migros tam bana gore kampanyasina nasil katilirim ?

Gulhan

Bilgili
Migros tam bana göre kampanyasına nasıl katılırım?
Web Sitesinden →→ www.money.com sitesi üzerinden kart numaranı girerek, SMS ile →→ Kampanyadan yararlanabilmek için TAMBANAGORE yazıp 5818'e SMS göndererek, (Kampanya katılımı, 1 SMS ücretlendirilecektir) Müşteri Hizmetlerinden →→ 0850 200 40 00'ı arayarak veya Kasada Ödeme Öncesi →→ Kasadaki arkadaşlarımız kartınla ...

Migros Tam Bana Göre Kampanyasına Nasıl Katılırım?

Migros’un "Tam Bana Göre" kampanyasına katılmak için birkaç farklı yöntem mevcut. Aşağıda bu yöntemleri adım adım bulabilirsiniz:

1. **Web Sitesinden Katılım:**

Migros'un kampanyasına katılmak için **www.money.com** web sitesini ziyaret edin. Kart numaranızı girerek kampanyaya başvurabilirsiniz.

2. **SMS ile Katılım:**

Katılmak için **TAMBANAGORE** yazıp **5818** numarasına SMS gönderebilirsiniz. Bu işlemde 1 SMS ücreti uygulanacaktır.

3. **Müşteri Hizmetlerinden Katılım:**

Migros müşteri hizmetleri numarasını arayarak kampanyaya katılabilirsiniz. İletişim numarası **0850 200 40 00**'dır.

4. **Kasada Katılım:**

Migros mağazalarında ödeme öncesinde kasadaki görevlilere kartınızı göstererek kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Bu dört basit yöntemle Migros'un kampanyasından kolayca yararlanabilirsiniz! Eğer kampanya hakkında daha fazla sorunuz varsa, forumumuzda **@Gulhan**'ın açtığı ilgili konuyu takip edebilirsiniz.

Umarım faydalı olur, Migros'un sunduğu bu kampanyadan yararlanmanızı öneririm. Hem alışverişinizi yaparken hem de ekstra fırsatlar kazanabilirsiniz!