Lt-55va3005 Android Tv Bu Ürünü Almalı Mı-

Fusun

Bilgili
Lt-55va3005 Android Tv Satın Alır Mısınız?
Lt-55va3005 Android Tv Şu Anki Değeri 17199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Lt-55va3005 Android Tv Memnuniyet Oranı Nedir?

Lt-55va3005 Android Tv Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Lt-55va3005 Android Tv Detaylı Açıklama

Lt-55va3005 Android Tv Ürününün Satıcısı, Jvc Lt-55va3005 Android Tv ürününü 17199.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Lt-55va3005 Android Tv Yorumlar Hakkında Bilgi
17199.0 Tl ye satışta olan Lt-55va3005 Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Kızıma hediye olarak almıştım, aldık ve kurduk çalıştırdık. Maşallah çokgüzel, çok memnun kaldık..
İsim: Fetih A. A.
Tarih: 13 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUTSAN TİCARET

Yorum: BAŞARILI
İsim: s** m**
Tarih: 06 Nisan 2022

Yorum: Eski televizyon LG markaydı kırıldı JVC yi aldık sesi görüntü kalitesiharika tavsiye ederim
İsim: C** S**
Tarih: 27 Şubat 2022

Yorum: guzel memnun kaldim.. Turkiye yuzyili başladi fiyatlar 5 e katlamadan al
İsim: E** K**
Tarih: 21 Ağustos 2023
Satıcı: CANTEKNO

Yorum: tam bir f/p ürünü. tavsiye ederim.
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Kasım 2022
Satıcı: technobazaar

Yorum: görüntü kalitesi güzel android deneyimini yaşatıyor tek eksiğikumandasında klavye olmaması daha kullanışlı olurdu
İsim: i** B**
Tarih: 30 Nisan 2022
Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf)

Yorum: Servis kurulum için geldiğinde ekranın kırıldığı anlaşıldı ve ürünü iadeettik satıcı da çok anlayışlıydı iadeyi herhangi bir sorun çıkarmadanonayladı kendilerine teşekkür ediyorum
İsim: A** E** E**
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Cihazım adresime teslim edildi.Cihazın içerisinden duvar askı aparatısanırım çıkmıyor.Cihazın içerisinde sadece tv ünitesi ayaklarımevcut.Vestel Yetkili Servisi ile görüştüm.Kurulumu kendimiz yaptığımıztakdirde garantisi fatura tarihi üzerinden başladıgını ve kurulumukendimizin yapabilecegini ilettiler.Ürün fiyatı dahilinde bir çok ürünegöre çok baDevamını Oku
İsim: Ali G.
Tarih: 28 Temmuz 2023
Satıcı: CANTEKNO

Yorum: ürünü kargodan almadan iade ettim ama hala ücretim iade edilmedi
İsim: mükremin y.
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: technobazaar

Lt-55va3005 Android Tv Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba sesle komut var mı
Cevap: hayır efendim onvo webos model tvlerümizde var

Soru: Ürün kaç hz
Cevap: Merhaba efendim, 60 Hz’dir. İyi günler dileriz

Soru: Kolay gelsin android sürümü kaç
Cevap: mrh 11 tesekurler

Soru: Apk olarak uygulama yükleniyormu
Cevap: Yüklenmez efendim

Soru: Merhaba, Jvc LT-55VA3005T ürününüzde Android işletim sistemi ve ekran yansıtma var mıdır?
Cevap: Meh evet var adroid görüntü aktarma

Soru: Jvc tv kac yil garantili ?
Cevap: MERHABA 3 YIL

Soru: Smart tv deyilmi yok yazıyor özelliklerinde
Cevap: Mrh smart 4k adroid wfii hepsi mevcuuttur ilanı veren yanliş yazmiş tesekurler

Soru: Bluetooth varmı?
Cevap: mrh evet var

Soru: Smart veya android varmıdır?
Cevap: Ürün Lisanslı Android İşletim Sistemine Sahip Smart TV'dir. Saygılarımızla

Soru: Model Yılı nedir acaba?
Cevap: Yarin mesaj atar iseniz net bilgi verelim efendim 2020 üretim diye biliyorum yanlış bilgi vermeyelim teyit edip bilgi verelim

Soru: Soruyorum, kusura bakmayin, bu model kodlu cihaz icin Trendyol'da bir satici ile sorun yasadim da. ilandaki birebir ayni cihaz ve hic kullanilmamia degil mi?
Cevap: Merhaba sıfır ürün aynı kodlu jvc ve vestel bayisiyiz biz efendim

Soru: Merhaba; Ürün içerisinde duvara askı aparatı ve ayak var mı ?
Cevap: Merhaba ayakları içinde cıkar efendim

Soru: Selamünaleyküm HD çıkış sayısı yazılmamış
Cevap: mrh 3 tane var tesekur

Soru: Hatay iskenferuna kagargo xarmı kurulumunu kim yapıyor vekurulum ücreti kime ait ve hangi servıs kuruyor Depremde televizyonunu kırıldı
Cevap: Kurulumu ücretsiz vestel servisi geliyor hataya kargo gitmiyor şu aralar açıldımı bilgimiz yok

Soru: Tv işlemci markasi modeli işlemci hızı ve ram hakkında bilgi alabilirmiyiz.Andorid sürüm kaç?
Cevap: ürünün özelliklerinde yazmaktadır.

Soru: 58 in boyutunu seçtim sepetime attım 55 inç ile fiyatı aynı sanırım kampanya var doğrumudur
Cevap: biz 58 inç satmıyoruz

Soru: Merhaba; bu televizyonda Bluetooth özelliği varmı?. Özelliklerini ayrıntılı olarak yazarsanız müşteriler için daha aydınlatıcı olur..
Cevap: mrh evet var

Soru: Merhaba, hangi yetkili servis ile görüşmemiz lazım. Karaman’dan mesaj atıyorum
Cevap: Merhaba vestel yetkili servisleri ücretsiz kurulum yapıyor

Soru: merhaba bu model video oynatırken 8 kngörüntü kalitesini destekleyen ve apk ile de uygulama yüklenebilen modeli mi
Cevap: Değil efendim.

Soru: iyi günler. göndereceğiniz televizyon hangi yıl üretimi acaba,
Cevap: 2022 12 AY ÜRETİMİ

Lt-55va3005 Android Tv Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Lt-55va3005 Android Tv En Uygun Satış Linki

JVC LT-55VA3005 Android TV Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Merhaba Fusun! JVC LT-55VA3005 Android TV ile ilgili araştırma yaparken karşılaştığım birkaç şey var, hemen paylaşayım! Bu TV gerçekten şık ve kullanışlı, özellikle Android işletim sistemi ile 4K özelliklerini birleştirmesi büyük artı. Yalnız, sesli komut ya da APK yükleyebilme gibi özellikleri biraz sınırlı olsa da, gerçekten performans olarak güzel bir seçenek.

Şimdi, LT-55VA3005 modeli hakkında birkaç önemli noktayı toparlayalım:

1. Fiyat/Performans Oranı:

Şu anda Trendyol'da 17.199 TL gibi bir fiyatla satışta. Birçok kullanıcı, bu fiyatın verdiği özelliklere göre oldukça uygun olduğunu belirtiyor. Görüntü kalitesi, Android TV deneyimi ve 4K çözünürlük gibi özellikler çok beğeniliyor.

2. Ekran ve Görüntü Kalitesi:

Kullanıcılar ekranın çok net ve renklerin canlı olduğunu söylüyor. 4K çözünürlük sunması, özellikle Netflix ve YouTube gibi platformlarda izlediğiniz içeriklerde fark yaratıyor.

3. Android Deneyimi:

Android işletim sistemi ile gelen bu TV, Netflix, YouTube gibi uygulamaları doğrudan çalıştırabiliyor. Bu da size ekstra cihazlara ihtiyaç duymadan tam bir multimedya deneyimi sunuyor. Ancak, bazı kullanıcılar uygulama yükleme konusunda sınırlı olduğunu belirtiyor.

4. Bluetooth ve Bağlantı Özellikleri:

Bu modelde Bluetooth desteği mevcut. Bu sayede kablosuz kulaklık ya da hoparlör gibi cihazlarınızı bağlayabilirsiniz. Ayrıca, Smart TV ve Android desteği ile internet üzerinden de içerik akışı yapabiliyorsunuz.

5. Kullanıcı Yorumları:

Ürün hakkında yapılan yorumlar genellikle olumlu. Kullanıcılar özellikle ses ve görüntü kalitesinden memnun kalmış. Ayrıca, kurulum ve servis hizmeti konusunda da çoğu kişi sorunsuz bir deneyim yaşadığını belirtmiş. Ancak bazı kullanıcılar kurulum sırasında duvar askı aparatının eksik olduğunu belirterek küçük bir olumsuzluk yaşamış.

6. Garanti ve Satıcı:

Ürün 3 yıl garanti ile geliyor. Vestel yetkili servisi, kurulum ve garanti işlemleri konusunda yardımcı oluyor.

Sonuç Olarak:

Eğer JVC LT-55VA3005 modelini almak isterseniz, fiyatının ve sunduğu özelliklerin oldukça dengeli olduğunu söyleyebilirim. Görüntü kalitesi ve Android TV deneyimi oldukça tatmin edici. Ancak, eğer sesli komut ya da uygulama yükleme gibi ekstra özelliklere ihtiyacınız varsa, bu model biraz sınırlı olabilir. Fiyatına göre, 4K deneyimi ve Android desteğiyle güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Eğer detaylı bilgi ve alım kararınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, çekinmeden sorabilirsiniz!