Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10- Ring Light Tripod Selfie Işığı Ürün Alınmaya Değer Mi-

Halide

Bilgili
Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Güncel Satış Fiyatı 639.0 Tl'den Satılmaktadır.

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Memnuniyet Durumu Nedir?

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Teknik Bilgiler

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Ürününün Satıcısı, Asfal Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı ürününü 639.0 Tl'den Satılmaktadır.

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Kullanıcı Yorumları
639.0 Tl ye satışta olan Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: Işığı yeterli değil fotoğraf kutusunun ışığı ile birlikte kullandığımdaanca idare ediyor. Bunu özellikle ürün videosu çekmek için aldım eldevideo çekince titreme oynama oluyor diye ama bu telefon koyulan alan okadar saçma ki telefonu taşımıyor yıkılıyor hemen. Ve asla esneme payıyok telefonum 14 plus bu sebeple ağır geliyor ve büyük olduğu içinyuvaDevamını Oku
İsim: S** Ö**
Tarih: 16 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: İşimizi gördü
İsim: murat k.
Tarih: 29 Kasım 2022
Satıcı: ALIŞVERİŞ ZAMANI

Yorum: Baya kaliteli ve güzel aydınlatmaya sahip. Fakat bunu aldıktan sonraçekim çadırı aldım 60x60, sonradan keşke almasaydım bunu dedim fakatürün güzel ve kargolama paketi de iyi sipariş verilebilir.
İsim: S** i**
Tarih: 25 Ağustos 2022

Yorum: Güzel başarılı sadece içinden kurulum kağıdı çıkmadı
İsim: g** k**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Işık performansı fena değil
İsim: F** Ö**
Tarih: 14 Şubat 2023

Yorum: Biraz ayakları sallanıyor ama bu fiyata iyi.
İsim: A** S**
Tarih: 12 Ocak 2023
Satıcı: Asfal Moda

Yorum: Telefon tutacağı vasat. Diğer parçalar beklediğimden sağlam.
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ekim 2022

Yorum: eksik yollamishsiniz. telefon tutucu yok
Tarih: 28 Ekim 2022

Yorum: Fena değil
Tarih: 07 Ağustos 2022

Yorum: iyi ışık veriyor telefonu takınca denge sorunu olmuyor beğendim, ayrıcahızlı gönderildi...
İsim: e** t**
Tarih: 20 Temmuz 2022

Yorum: Ürünün kurulumuna dair bir şema, talimatname vs. yok. Kutunun üzerindekiresimlere vs bakarak kuruyoruz. Bir A4 kağıdına nasıl kurulacağınıyazsaydınız bari. Garanti vs benzeri bir kağıt ta çıkmadı. Dahakullanmaya başlamadık, İNŞALLAH güzel ve dayanıklıdır.
Tarih: 08 Temmuz 2022

Yorum: Işık kalitesi güzel ama telefon tutacak yeri asla tutmadı onun dışındaçekimlerim için kullanıyorum memnunum
İsim: S** D**
Tarih: 11 Nisan 2022

Yorum: o kadar dandik ki elimizde kaldı satıcı da ilgilenmiyor sakın bu ürünü almayın
İsim: g** Y**
Tarih: 18 Mart 2023

Yorum: Dayanıksız ışığı 2 kere çevirdim kırıldı
İsim: E** İ** A**
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: Işık ayarı ve üç ışık modu ile ürünleri güzel çekim yapmayı sağlıyor.Hızlı bir şekilde elime ulaştı üründe de bir sorun yok memnunum.
İsim: M** A**
Tarih: 07 Aralık 2022

Yorum: Çok kısa bir süre de iki kez üst üste yaptırmak zorunda kaldım. Çokdayanıklı olduğunu düşünmüyorum.
İsim: A** B**
Tarih: 29 Haziran 2022

Yorum: Ürün elime ulaştı fakat gorselde telefon baglanan tutacak yerıne baskaaparat geldı, bunu gorselde olmadıgı ıcın baglayamadım bu konudayardımcı olmak yerıne ben denedım cok kolay baglanıyor yanıtını aldım :)iade ediyorum
İsim: Ece A. k.
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: Kutunun içinden telefonu ortaya yerleştiren aparat çıkmadı. Nasılkontrol etmeden yollarlar anlayamadım.
İsim: D** G**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Ürün bir hayal kırıklığı sabit bile durmuyor iade için uğraşmadım
İsim: h** k**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: ARUMA TECH

Yorum: Iphone 12 telefonumun ağırlığını taşımıyor. Devriliyor. İade etmekkonusunda kararsızım. Işığı gayet iyi ürün çekimi için fakat dediğimgibi telefon üzerinde ürün çekimi sabit bir şekilde yapamazsınız.
İsim: S** S**
Tarih: 14 Kasım 2021

Yorum: çekim yaparken ayağı görünüyor. Telefonu takınca tutacak taşımıyorpozisyonu bozuluyor.Kullanışlı ve işlevsel değil
İsim: T** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Ekim 2021

Yorum: çok dandik bi mal telefonu zor taşıyor kelepçeler güzel sıkılmıyor zatenresimde koydukları ürün gelmedi benzeri geldi
İsim: R** S**
Tarih: 03 Şubat 2023
Satıcı: ALIŞVERİŞ ZAMANI

Yorum: yalnış parça gönderdiniz
İsim: h** L**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Aralık 2022

Yorum: bundan 2 tane aldık ama parçaları eksik!!
Tarih: 25 Aralık 2022

Yorum: Üründeki en kritik bağlantı noktası kusurlu geldi. ışığı ayakta tutamıyorum.
İsim: C** Y**
Tarih: 16 Aralık 2022

Yorum: kaç hafta elime ulaşmadı en kotu kargoyla çalışıyorlar sürat kargoüründe çok kalitesiz ve kotu
İsim: Y** C**
Tarih: 21 Ekim 2022

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Merak Edilen Konular

Soru: Olur aparatı beklıyorum o halde
Cevap: Yanıt verilmiştir.

Soru: Merhaba urun kac kq?
Cevap: Mwrhaba gordelde ki gibi efwndm led 26 cm dr

Soru: ee pekiyi nerede tamir ettireceğiz Ankaradayım ben
Cevap: Yedek parça aparatımız mevcut değildir.Kırılan bir ürünü de tamir edemeyiz.

Soru: Merhaba bana ışık lazım değil. Masayı yukardan çekmek istiyorum sadece. Hangi ürünü önerirsiniz? ve mümkünse arka kamera da kullanılabileni varsa iyi olur. Teşekkürler.
Cevap: Merhaba istediğiniz ürünün linkini yazıyırum https://www.trendyol.com/asfal/blue...215082&filterOverPriceListings=false&sav=true

Soru: ürünün uzunluğu nedir acaba
Cevap: Merhaba ürünün uzunluğu 46 santimetredir.5. görselde ürünün diğer boyutlarını da görebilirsiniz.

Soru: Merhaba uzar mı
Cevap: Merhaba hayır uzamaz.2 metre uzayabilen model ürünümüz mevcuttur.Dilerseniz link atabilirim.

Soru: merhaba fotoğraf makinesi ile çekim yapılabilir mi
Cevap: Merhaba siparişinizi verdikten sonra bize mesaj atabilirseniz fotoğraf makinesi içinde aparat ekleyebiliriz.

Soru: Konuyu anlamamız için size nasıl resim gönderebilirim?
Cevap: sıparıs sorusunda

Soru: ışık seçeneklerinde sarı da var mı teşekkür ederim
Cevap: Var efendim uc renk

Soru: Merhaba 13promax taşırmı ? Ağır gelir mi
Cevap: SIKINTI YASAMAZSINIZ EFENDIM

Soru: gorduyunuz uzere kutuda boshluk var. telefon tutacagi 2 hisseli ve 1i yok. dikkatli baka bilir misiniz?
Cevap: Kutuda, ilandakinden farklı bir ürün vardı. Bize o yüzden kutuda bulunan telefon tutucu aparatı değiştirdik.

Soru: ışığı tutan oynar başlık kısmında bulunan delik hatalı acaba yenisini gönderebilir misiniz?
Cevap: Merhaba hatalı olduğunu düşündüğünüz parçanın resmini atabilir misiniz?

Soru: merhaba ne kadar buyuklukte ürün çekim yapabiliriz bununla
Cevap: Merhabalar. 25 cm ye kadar sorunsuz çekim yapabilirsiniz.

Soru: her telefonu taşır mi ağır telefonum çünkü
Cevap: Merhaba evet tüm telefon modellerini taşır.

Soru: Merhaba , gün ışığı modu mevcut mu ? Yalnızca beyaz ışık mı ?
Cevap: Merhaba günışığı modu da mevcuttur.

Soru: Merhaba, 2 ayaklı mı 3 ayaklı mı? Görseldeki gibi mi?
Cevap: Merhaba 1. görseldeki ile aynı ürün gönderilecektir.

Soru: size nasıl fotoğraf atabilirim
Cevap: Eksik ürün veya kusurlu ürün talebi oluşturup fotoğraf atabilirsiniz.

Soru: Merhaba. Hangi kargoyla gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba trendexpres ve sürat kargo ile gönderim yapıyoruz.

Soru: Merhaba takı çekimi için uygun mu ?
Cevap: Merhaba efendm uygundr

Soru: Merhaba ürünün başlığı oynuyormu?
Cevap: Mrb oynayip sabitleniyir efendm

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Masaüstü Ürün Çekim Standı Video Ve Fotoğraf Çekimi Standı 10" Ring Light Tripod Selfie Işığı En Uygun Satış Linki