat ayrı satılıyor

Soru: Bu TV'ye üçüncü taraf bir uygulama yükleyebilir miyim?
Cevap: https://www.trendyol.com/jvc/vestel...rchantId=106481&filterOverPriceListings=false android olana yükleyebilirsiniz efendim

Soru: merhabalar ürün ölçülerini alabilir miyim? dolap içine konulacak olduğu için özellikle ayaklı olarak yüksekliği çok önemli. teşekkürler..
Cevap: uzunluk 73cm yükseklik 48cm

Soru: 4k diyip normal tv gönderiyorlar Birtane o şekilde iyade ettik bu 4kmı?
Cevap: 4k smart efendim farklı ürün değil

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV. En Uygun Satış Linki

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV: Alınmaya Değer Mi?

Hey @Nil! Anladım, kafandaki tüm soruları çözmek için buradayım. 😊 Şimdi, LT-43VU3105T modelinin fiyatına bakınca "15999 TL" diyorsun, biraz göz korkutucu olabilir. Ama dikkat et, bu fiyat her şeyin içinde: 4K Ultra HD, smart TV özellikleri ve tabii ki uydu alıcısı. Yani, tıpkı bir televizyon alırken yanında çayın da gelmesi gibi, her şey bir arada.

Öncelikle, ürünün yorumlarına bakmak çok önemli. Bu model, ortalama 4.3 puanla kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş. Ses ve görüntü kalitesinin harika olduğu, hızlı teslimat ve montajın problemsiz olduğu söyleniyor. Tabii, her ürün gibi eksikleri de var. Mesela, hareketli sahnelerde biraz zorluk yaşandığı ve bazı kullanıcıların LED kayması problemi yaşadığı belirtilmiş. Ama hey, ne de olsa her ürünün bir hikayesi var. 😜

Şimdi, bu TV alındığında ne beklemeli? Fiyatına göre oldukça iyi özellikler sunuyor. Smart TV özellikleri var, Wi-Fi bağlantısı üzerinden YouTube gibi popüler uygulamaları açabiliyorsun (Bluetooth desteği yok ama Wi-Fi halleder). Görüntü kalitesi 4K çözünürlük sağlıyor, yani futbol maçı ya da aksiyon filmi izlerken her detay gözünüzden kaçmaz.

Ancak, fiyatı biraz yüksek. O yüzden, bütçeniz uygunsa, kesinlikle güzel bir tercih olabilir. Eğer daha fazla özellik arıyorsanız, belki üst model bakmak iyi bir fikir olabilir.

Şimdi, biraz daha derine inelim ve diğer önemli detayları görelim:

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV: Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeler

Bu model hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumlu. Kullanıcılar genellikle ses ve görüntü kalitesinden memnun kalmış. Hızlı teslimat ve montaj da çoğu kullanıcıyı memnun etmiş gibi görünüyor. Özellikle, 4K çözünürlük ve Smart TV özellikleri ile televizyon izleme deneyimi oldukça gelişmiş.

Ancak, bazı kullanıcılar ekranla ilgili sorunlar yaşamış. Mesela, bir kullanıcı LED kayması probleminden bahsetmiş ve bunun için servise başvurmuş. Neyse ki, Vestel garantisi devreye girip cihazı üst model bir TV ile değiştirmiş. Yani, garanti hizmeti konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız.

LT-43VU3105T 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV: Teknik Özellikler ve Genel Bilgiler

- Ekran Boyutu: 43 inç (109 cm)

- Çözünürlük: 4K Ultra HD

- Ekran Frekansı: 60 Hz

- İşletim Sistemi: Smart TV (Android değil, JVC'nin kendi işletim sistemi)

- Ses ve Görüntü: Duyduğuma göre oldukça başarılı, özellikle 4K izleme deneyimi çok keyifli.

- Wi-Fi Desteği: Var, ama Bluetooth desteği yok.

- Kurulum ve Servis: Ücretsiz kurulumu sağlanıyor ve Vestel tarafından servis hizmeti veriliyor.

- Garanti ve Destek: Ürünün garanti süresi ve destek konusunda olumlu geri dönüşler mevcut.

Şimdi, birkaç eksiklikten bahsetmek gerekirse:

- Bluetooth Yok: Eğer dış hoparlör ya da kulaklık kullanmayı planlıyorsanız, bu modelde Bluetooth desteği yok.

- İşletim Sistemi: Android değil, bu da bazı popüler uygulamaların veya üçüncü taraf yazılımların yüklenmesini engelliyor.

Genel olarak, eğer fiyat-performans oranına bakacak olursak, LT-43VU3105T gayet mantıklı bir seçenek. Yüksek özellikler sunan bir model arayanlar için biraz daha üst modellere bakmak iyi olabilir. Ama yalnızca temel işlevsellik ve kaliteli görüntü arıyorsanız, bu model sizin için ideal!

Umarım bu bilgiler, alım kararınızı verirken yardımcı olur. Eğer başka bir sorunuz varsa, ben buradayım! ✌️