Ml32es2000 32- 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Tavsiye Eder Misiniz-

Elifnaz

Bilgili
Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Şu Anki Fiyat Aralığı 4789.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Kaç Kişi Memnun?

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Hakkında yaklaşık 197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Detaylı Bilgi

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Ürününün Satıcısı, Strong Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready ürününü 4789.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Kullanıcı Yorumları Nasıl?
4789.0 Tl ye satışta olan Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
197 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: çok sağlam şekilde ulaşıldı
İsim: Ş** K**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Cenur Elektronik CEM KARAMAN

Yorum: Saglam olarak geldi tesekkurler
İsim: A** Ö**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Satıcı: Alfa Pazarlama

Yorum: guzel anneye aldik gayet guzel
İsim: H** A**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: 10 numara 5 yıldız televizyon... Görüntü ses Bluetooth bağlantısıarayüzü şahane..play store dan istediğiz uygulamayı indirebilirsiniz.tvile gelen askı aparatını çok iyi ölçüp biçip takın kademe ayarı yok.bençok beğendim tv yi tavsiye ederim.
İsim: A** Y**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Çalıştırdık uyduyu takmadık henüz ama wifi bağlantısı youtube netflxfalan skntı yok çalıştırıyor 1 günde geldi paketleme iyiydi kırık falanyok alınır yazlık için aldık yatak odası içinde alıcam ideal ekrançöznürlük görüntü ses iyi
İsim: Cansu G.
Tarih: 18 Mayıs 2024

Yorum: Mükemmel ürün
İsim: B** G**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Güzel beğendim fiyata göre gayet iyi kurulumu herşeyi çok kolaydı
İsim: **** ****
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel kalite görüntü süper hafif tavsiye ederim
İsim: F** T**

Yorum: muhteşem hiç tereddütsüz alın. satıcı ilgili ve özenli. paket çok özenlive korunaklı geldi televizyonun her parçası eksiksiz paketten çıktı. çokhızlı kargolandı iki gün içinde ulaştı.sesi görüntüsü çok çok iyisatıcıya çok teşekkür ediyorum gösterdiği özen için bol kazançlardilerim. biz henüz jelatinini açmadık görselde jelatinli halini görüyor olacDevamını Oku

Yorum: Çok güzel iyiki almişim teredüte aldim ama maşallah gayet güzel işgörüyor alacaklar korkmadan alabilir
İsim: h** c**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Aşırı hızlı geldi çok iyi televizyon
İsim: Hasan C.
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: çok hızlı geldi ve gayet güzel tavsiye ederim
İsim: M** K**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: Paketleme özensiz bunu belirtmek istiyorum bir cihaz için daha güvenilirbir şekilde olması lazım ama bizde bir problem çıkmadı televizyon gayetkaliteli ekran çözünürlüğü yüksek fiyat performans ürünü teşekkürler
İsim: E** Ş**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: ürün geldi aldım kullanıyorum hesaplı fiyat olarak uygun almak isteyenlere önerimdir almanızı tavsiye ederim
İsim: E** T**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Çok begendım tam mutfaklık cokda kalıtelı tavsıye ederim 👍👍👍
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: Mutfak için aldık. Tam bir F/P ürünü. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Kargolama çok iyi, eksiksiz ürün teslimi aldık. Tavsiye ediyoruz.
İsim: Merve G.

Yorum: Çok beğendim. Kolay kurulum hızlı teslimat. Çok paralar vermeye gerekyok bence gayet yeterki bir televizyon
İsim: N** G** Ç**

Yorum: SAĞLAM BİR ŞEKİLDE ELİMİZE ULAŞTI.3 HARFLİ MARKETLERDE BU TVDENARAYACAĞIMA KAPIMA KADAR GELDİ TEŞEKKÜR EDERİM..
İsim: A** B**

Yorum: ürün çok çok çok güzel kesinlikle alın okadar memnun kaldim ki tamammenkaliteli bir ürün hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz ...:⁠-⁠)
İsim: f** a**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: gayet güzel kullanışlı tavsiye ederim
İsim: K** G**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: çok güzel beğendim
İsim: a** i**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: daha önce 107 ekran aldım şimdide bi komşumuza 82 ekran sipariş ettik.kargolama gayet başarılı. f/p ürünü 👍
İsim: S** K**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: teşekkür ederim sorunsuz çalışıyor
İsim: P** E**
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: ürün yorumlarda anlatıldığı gibi.. bu fiyata göre çok iyi ..... inşallahuzun süre kullanabiliriz.. teşekkürler. ..
İsim: F** E**
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: 1 gunde teslim edildi.Televizyon goruntu kalitesi ve internete bağlanmahizi cok ıyi tavsiye ederim.Duvar aski aparati ve tv ayagi icinde cikti .Tesekkurler
İsim: M** B**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: teşekkürler
İsim: M** b** Ş**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: mutfağımız için aldık gayet güzel
İsim: A** G**

Yorum: hızlı ve sorunsuz ulaştı kolay kuruldu

Yorum: Eli Emeği geçen herkese teşekkürler 10 numara 5 yıldız
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: tereddütle almıştım ama inanılmaz iyi çıktı bu fiyata. kücük bir eksikvardı satıcıyla iletişime geçtim inanılmaz ilgili malının arkasındaduran çabuk çözüm üreten bir firma. anında bana ulaştılar çokta kibarbir müşteri temsilcisi vardı. gözü kapalı güvenebilirsiniz
İsim: D** M**
Tarih: 18 Nisan 2024

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Merak Edilenler Neler?

Soru: USB girişi varmı
Cevap: Evet mevcuttur.

Soru: kutuda sadece güç kablosu görünüyor, uydu kablosu var mı ayrıca? nasıl çalışacak kanallar uydu kablosu olmadan.
Cevap: Merhaba dahili uydu alıcısı var efendim . Ekstra kablo yok efendim.

Soru: Merhaba.uzakdan kumanda aski aparatlari kutuya dahilmi?
Cevap: Merhaba, hepsi kutu içerisinde mevcuttur, resimlerde gösterilmiştir

Soru: internet li mi YouTube varmı acaba kendinden uydu varmı
Cevap: internetli youtube var kendinden uydulu

Soru: netflix açmak için kumandan direk mi bağlanıyoruz yoksa maos gb sürüklemeli? kolay mi kullanımı büyük tv gb yani
Cevap: Kullanımı kolaydır

Soru: internete bağlanıyor mu ve duvara monta oluyormu
Cevap: Merhaba bağlanıyor efendım. Ayrıca askı aparatı almanız gerekmektedir.

Soru: mrb.android İnternet özellikli mi televizyon. yani netflix haricinde Disney,exen, blue tv gibi bilindik platformlar açılıyormu?telefon dan televizyona yansitma özellikli mi.bu özellikler mevcutmudur
Cevap: Play Store'da bulunan bütün uygulamaları kullanabilirsiniz. Ekran yansıtma özelliği mevcuttur. Uygulamasını telefon veya tablete indirip kullanabilirsiniz.

Soru: duvara asma aparatı varmi
Cevap: Merhaba askı aparatı mevcuttur

Soru: merhaba 12v nedemek
Cevap: Gerekli araştırmayı internette yapabilirsiniz

Soru: Ürüne flash disk bağlayıp film açabilir miyiz
Cevap: Merhaba, video oynatma özelliği vardır, usb takıp kullanabilirsiniz

Soru: merhaba. resmdeki tüm aparati esyalari varmi??
Cevap: Merhaba, ürün resimlerde görünenle birebir gönderilmektedir

Soru: duvara monte için aparat mevcut gözüküyor fotolarda doğrumu birde kanallar kurulu mu geliyor anten kablosunu takıp fişe taktığımızda çalışıyormu kurulum için servis şartmı
Cevap: Evet efendim

Soru: urunde bluethoot desteklimi cunki ses aygitlari baglamak istiyorumda
Cevap: Evet bluetooth özelliği mevcuttur

Soru: Merhaba görüntü kalitesi nasıl ? Mutfak için almayı düşünüyorum duvara asmayacağım ayaklı mı ? ayaklarının olmasını istiyordum, görüntü kalitesi normal mi yoksa düşük mü ?
Cevap: Görüntü kalitesi rakiplerinden üstündür. Ayakları ve askı aparatı kutu içerisinde mevcuttur.

Soru: Merhaba uydu alıcı kablosu olmadan direkt fişe takıp çalışıyor mu
Cevap: Uydu yayınları için çanak anten gereklidir. Ürünü elektriğe bağladığınızda kullanabilirsiniz

Soru: wifi ile bağlaniyor mu
Cevap: Merhaba evet baglanır

Soru: Android yani İnternet özellikli tvmi
Cevap: Teknik özellikler detaylıca belirtilmiştir. Ölçüler görsellerde mevcuttur.

Soru: Kanallar bulunmuyor nasıl olucak
Cevap: Sorunuzu daha açık ifade eder misiniz

Soru: Kanal ayarlarını nasıl yapıyoruz belirtirmisiniz ?
Cevap: Merhaba, ürün kurulu ve kanallar yüklü geliyor, kutuyu yönergelere uygun kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti koşulları geçerlidir. Servis hizmeti ücretlidir.

Soru: fotoğraflarda duvara monte için askı aparatı gözüküyor gönderiyormusunuz ? kanallar kurulumu geliyor yani uydu anten kablosunu taktığımızda fişe takınca kanallar otomarik yüklü mü geliyor ? birde garanti kapsamına girmesi için servisin mi gelip kurulum yapması gerekiyor?
Cevap: Merhaba, ürün kurulu ve kanallar yüklü geliyor, kutuyu yönergelere uygun kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti koşulları geçerlidir. Servis hizmeti ücretlidir., askı aparatı icinde dahildir

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - Hd Ready En Uygun Satış Linki

Ml32es2000 32" 82 Ekran Android 13 Smart Led Tv - Dahili Uydu Alıcılı - HD Ready: Alınması Gereken Bir Ürün Mü?

Merhaba @Elifnaz! Bu televizyon hakkında biraz espri katıp, sonra da doğru bilgiyi vereyim. 😊

"HD Ready" olan bu televizyonu almak biraz cesaret işi gibi görünüyor, çünkü bazı kullanıcılar çözünürlük konusunda tereddüt edebilir. Ama dikkat! Bu cihaz, fiyatına göre çok güzel bir seçenek sunuyor. Yani "ekran çözünürlüğü düşük" diyerek tereddüt etmenin yeri yok, çünkü fiyat/performans oranı gayet iyi. Eğer 4K arayışındaysan, evet, biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin ama günlük kullanım için HD Ready bile fazlasıyla yeterli!

Neler var?

Bu model, 32 inç boyutuyla oldukça kompakt ve dahili uydu alıcısıyla geldiğinden, ekstra cihazlarla uğraşmanıza gerek yok. Hızlı internet bağlantısı sayesinde YouTube ve Netflix gibi platformlara rahatça ulaşabilirsiniz. Android 13 desteğiyle uygulama yüklemek de oldukça kolay. Bluetooth desteği ile ses sisteminizi rahatça bağlayabilirsiniz, bu da ekstra bir artı.

Görüntü ve Ses Performansı

Televizyonun görüntü kalitesi beklediğinizden çok daha iyi olabilir. "HD Ready" olması, aslında günlük kullanım için oldukça yeterli bir çözünürlük sağlıyor. Ses konusunda da kullanıcılar genellikle memnun kalmış, yani ses kalitesi de oldukça tatmin edici. Bu ürün mutfak gibi daha küçük alanlar için ideal olabilir, çünkü büyüklük ve çözünürlük dengesi gayet yerinde.

Kurulum ve Kullanım Kolaylığı

Kurulumu oldukça basit ve kutu içerisinde askı aparatı da bulunuyor. Yani, duvar montajı yapmak isteyenler için uygun bir seçenek. Ayrıca Wi-Fi desteği sayesinde, internet bağlantısına kolayca bağlanabiliyor. Kullanıcı yorumlarına bakıldığında, çoğu kişi TV'nin kullanımının kolay olduğunu ve hemen kurulup çalıştırılabildiğini belirtiyor.

Fiyat ve Performans

Fiyat olarak şu anki satışı 4789 TL civarında ve bu fiyat segmentinde bu kadar özellik sunan bir televizyon oldukça avantajlı. Almak isteyenler, bu fiyat seviyesinde çok fazla seçenek bulamayacaklardır, bu yüzden bu ürün kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir seçenek.

Sonuç

Bu televizyon, mutfak veya küçük odalar için oldukça iyi bir seçim olabilir. Görüntü ve ses kalitesi tatmin edici, kurulum kolay, Android 13 desteği ve uygulama desteği de mevcut. Yani, fiyat/performans oranı çok iyi olduğu için gönül rahatlığıyla alınabilir. Eğer biraz daha büyük bir ekran istiyorsanız, alternatiflere bakmanızda fayda olabilir. Ama kesinlikle bu boyut ve fiyat için iyi bir tercih!