Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Bu Ürünü Almalı Mı

Tugba

Bilgili
Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Şu Anki Değeri 37490.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Memnuniyet Oranı Nedir?

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 39 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Detaylı Açıklama

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar ürününü 37490.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Kullanıcı Değerlendirmeleri
37490.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
39 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: ürüne bayıldım orijinal tam istediğim gibi ben okul için aldım ama dahaokula gidemedim bu değerlendirmeyi bu cihazdan yapıyorum
İsim: selin s.
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Trendyoldan aldığım için güvenilir diye düşünüyorum.
İsim: H** D**
Tarih: 21 Ağustos 2023

Yorum: Mükemmel 🤩
İsim: Gaye U.
Tarih: 02 Şubat 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Apple destek ile görüşüpgaranti süresini ayarladım, çok kolay bir şekilde. Ben aldıktan sonra 6bin tl zamlandı. Paranız verdiğinize değsin kaliteli bi şey alayımdiyorsanız tam olarak alınması gereken bilgisayar. Alın aldırın. 🤩
İsim: Ö** I**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: hızlı ve kaliteli kargo
İsim: Y** A**
Tarih: 09 Eylül 2023

Yorum: Sorunsuz ve kısa bir sürede elime ulaştı.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: Çok memnunum şimdilik
İsim: A** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Temmuz 2023

Yorum: Piyasadan 8 9 bin daha uyguna satılıyor alırken tereddüt ettim amaboşunaymış teşekkürler Trendyol
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Şuanlık en mantıklı cihaz
İsim: L** Y**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: zamdan önce almış oldum şansıma sevindim.
İsim: d** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Aralık 2023
Satıcı: erateknoloji

Yorum: hızlı teslimat
İsim: R** Y**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Tereddütte kalarak aldım açıkçası. Hiç trendyoldan bu tarz ürünalmamıştım. Kargo hızlıydı. Şimdilik bilgisayarda da bir sorun yok gibikullanalı bir gün oldu baya kurcaladım. Güvenli kapalı karton kutudageldi. İlk etapta şarj edip açmanız gerek. Umarım bir sorun olmadankullanmaya devam edebilirim.
İsim: E** A**
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: 16 gb m1 çipin son ucuz olanını ben aldım sanırım. Tam bir canavar.Şarjı 6 saate yakın gidiyor.
İsim: U** A**
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: O kadar iyi bir ürün ki tavsiye ederim
İsim: M** H** V**

Yorum: Kapağında hafif çizikler mevcut.
İsim: B** D**
Tarih: 30 Eylül 2023
Satıcı: Zen Center

Yorum: ay çok tedirgindim kargoda bir şey olur sağlam paketlenmez falan paramyanar diye çok mutlu oldum sorunsuz elime ulaştı gönül rahatlığıylasipariş verin satıcı güvenilir paketleme de sıkıntı yok çok rahat birbilgisayar Windowstan geçtikten sonra oh be dedim yani sadece çok narin30020 TL ye aldım bence artmadan alın Allah ağız tadıyla kullanmayınasipDevamını Oku
İsim: A** Ö**
Tarih: 11 Temmuz 2023

Yorum: Ürüne söylenecek söz yok tam anlamıyla canavar ama fiyatlar malum… bençok çok iyi bir indirimden aldım umarım sizde alırsınız . Kargolama vepaketleme gayet iyiydi orjinal apple kargo kutusunda geliyor zaten ,ürünün seri numarasını sorguladım bir sıkıntı yok, fiyatı çok uygunaldığım için ilk başta bi tırstım ama buna değdi ,trendyola ve satıcıyaçokDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: ürün çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. paktleme çok iyiydi. elimdenhiç düşürmüyorum. ilk defa mac kullanan birisi olarak şöylesöyleyebilirim, bundan sonra Windows bilgisayarlarını kullanacağımı hiçsanmıyorum. bu kadar mı fark eder, gençleştim resmen :) tablet boyutundave ağırlığında bilgisayar taşıyorsunuz yanınızda süper bir şey. tekcanımı sıkaDevamını Oku
İsim: M** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2023

Yorum: Ürün sorunsuz geldi
İsim: M** D** K**
Tarih: 02 Temmuz 2023

Yorum: Ürün sorunsuz geldi
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: Aynı gün kargo diye aldık sonraki gün verildi kargoya
İsim: e** u**

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba 16 gb ram mi
Cevap: Merhaba, cihazda 16 GB RAM mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba şarj aleti içerisine dahil mi
Cevap: Merhaba, ürün şarj aleti ile gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: elinizdeki ürün hangi yılın üretimi
Cevap: Merhaba, MacBook Air M1 13'' ürünümüz 2020 yılının sonlarına doğru tanıtılmış ve çıkış yaptış bir ürünümüz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Kutunun içinde aksesuarları mevcut mu..?
Cevap: Merhaba, paket içeriği: MacBook Air, 30 W USB-C Güç Adaptörü, USB-C Şarj Kablosu (2 m). İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün görselinde neden "yeni ürün" yazıyor? Apple'ın 2023 üretimi mi?
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: stok günceller misiniz
Cevap: Merhaba, ürün şu an için satıştadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürün model numarası nedir ? Apple türkiye garantili midir?
Cevap: Merhaba, model kodu: 8682601302794, cihaz 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Model tanıtıcısı MacBook Air 10.1 mi? Parça numarası nedir? Üretim tarihi nedir?
Cevap: Merhaba, MacBook Air M1 13 inç 2020 senesinde çıkan bir modeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Flaş girişi yok mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde sadece Typ-C girişi bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, ürün kaç GB tam olarak?
Cevap: Merhaba, ürün 256 GB SSD kapasitesine sahiptir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba resmi distribütör garantilimi ?
Cevap: Merhaba, ürü Apple Türkiye Garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: klavye aydınlatması var mı
Cevap: Merhaba, üründe arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Teşhir ürün mü?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: boyu ve eni kaç
Cevap: Merhaba, ürünün genişliği 304.1 mm, derinliği 212.4 mm, kalınlığı 16.1 mm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ekran yenileme hızı ne kadar
Cevap: Merhaba, ürün 60 Hz ekran yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar. 256 GB hafıza çok az değil mi ? Opsiyonel olarak 1 TB ye arttırma şansımız var mı ?
Cevap: Merhaba, ürün 256 GB SSD kapasitesine sahiptir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Gold rengi mevcut mu?
Cevap: Ne yazık ki stoklarımızda mevcut değildir.

Soru: Ürün hangi yılın modelidir?
Cevap: Merhaba, cihazın piyasaya çıkış yılı: 2020'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İşlemci türü nedir acaba? Windows ile kullanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, ürün Mac Os işletim sistemine sahiptir. Windows uyumlu değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: üretim yılı nedir acaba
Cevap: Merhaba, MacBook Air M1 13'' ürünümüz 2020 yılının sonlarına doğru tanıtılmış ve çıkış yaptış bir ürünümüz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar Ürüne Ait Resimler

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.png

2_org_zoom.jpg

Macbook Air 13'' M1 16gb 256gb Ssd Uzay Grisi Dizüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki