Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Aylin

Bilgili
Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Şu Anki Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Teknik Açıklamalar

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Ürününün Satıcısı, Asfal Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu ürününü 699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Son Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok sağlam bir ürün arkadaşlar.
İsim: **** ****
Tarih: 26 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm

Yorum: memnun kaldım hediye, için teşekkür ederim.
İsim: A** T** F**
Tarih: 17 Mayıs 2022

Yorum: Mükemmel mükemmel mükemmel gerçekten gözünüz kaplı alın ipad 9. Nesiliçin aldım uydu çok sağlam ve kullanışlı daha önce o kadar çok aldım kihepsinde tabletin ağırlığından eğilip tehlike yaratıyordu bunda aslaöyle bir sorun yok istediğiniz pozisyonu yapabiliyorsunuz ürün kalitesive kurulumu aşırı kolay satıcı alır almaz ışık hızıylada elime ulaştırdDevamını Oku
İsim: Tugce E.
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Nisan 2022

Yorum: Gayet memnunum çok teşekkürler
İsim: A** A**
Beden: 02 Ağustos 2024

Yorum: böyle ürunler aldığınızda kesin kalitesiz cikar fakat bu ürün cokkaliteli ve kullanışlı saticiya teşekkür ederim ürün korunakli ve saglampaket ile geldi icerisinde parkeleri cizmesin diye ürunün altınayapıştırabileceğiniz süngeri bile göndermişler 12 inc tableti cok rahat taşıyor
Beden: 11 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel ürün paketlenmesi de özenliydi teşekkür ederim 🙏🏻
İsim: G** S**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Harika! Tam aradığım şey o kadar rahat ve işlevsel ki çok teşekkürler ❤️
İsim: Neşe Y.
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Şimdilik gayet memnunum. Kurulumu kolay ve kutunun arkasında görsellerleanlatılmış. Ekleme: yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve ne kadar tavsiyeetsem az. Ayakta (örn. bir sandalyenin üstüne koyarak), yatarken,otururken her türlü kullanıyorum.
İsim: S** K**
Tarih: 29 Ocak 2024

Yorum: daha öncede almıştım çok kullanışlı
İsim: Z** S**
Beden: 20 Haziran 2023

Yorum: kullanışlı birşey begendim
İsim: A** B**
Tarih: 19 Ocak 2023

Yorum: Ürün Kullanışlı ve sağlam
İsim: Ömer f. T.
Tarih: 06 Kasım 2022

Yorum: solist bir arkadaşıma hediye ettim ve sahnede telefonu bile tanımayacakbir mekanizma yapılmış yorumlara bakıp almıştım 👎👎👎👎
Tarih: 01 Ekim 2022

Yorum: Kullanışlı bir ürün.hızlı teslimat ve ilginize teşekkür ederim
İsim: S** K**
Tarih: 29 Temmuz 2022

Yorum: Başarılı ürün kurulumu kolay.
İsim: B** Ş**
Tarih: 04 Şubat 2022

Yorum: kullanışlı ve kalitali
Tarih: 25 Ocak 2022

Yorum: Tabletim için aldım. Düşme riskini 0 a indiren bir ürün olmasi ve ekstrahareketli gövdesi ürünün harika özellikleri. Çok beğendim ihtiyaci olandüşünmeden alabilir 👍
Tarih: 04 Ekim 2021

Yorum: Ürün kaliteli gibi duruyor, başlığındaki eğilen kısmı da istediğinizgibi şekillendirebiliyorsunuz, uzun vadede kullanımı denedikçegöreceğiz. Kargo ve paketleme de güzeldi.
İsim: B** E**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: görseldeki gibi kullanışlı
İsim: k** g**
Tarih: 10 Ocak 2024

Yorum: fiyat performans ürünü diyebilirim.
İsim: A** B**
Tarih: 13 Şubat 2022

Yorum: Ürün kullanışlı ama yayları çok sıkı, ayarlanıp sabitlenen tutucularolsa daha iyi olur
İsim: K** M**
Tarih: 28 Ocak 2022

Yorum: Gelen ürün bunun aynısı değildi ve hemen kırıldı
İsim: N** Y** S**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Kullanışlı değil. Birkaç eğmeden sonra özellikle dip kısım laçka oluyor
İsim: M** B**
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: Bir birine bağlantı kurmak için alet etmiyor, eksik geldi yani
Tarih: 11 Ekim 2022

Yorum: Ürünün tutucu yeri kırık ve borularının birleştirme yerleri eksikgeldi..İade edicem.Çok birşey beklemiyordum ama bu kadarda dandik birşeyi beklemiyordum açıkçası
İsim: Z** A**
Tarih: 23 Kasım 2022

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Bilgi Yok

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Metal Ayaklı Katlanabilir Döner Başlıklı 135 Cm Tablet Ve Telefon Tutucu Stand 4'-11' Uyumlu En Uygun Satış Linki