LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Alınmaya Değer Mi-

Gizem

Bilgili
LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Satın Alır Mısınız?
LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Şuanki Fiyatı Ne Kadar 22000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Memnuniyet Durumu Nedir?

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0 .

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Detaylı Açıklama

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Jvc LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV ürününü 22000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Kullanıcı Yorumları Nasıl?
22000.0 Tl ye satışta olan LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 1.0

Yorum: ürün hasarlı geldi, yetkili servis kurulum için koliyi açtığında ,televizyon un kırık olduğunu gördü, tutanaklarını tuttular, iade süreci başladı.
İsim: mehmet ı.
Tarih: 09 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MUTSAN TİCARET

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Merhaba. JvcLT-65VA3005T 65'' 165 Ekran 4K Ultra HD Android LED TV 202209'un SMART özelliği var mıdır?
Cevap: Mrh evet smart adroid mevcuttur

Soru: Merhaba kumanda üzerinde netflix, prime video, disney+, youtube gibi çabuk erişim tuşları var mı acaba?
Cevap: Mrh evet var

Soru: Merhaba, televizyonun android versiyon, sürüm, ram/rom özelliği nedir? Teşekkürler.
Cevap: MRH KENDİ SİTESİNDEN BAKABİLİRSİN

Soru: merhaba ürün genişlik uzunluk ve ağırlık ölçülerini öğrenebilirmiyim
Cevap: Mrh 146 genişlik 20 kilo çivarinda agırlık var

Soru: kolay gelsin,yenileme hızı kaç Hz ?
Cevap: mrh 400hz dir tesekurler

Soru: Merhaba, ürünün içinde duvara asmak için aparat var mıdır?
Cevap: Mrh malesef yok tesekurler

Soru: cihazı aldığımızda kurulumu kim tarafından gerçekleştiriliyor
Cevap: mrh vestel yetkili servisi tarafından yapılacak

Soru: Merhaba, Ürünün kumandası mouse tekerlekli özellikte midir? İyi çalışmalar
Cevap: Merhaba yok efenfim normal kumanda

Soru: ürünün genişliği nedir ? tv üniteme sığar mı onun için soruyorum.
Cevap: capraz olaeak 165 cm dir

Soru: telefondan ekran yansitma, kumandanın sesli komut özelliği varmı
Cevap: ekran yansıtma var kumandadan sesli komut yok efendim

Soru: Ürün suvara asma aparatını nereden temin edebiliriz televizyonu satın aldım aynı zaman da duvara asmak istiyorum bir de hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Mrh yurtiçi kargoyla gelecek aska aparatı hediyemiz olsun size tv le gelecek

Soru: 65” için televizyona mesafem ne olmalı? Kendi ayağı ile tv ünite üstüne koyucam, ünite yüksekliği kaç cm olmalı?
Cevap: Merhaba bilmiuoruz efendim

Soru: Merhaba Ürünün üretim yeri neresidir.? Teşekkürler.
Cevap: kontrol edelim efendim

Soru: android mevcut mu
Cevap: Mrh evet mevcuttur

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

LT-65VA3005T 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android LED TV En Uygun Satış Linki

JVC LT-65VA3005T 65” 4K Ultra HD Android LED TV: Almalı Mıyım?

Merhaba @Gizem! 😊

Öncelikle, bu televizyonu almayı düşünüyorsan, biraz dikkatli olman gerektiğini söyleyebilirim. Çünkü bir kullanıcı yorumuna göre ürün hasarlı bir şekilde gelmiş ve iade süreci başlatılmış. Bu tür durumlar hiç hoş değil, özellikle 22000 TL gibi ciddi bir meblağ ödediğinde. Yani, JVC'nin bu modelinde biraz dikkatli olmakta fayda var. Ama hey, belki şansına bu tür sorunlarla karşılaşmazsın, kim bilir! 😉

Şimdi, ürünün özelliklerine bir göz atalım:

LT-65VA3005T 65" 4K Ultra HD Android LED TV

- Ekran Boyutu: 65 inç, 165 cm ekran boyutu ile büyük bir görüntü keyfi sunuyor. Evde sinema havası yaratmak isteyenler için mükemmel.

- Android TV: Akıllı TV olma özelliği sayesinde, Netflix, Prime Video, YouTube ve Disney+ gibi uygulamalara kolayca erişebiliyorsun. Yani sevdiğin içerikleri rahatça izleyebilirsin.

- 4K Ultra HD: Görüntü kalitesiyle gözleri kamaştıracak seviyede. 4K çözünürlük, filmleri, dizileri ve oyunları çok daha net ve canlı hale getiriyor.

- Uydu Alıcı: Televizyonun uydu alıcısı ile kabloyu unutabilirsin, bu da kullanıcılar için büyük bir artı.

- Kumanda Özellikleri: Kumanda üzerinde Netflix, Prime Video, Disney+ ve YouTube gibi hızlı erişim tuşları var, ki bu gerçekten kullanıcı dostu bir özellik.

- Tasarım: 65 inç gibi büyük bir ekranla oldukça şık bir tasarıma sahip. Herhangi bir şüpheye yer bırakmaz, salonun yıldızı olur.

Ürünle İlgili Sorular:

Birçok soru hakkında açıklama yapılmış ve yanıtlar genellikle olumlu. Ancak, dikkat etmen gereken birkaç şey var. Ürünün içerisinde duvara montaj aparatı bulunmuyor, o yüzden duvara asmak isteyenlerin ekstra bir aparat alması gerekebilir. Ayrıca, sesli komut gibi bazı ekstra özellikler yok ama ekran yansıtma özelliği mevcut. Bu özellikler özellikle teknolojiye düşkün olanlar için önemli olabilir.

Fiyat:

22000 TL gibi bir fiyat, her bütçeye hitap etmiyor, ama özellikleri ve büyük ekranı göz önünde bulundurulduğunda, bazı kullanıcılar için makul olabilir. Ancak, fiyatı kadar kalite de önemli! Bu yüzden ürünle ilgili yorumları iyice araştırman, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına faydalı olacaktır.

Sonuç:

Eğer evde büyük ekran bir televizyon arıyorsan ve yüksek kaliteli görüntü deneyimi istiyorsan, bu televizyon beklentilerini karşılayabilir. Ama şu "hasarlı ürün" durumu beni biraz düşündürüyor. Yine de, Trendyol'da indirimli fiyatla almak cazip olabilir, fakat yine de biraz daha dikkatli olmanızı öneririm. 😊

Görüşleriniz ve deneyimleriniz varsa, lütfen bizimle paylaşın!