Mi 360° Home Security 2k Kamera Alınır Mı-

Elif Nur

Bilgili
Mi 360° Home Security 2k Kamera Satın Alır Mısınız?
Mi 360° Home Security 2k Kamera Şu Anki Fiyatı 2999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Mi 360° Home Security 2k Kamera Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Mi 360° Home Security 2k Kamera Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Mi 360° Home Security 2k Kamera Detaylı Bilgi

Mi 360° Home Security 2k Kamera Ürününün Satıcısı, Xiaomi Mi 360° Home Security 2k Kamera ürününü 2999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Mi 360° Home Security 2k Kamera Ürün Hakkındaki Yorumlar
2999.0 Tl ye satışta olan Mi 360° Home Security 2k Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: 950ye aldım. Şuan bu fiyata daha iyi markalar alınabilir ama… 950 liraiçin konuşursam gayet memnunum. Sd kart takıp görüntülerinkaydedilmesini sağlayabilirsiniz.
İsim: C** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ekim 2022
Satıcı: hesapkitap

Yorum: iyidir çok çok teşekkür
İsim: a** b**
Tarih: 17 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: POSSIBLE

Yorum: Görüntü kalitesi çok başarılı
İsim: S** b** K**
Tarih: 01 Kasım 2022

Yorum: çok güzel.tavsiye ederim.evde yokken kedimi görmek iyi oluyor.
İsim: F** T**
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: Cok iyi gorunusu falan
İsim: Ali S.
Tarih: 15 Şubat 2022

Yorum: Yenidoğacak bebeğimiz için aldık. Gayet kaliteli
İsim: m** B**
Tarih: 16 Kasım 2021

Yorum: çok güzel gayet iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 19 Ekim 2021

Yorum: Çok güzel herkese tavsiye ediyorum
İsim: Başak U.
Tarih: 18 Ekim 2021

Mi 360° Home Security 2k Kamera Merak Edilenler

Soru: Aynı ürün değilmi işte
Cevap: Sorunuz cevaplandi

Soru: Hareketi takip etme ve otomatik hareket izleme var mı acaba ?
Cevap: Merhaba, Ürün özellikleri aşağıdaki gibidir. Sevgiler "Xiaomi markasının yepyeni ürünlerinden biri olan Mi Home 2K 360° 1296P Güvenlik Kamerası birçok gelişkin özelliğiyle diğer güvenlik kameralarından çok daha iyi bir niteliğe sahiptir. Mi Home 360° 1296P Güvenlik Kamerası ile uygulama üzerinden hem ortamdaki sesi duyabilir hem de mikrofonla ortamla konuşma yapabilirsiniz. Ayrıca 360° derece dönebildiği ve aşağı-yukarı kaydırılabildiği için panaromik görüntü alabilirsiniz. Ürün Özellikleri Marka: Xiaomi Modeli: MJSXJ09CM İsim: 2K 3 Megapiksel PTZ Pro Akıllı IP Kamera Len Açısı: 110 ° Diyafram Açıklığı: F1.4 Çözüm: 2304 x 1296P (2K + 3 Megapiksel) Video Sıkıştırma Standardı: H.265 Uİ LED: 940nm Depolama Fonksiyonu Mikro SD Kart (32GB maks.) NAS Depolama Bulut depolama Kablosuz Procotol Wi-Fi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz Güç kaynağı: 5V/1A Destek Sistemi: Android 4.4 veya iOS 9.0 veya Üstü Çalışma Sıcaklığı: -10 ? -50 ? Ebat: 11,5 x 78 x 78 cm"

Soru: Kutu içeriğinde yeralan 2 adet şeffaf cama yapışan oval sticker kutudan çıkmadı.
Cevap: ürünü aldığınız satıcıya sorarmısınız efendim

Soru: hareket takip ediyoe mu
Cevap: Evet efendim

Soru: benim evde internet yok cep inetenetine bağlanma özelliği varmi
Cevap: Hayır efendim

Soru: merhaba bellek kartı olmadan kayıt yapamıyor muyuz?
Cevap: Malesef yapamiyoruz efendlm

Soru: içinde SD kart var mı? yoksa ne kadarlık koymak gerekir
Cevap: Merhaba Bu ürün ekstra kart ile beraber gelmez. Kart Olmadan da çalışır ve 10-15 saniyelik kayıtları alır uyarı olarak telefon veya tabletinize gönderir. Kartı Temin etmeniz gerekecektir. 64gb veya 128gb ortalama kayıt için işinizi görecektir. Saygılarımla

Soru: mrb net bilgi verirmisiniz samsung 128 evo plus Microsd hafıza kartı kameraya uyumlu olurmu
Cevap: Merhaba,İlgili ürünün Destek Sistemi: Android 4.4 veya iOS 9.0 veya Üstü'dür.Sevgiler

Soru: kaç volt adaptör almamız gerekiyor? adaptör hakkında bilgi verir misiniz
Cevap: Standart cep telefonu şarj başlığı uyumludur 2.0 -2.1-2.4 sorun olmaz efendim

Soru: C200 mü modeli
Cevap: Merhabalar , hayır efendim 2K modelidir.

Soru: Cam griş kablosu bi ucu micro usd mi uç bilgisi nedir içinde şarj aleti içinde var mi
Cevap: Usb ve Micro olmaktadır şarj kablosu olmaktadır şarj adaptörü olmamaktadır

Soru: Kameranın dönme özelligini nasıl kullanabiliriz
Cevap: Mi home uygulamasından kontrol edilmektedir

Soru: Elektrik vermek için şarj aletimi kullanıyoruz
Cevap: Evet efendim

Soru: Bu ürünü uzaktan kontrol edebiliyor muyuz hemde bağlantı ve kurulum kime ait
Cevap: İnternet bağlantısı ile çalışmaktadır uygulamadan takip edebilirsiniz

Soru: bebek ağlama bildirimi mevcut mu
Cevap: Olmamaktadır efendim

Soru: Merhabalar. Pro modeli ile arasında ne gibi farklar var acaba
Cevap: Model farklıdır

Soru: Her zaman priz e mi takılı olması gerekiyor sarj yöntemi varmı
Cevap: Elektrik bağlantısı sürekli olmalıdır

Soru: merhaba hareket sensörü var mı
Cevap: Evet olmaktadır

Soru: vlog için telefonla Bluetooth dan bakıp hareket edebilrmi
Cevap: Merhaba, Xiaomi markasının yepyeni ürünlerinden biri olan Mi Home 2K 360° 1296P Güvenlik Kamerası birçok gelişkin özelliğiyle diğer güvenlik kameralarından çok daha iyi bir niteliğe sahiptir. Mi Home 360° 1296P Güvenlik Kamerası ile uygulama üzerinden hem ortamdaki sesi duyabilir hem de mikrofonla ortamla konuşma yapabilirsiniz. Ayrıca 360° derece dönebildiği ve aşağı-yukarı kaydırılabildiği için panaromik görüntü alabilirsiniz. Belirtilen işlem telefona indirilecek '' mihome” uygulaması ile yapabilir. Sevgiler

Soru: Bu c200 mı? Değilse Tapo C200 farkı nedir.
Cevap: Merhaba,İlgili ürün satışa kapalı durumdadır.

Mi 360° Home Security 2k Kamera Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Mi 360° Home Security 2k Kamera En Uygun Satış Linki