MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen En Düşük Fiyat Nerede

Elmas

Bilgili
MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen En Ucuzu Nerede Bulunur?
MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Güncel Fiyatı 20899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Hakkında yaklaşık 44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Ürün Tanıtımı

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Ürününün Satıcısı, Huawei MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen ürününü 20899.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen En Son Yapılan Yorumlar
20899.0 Tl ye satışta olan MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
44 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: hafif olması ve ekran boyutu benim için önemliydi.. ağır programlarkullanmadığım için hız durumu iyi.. 2022 Kasım indirimlerinde 14800ebulabildiğim için sanırım şanslıyım..
İsim: h** e**
Tarih: 05 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Kızım için almıştım, çok beğenerek kullanıyor, çok memnunuz herkesetavsiye ediyoruz.
İsim: **** ****
Tarih: 20 Nisan 2023
Satıcı: Techno Phi

Yorum: çok memnunum, indirimde aldım çok rahat kullanıyorum hızı iyi
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Şubat 2023

Yorum: müthiş bi ürün tavsiye ederim 👍
İsim: M** m**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: Anzar

Yorum: Çok beğendim ince ve typ-c şarj olması güzrl sadece şarj kablosu dahauzun olabilirdi o sıkıntı yaşatabilir
Tarih: 02 Haziran 2023
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: Mükemmel cok begendım. Çok hafıf paketlemsı de cok ıyıydı
İsim: Ayça E.
Tarih: 26 Mayıs 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: genel olarak iyi tavsiye ediyorum
İsim: M** Ç**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: Güzel bir bilgisayar. Özellikleri de oldukça iyi. Hızlı kargo ve güvenliteslimat için teşekkür ederim.
İsim: D** E**
Tarih: 23 Mart 2023
Satıcı: Teknosar

Yorum: güzel fiyat performans ürünü
İsim: i** ç**
Tarih: 07 Mart 2023
Satıcı: ARVİ BİLİŞİM

Yorum: Gayet memnunum
İsim: E** B**
Tarih: 03 Şubat 2023
Satıcı: Mete Bilişim

Yorum: çok iyi beğendim
İsim: Y** E** A**
Tarih: 25 Aralık 2022
Satıcı: Central Teknoloji

Yorum: Kullanıyorum memnun kaldım
Tarih: 06 Aralık 2022

Yorum: Araştırıp aldığım bir ürün fiyatı gayet iyi indirimde güzel yakaladıkmouse başka yerden aldım güzel oldu
İsim: H** ş** T**
Tarih: 14 Kasım 2022

Yorum: Kargolara muhteşem
İsim: C** Y**
Tarih: 10 Kasım 2022
Satıcı: R&G

Yorum: Sorunsuz geldi sıkıntı yok
İsim: M** c** S**
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Oyun oynamayacak ve yüksek ram ihtiyacı olan programlarkullanmayacaksaniz resmen fiyat performans canavarı, windows yuklugelmesi kafa rahatlığı veriyor, klavyesi iki kademe aydinlatmali,touchpad kapatma maalesef yok(veya bulamadım) ben gibi klavyede cokisiniz varsa arada sıkıntı çıkarabiliyor ama kullanımı iyi, ekran cokiyi ve büyük olması avantaj,Devamını Oku
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 03 Ocak 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: bu ekran kartı ile oyun oynanır mı bilemiyorum
İsim: H** B** T**
Tarih: 24 Aralık 2022

Yorum: fiyatına göre iyi ürün
İsim: E** E**
Tarih: 28 Kasım 2022

Yorum: Çok kusurları var mesela fan sürekli çalışıyor ve aşırı rahatsız edicisesi var. Şarj olmuyor kafasına göre takılıyor, WiFi bağlanma sıkıntısıvar oda kafasına göre çalışıyor pişman oldum. ŞikayetVar’a bakıp sonraalın derim.
İsim: İ** Y**
Tarih: 19 Mayıs 2024
Satıcı: NENA

Yorum: ürün çok güzel üç günde elime ulaştı paketlemesi çok güzeldi bir aydırkullanıyorum hiçbir sorunu çıkmadı
İsim: Y** A**
Tarih: 10 Aralık 2022

Yorum: Ürünü Mediamarktan aldık, özenli paketlemesi ve hızlı kargosuyla çokmemnun kaldık.
İsim: E** B** C**
Tarih: 18 Kasım 2022

Yorum: Güzel paketlenmiş şekilde geldi sorunu yok kargo çok geçti sadece
İsim: İ** Ö**
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: ürün sağlam bir şekilde ulaştı paketleme iyiydi kısa sürede geldi
Tarih: 23 Aralık 2022
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI

Yorum: aldık Bir problem yok çok iyi paketlenmişti sadece flash taktığımız yerbiraz sıkıntılı flash zor girip zor çıkıyor onun haricinde bir problem yok
İsim: İ** K**
Tarih: 01 Şubat 2023
Satıcı: R&G

Yorum: depolama neden 120 GB gözüküyor? ürün 512 GB diye satıldı
Tarih: 11 Aralık 2022
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI

Yorum: Ürünü alalı 20 gün olmadı, sesi çok kötü d15 var arkadaşım ve arasındaki ses farkı ciddi anlamada görülüyor iki kere kullandım bana teşhirürün gelmiş hoparlör tarafında ciddi ezilmeler var ve çizikler ben dahayeni fark ettim paketi sağlam gelince etrafını incelemiştim yazık okadar para veriliyor. ürünün değişimini istiyorum
İsim: E** G**
Tarih: 12 Şubat 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: İade süreci biraz gecikti sadece onun harici aldıktan sonra fiyatı düştübende vazgeçtim komple
İsim: N** Ç**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: Wifiden kopuyor defalar garantiye gitti bir çözümü yok sanırım teknik bisorun önermiyorum
İsim: S** K**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: indirim adı altında kusurlu Ürün satıyorlar Matebook masada düz durmuyorayakları oynuyor.o yüzden İnternet'e elektronik Ürün almayın.değişimde yapmıyorlar
İsim: İ** B**
Tarih: 21 Kasım 2022

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Merak Edilenler

Soru: Dokunmayı destekleyen kategoriler ve fiyatları?
Cevap: Merhabalar efendim sorunuzu anlayamadık maalesef

Soru: Merhaba. Kacinci nesil oldugu belirtilmemis sanirim. Ya da ben göremedim. Bişgi vermeniz mümkün müdür?
Cevap: Merhaba. İşlemcisi 12.nesil efendim.

Soru: yazılım programları için uygunmudur?
Cevap: Değerli müşterimiz, kullanacağınız programlara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Soru: kamera klavyede mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ekran kartı olmadığı için Corel draw Photoshop vb programlarda sıkıntı yaşatır mı ?
Cevap: merhaba yasatmaz

Soru: model yılı 2021 mi 2022 mi? ve hafızası 512 GB mi?
Cevap: Merhabalar efendim 2022 üretimidir. 512 GB SSD mevcuttur.

Soru: klavye aydınlatmalı mı aceba
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili detaylı bilgiyi üretici Firma müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz.

Soru: ekran karı var mı
Cevap: Merhabalar efendim konu hakkında bilgimiz yoktur ilgili markanın yetkili servisinden destek alabilirsiniz

Soru: tuşlarda ışıklandırma var mı? şarjı kaç saat dayanıyor?
Cevap: Merhaba efendim ürünlerimiz kapalı kutu bu yüzden size yanlış bilgi vermemek için ürünün ana sayfasında ürün özelliklerine bakabilirsiniz

Soru: ürün sıfır mı?
Cevap: Merhaba sıfır kapalı kutu

Soru: Merhaba bilgisayar kaçıncı nesil
Cevap: Değerli müşterimiz, işlemcisi 12. nesildir.

Soru: SSD mevcutmu
Cevap: 512GB SSD Mevcuttur. Saygılarımızla

Soru: Merhaba, bu laptopa sonradan teknik servisine gonderip ekstra ssd taktirabilir miyim? Laptopun kaç ssd slotu var?
Cevap: Merhaba.Bu talebinizi Huawei Müşteri Hizmetleri ile görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır.Başka bir satıcıdan alınan ürünlerde böyle bir uygulama yapmayabilirler.Sadece Huawei Türkiye'den alınan ürünlerde böyle bir uygulama olabilir, eğer yapılıyorsa.

Soru: mouse ile mi geliyor
Cevap: Evet efendim yaninda hediye mouse gonderiyoruz

Soru: şarjı kaç saat dayanıyor?
Cevap: Ürün özellikleri kısmından kontrol edebilirsiniz efendim

Soru: windows kurulumlu geliyor dimi? 1T yazıyor, açıklamada 512Gb. SSD kaç?
Cevap: Windows yok

Soru: Selam ürün orjinalmıdır? Bu üründe Google servisleri varmı? üniversite için uygunmu? mimari programları kolaylıkla çalıştıra bilirmi?
Cevap: Aleyküm selam evet orijinal. Ürün windows hocam google servis olayı android tabanlı cihazlarda olur. Kullanım tarzına göre değişir i5 12. Nesil gayet güçlü bir işlemcidir.

Soru: yurtdışında çalışıyor mu
Cevap: Merhaba.çalışır tabi ki efendim

Soru: klavye aydınlatması mevcut mudur
Cevap: Merhaba mevcuttur

Soru: ürün 12 nesil mi
Cevap: merhaba evet

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

MateBook D16 8GB RAM i5 -12450h Laptop 512GB Intel Core 12th Gen En Uygun Satış Linki