MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU-A En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Nil

Bilgili
MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Tavsiye Eder Misiniz?
MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Şu Andaki Fiyatı 83989.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Ürün Tanıtımı

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Ürününün Satıcısı, Apple MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A ürününü 83989.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Kullanıcı Geri Dönüşleri
83989.0 Tl ye satışta olan MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı ve bu alışverişten çok memnunkaldım. Herkese teşekkür ederim.
İsim: M** İ**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Ürüne diyebilecek birşey yok , mağaza da çok hızlı ve hasarsız ulaştırdıbana teşekkür ederim. Yalnız bir konuda sizlerin dikkatini çekmekisterim , 13 inç m2 airden , 16 inç m2 proya geçiş yaptım , tamamperformans , ekran vb tartışılmaz ancak bu kasada maalesef airinzarifliğinden eser yok , çok ağır tek elde taşıması çok zor ve birazkaba , bunu değeDevamını Oku
İsim: E** N** G**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Trendyol paketleme çok iyiydi. Elektronik bir cihaz hiç zafar görmedenteslim edildi.
İsim: Ö** D**
Tarih: 19 Ağustos 2023

Yorum: Mükemmel bir cihaz, hızlı ve sağlam teslimat için teşekkürler Trendyol.
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Teşekkür ederim çok güzel bir ürün. Güvenle alabilirsiniz arkadaşlar.Oyun çok oynamıyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: S** İ**
Tarih: 03 Temmuz 2023

Yorum: Hızlı bir şekilde ulaştım ürüne
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Alırken çok düşündüm, kapalı kutuda sıfır olarak mı gelir diye çünküaldığım fiyat üstünde avmelerde teşhir vardı. Ürün kapalı kutudacırtları elimle açtım. Burdan rahatlıkla alabilirsiniz 👍
İsim: AHMED h.
Tarih: 04 Mayıs 2024
Satıcı: MondayBilisim

Yorum: neredeyse 1 sendir kullanıyorum şahane
İsim: F** S**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Hızlı teslimat 👌
İsim: K** C**
Tarih: 07 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: yazılımcı olarak , hep hayalimdi ama masaüstüne alışmıştım o yüzdenalmıyordum. masaüstü çift monitör alışcaz artık . seyahatlerde uzunşarj süresi gerçekten de harika ötesi. hiç bir windows laptop bunuyapamıyor. bu arada satıcıya çok teşekkür ederim , hediye olarak çantagöndermiş ve çok beğendim. teşekkür ederim.
İsim: N** A**
Tarih: 21 Mart 2024
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ

Yorum: Sorunsuz geldi beğendim
İsim: S** E**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Uygun fiyata almıştım iyiki almışım
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Apple dünyası bambaşka trendyl indirimi vcardı kampanyalı aldım şuan10 bin üzerine koymuş gerçekten çok iyi fotoğrafçıık ve video kurguişleri yapıyorum render efsane teşekkürler apple
İsim: Enver G.
Tarih: 08 Ekim 2023

Yorum: Satıcı iyi
İsim: Şerafettin Ç.
Tarih: 01 Ekim 2023
Satıcı: İntros

Yorum: Başka bir seviye ömürlük
İsim: B** Z**
Tarih: 04 Eylül 2023

Yorum: Harika bir ürün. Teşekkürler güzel alışveriş için…
İsim: M** B**

Yorum: Hızlı teslimat
İsim: E** C**

Yorum: 👏👏👏 çok güzel bir ürün
İsim: N** S**

Yorum: 👍 çok iyi
İsim: Ş** s**

Yorum: 🙏 güzel ürün
İsim: H** S** B**

Yorum: sapasağlam 12 saatte teslim aldım ucuz ve kolay alışveriş oldu
İsim: A** K** K**
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: Harika bilgisayar, ekran büyüklüğü, şarjı, tasarımı vs harika
İsim: A** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Temmuz 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: uygun fiyat , orjinal urun..
İsim: orhan D.
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Ürün piyasa fiyatına göre çok hesaplı özelliklerini anlatmaya gerek yokbilen bilir.
İsim: İLYAS Y.
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: Ürüne söylenecek eksi bir yön yok. Uzun soluklu kaliteli bir cihazistiyorsanız adres MacBook Pro kesinlikle. Ama 5 günde teslim edentrendyol exprese de bir puan veriyorum
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Harika kargolama hızlı kargo kaliteli ürün
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: İndirim ZONE

Yorum: apple kırmızı çizgimiz
İsim: Hakan Ö.
Tarih: 20 Aralık 2023

Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı 3 gün oldu kullanalı bir sorunyok şimdilik eğer bir sorunu olursa yorumu güncellerim
Tarih: 24 Temmuz 2023

Yorum: Çok özenli paket yapılmıştı, açarken dahi zorlandım ki elektronikalırken insan kargo sürecine karşı tedbirli oluyor. En önemlisi deöğleden önce sipariş verdim, ertesi gün öğleden sonra elimdeydi. Bukadar hızlı kargo beklemiyordum. Güvenli bir süreç geçirdim. Satıcı dasorularıma ilgiyle cevap verdi.
İsim: Ö** B**
Tarih: 08 Kasım 2023
Satıcı: Aussteuer

Yorum: Uygun fiyata aldım, ilk başta açıkçası tereddütlerim vardı, gönülrahatlığıyla satın alabilirsiniz, garanti süresi 3 ay önceden başlamıştıapple a faturayı gönderince güncellediler, tavsiye ederim
İsim: H** K**
Tarih: 09 Ekim 2023
Satıcı: TrendShop

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: çok ucuzmuş
Cevap: ürün sorusu bulunmuyor.

Soru: apple garantilimi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, yenilenmiş cihaz mı yoksa sıfır ve kapalı kutu olarak mı geliyor?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar ürün tam olarak bumudur? 12 çekirdekli CPU’ya, 19 çekirdekli GPU’ya ve 16 çekirdekli Neural Engine’a sahip Apple M2 Pro çip16 GB birleşik bellek 512 GB SSD depolama 16 inç Liquid Retina XDR ekran² Üç adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası, birer adet HDMI bağlantı noktası, SDXC kart yuvası, kulaklık jakı, MagSafe 3 bağlantı noktası140 W USB-C Güç Adaptörü Touch ID özellikli ve arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard - Türkçe Q
Cevap: Merhaba, satışa sunulan ürün Apple M2 Pro çip, 8 adet performans çekirdeğine ve 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip 12 çekirdekli CPU, 19 çekirdekli GPU, 16 çekirdekli Neural Engine, 200 GBps bellek bant genişliği, 16 GB birleşik bellek, 512 GB SSD, 16.2 inç (diyagonal) Liquid Retina XDR ekran;1 inç başına 254 piksel yoğunlukta 3456 x 2234 özgün çözünürlük, Liquid Retina XDR ekran, Üç adet Thunderbolt 4 (USB-C) bağlantı noktası aracılığıyla aşağıdakileri destekler:Şarj, DisplayPort, Thunderbolt 4 (40 Gbps’ye kadar), USB 4 (40 Gbps’ye kadar), SDXC kart yuvası HDMI bağlantı noktası, 3,5 mm kulaklık jakı, MagSafe 3 bağlantı noktası,140 W USB-C Güç Adaptörü. Aşağıdaki özelliklere sahip, arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard:12 adet tam boy işlev tuşu ve ters döndürülmüş T biçiminde 4 adet ok tuşu dahil 78 (ABD) veya 79 (ISO) tuş, Touch ID Ortam ışığı sensörü, Hassas imleç kontrolü ve kuvvet algılama özelliklerine sahip Force Touch trackpad; kuvvetli tıklama hareketine, hızlı kaydırmaya, kuvvete duyarlı çizim işlemine ve Multi-Touch hareketlerine olanak verir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yenilenmiş ürün mü?
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: grafik tasarımcıyım ve animasyon ile uğraşıyorum. Render alırken yeterli gelir mi?
Cevap: Değerli müşterimiz, Kullanacağınız programların veya oyunların yazılımlarını bilemediğimiz için konu ile alakalı ürünü satın almadan önce dilerseniz marka ile görüşerek destek alabilrsiniz.

Soru: Kaç nesil acaba? 2023 ya da 2024 altı mı?
Cevap: Merhaba, ürünün piyasaya çıkış tarihi 2023'tür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar ürün sıfır mı acaba fiyat niye bu kadar uygun?

Soru: Merhaba, Ürünün üretim yılı nedir acaba ?
Cevap: Merhaba, ürünün piyasaya çıkış tarihi 2023'tür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: sağolun bu arada Azərbaycana təslim ediyorlar dimi
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan- alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Merhaba. Ürün M2 işlemcili mi M2 Pro işlemcili mi acaba??? Başlıkta M2 Pro yazıyor ama Özellikler kısmında İşlemci M2 yazıyor. Ayrıca, gönderilecek ürün Apple Türkiye garantili, sıfır Apple kutulu mudur?
Cevap: merhabalar efendim urun m2 pro islemcili 16 inc macbook pro dur apple turkiye garantili kapali kutudur

Soru: İşlemci M2 mi M2 Pro? Başlık ve özellikler birbirini tutmuyor?
Cevap: Merhaba, ürün Apple M2 Pro (12CPU/19GPU Çekirdeği) modeline sahiptir. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Selamlar ürünün kaç yıl garantisi var?
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: 2024 sürümü var mı?
Cevap: merhaba https://www.trendyol.com/apple/macb...a-p-777662386?boutiqueId=61&merchantId=141868

Soru: Merhaba, ürün sistem özellikleri nedir. Ekran kaç inç ve ürün model kodunu öğrenebilir miyim lütfen.
Cevap: 12 çekirdekli CPU’ya, 19 çekirdekli GPU’ya ve 16 çekirdekli Neural Engine’a sahip Apple M2 Pro çip 16 GB birleşik bellek 512 GB SSD depolama 16 inç Liquid Retina XDR ekran² Üç adet Thunderbolt 4 bağlantı noktası, birer adet HDMI bağlantı noktası, SDXC kart yuvası, kulaklık jakı, MagSafe 3 bağlantı noktası 140 W USB-C Güç Adaptörü Touch ID özellikli ve arkadan aydınlatmalı Magic Keyboard - Türkçe Q

Soru: Merhaba, ürün m2 işlemci mi m2 pro işlemci mi? başlıkta farklı detayda farklı yazıyor
Cevap: M2 pro efendim

Soru: Ürün Macbook m2 Pro mu yoksa sadece m2 mi hızlı cevap verirseniz sevinirim?
Cevap: m2 pro efendim

Soru: Kaç inç acaba
Cevap: merhaba 16 inçtir

Soru: Ürünün tam özellikleri nedir gpu cpu vs
Cevap: Merhaba efendim özellikler ve donanımlar kısmında erişebilirseniz keyifli alışverişler dilerim

Soru: Merhaba bu laptop sıfır kutusunda bir ürün mü? Saygılarımla
Cevap: Değerli müşterimiz, Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve iki yıl marka garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A Detaylı Resimler

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

MacBook Pro 16'' M2 Pro 16GB 512GB SSD Space Gray Laptop (Apple Türkiye Garantili) MNW83TU/A En Uygun Satış Linki