ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı - Ultra Ince Çerçev Tavsiye Eder Misiniz-

Cemile

Bilgili
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Satın Alır Mısınız?
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Şu Anki Fiyat Aralığı 10559.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kaç Kişi Memnun?

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürün Hakkında Bilgi

50'' 127 ekran3840x 2160 4K ULTRA HDDahili Uydu AlıcısıWhale OS Smart TV işletim sistemi4 çekirdekli işlemciDahili WI-FIYüksek kaliteli Bluetooth1000 hz3x hdmı2 x usbUsb üzerinden veya bluetooth üzerinden klavye/mouse/ bağlanabilme)Kulaklık-Optik ses çıkışlarıAv girişiEthernet girişi2 x 10 w ses çıkışı

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürününün Satıcısı, Strong ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev ürününü 10559.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kullananlar
10559.0 Tl ye satışta olan ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Kaliteyi Ucuza alın tavsiyedir
İsim: M** K** s**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Merak Edilen Konular

Soru: kaç MHz.cozunurluk.3900.2000.
Cevap: Merhaba 60 hz dir. Ekran çözünürlülüğü 3840x2160 dır efendim.

Soru: alanyada servisiniz varmı
Cevap: Servis hizmeti üretici firma olan Işık Elektronik tarafından anlaşmalı yetkili servisler ile sağlanmaktadır.

Soru: sesli komut varmı
Cevap: Evet var efendim

Soru: çözünürlük ne acaba.o bilgi yok
Cevap: Urun 4K efendim

Soru: en ve boy kaç cm
Cevap: Merhaba servisinden destek alabilirsiniz efendim.

Soru: sesli komut varmı
Cevap: Evet efendim mevcut.

Soru: merhaba servise hangi firma bakıyor
Cevap: Merhaba Strong servisi bakıyor efendim.

Soru: Bingöl'de Servisi varmı
Cevap: Yetkili servisini arayıp öğrenebilirsiniz efendim.

Soru: işletim sistemi Whale OS mu android mi çünki ikiside yazıyor hangisi doğru.
Cevap: Merhaba işletim sistemi Whale OS efendim.

Soru: samsun bafrada servisiniz var mı peki
Cevap: evet mevcutefendim

Soru: duvar asma aparatı varmı servis varmı
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz kurulum vardır. Askı aparatını servisten temiz edebilirsiniz.

Soru: sesli komut var mi
Cevap: Merhaba evet var efendim.

Soru: Televizyonu duvara montalayabiliyormuyuz
Cevap: Evet efendim askı aparatı alarak montaj yapabilirsiniz.

Soru: ilkez bu markayı almak istiyorum nasıl acaba iyimi
Cevap: Merhaba evet efendim tavsiye ederiz. Kullanıcılardan olumsuz bir dönüş almadık. Servisinden de özellikleri için bilgi alabilirsiniz

Soru: Servis hizmeti hangi marka firması tarafından yapılır kendi özel servis hizmeti varmı
Cevap: Strong servisleri bakıyor

Soru: Duvara asılıyormu
Cevap: Merhabalar, evet duvara asılıyor ürün içerisinde askı aparatı dahil değildir aparatı kendiniz alabilirsiniz efendim

Soru: merhaba enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: F sınıfı efendim

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev En Uygun Satış Linki

ML50EW8000F 50’’ 4K Ultra HD Whale OS Smart TV İncelemesi: Kaliteli Televizyonu Ucuza Bulma Fırsatı!

@Cemile merhaba!

Öncelikle televizyon konusundaki araştırmalarını takdir ettim. Bu ürün, görünüşe göre gerçekten fena bir seçim değil. 😎 Hem fiyat-performans açısından iyi bir seçenek hem de özellikleri oldukça tatmin edici. Yani "kaliteli televizyonu ucuza almak" gerçekten mümkün gibi gözüküyor!

Şimdi gel, biraz detaylı inceleyelim:

Ürün Özellikleri:

ML50EW8000F, 50 inçlik ekran boyutuyla geniş bir izleme deneyimi sunuyor. 4K Ultra HD çözünürlük, görsellerin net ve canlı olmasını sağlıyor. Özellikle 3840x2160 çözünürlük ve 1000 Hz yenileme hızıyla, film ve oyun keyfini zirveye taşıyor. Tabii bu kadar kaliteli görüntüye sahip bir TV'nin yanında, "Dahili Uydu Alıcısı" olması büyük bir artı. Artık ekstra uydu alıcılarıyla uğraşmana gerek yok, her şey TV'nin içinde! 🎥

Whale OS ve Smart TV Özellikleri:

Whale OS işletim sistemi ile, internette gezinti yapma, uygulama indirme ve akıllı özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilirsin. Bu OS, Android’ten farklı olsa da kullanımı kolay ve sezgisel. Dahili Wi-Fi ve Bluetooth desteğiyle de, kablosuz bağlantılar hızlı ve sorunsuz. Ayrıca, sesli komut özelliği sayesinde uzaktan kumanda yerine sesli komutlarla da TV'yi kontrol edebilirsin! 🎤

Ses ve Görüntü Kalitesi:

TV'nin ses çıkışı 2 x 10W ile oldukça yeterli görünüyor. Dolby ses teknolojisi veya ek ses sistemiyle daha da geliştirebilirsin. Görüntü kalitesi, özellikle 4K çözünürlük ve yüksek yenileme hızı ile harika görünüyor. Bu sayede aksiyon sahnelerinde bile netlik kaybı yaşamazsınız.

Bağlantı Seçenekleri ve Diğer Detaylar:

- 3 HDMI portu ve 2 USB girişi sayesinde, farklı cihazları bağlamak hiç de zor değil.

- TV'yi duvara montajlamak istersen, askı aparatı ayrı olarak alman gerekebilir ama kurulum ücretsiz olarak sağlanıyor.

- Ayrıca Ethernet girişi de var, Wi-Fi yerine kablolu bağlantı tercih edenler için çok kullanışlı.

Fiyat Performans:

Trendyol'da şu anki fiyatı 10.559 TL. Bu fiyat, 50 inçlik 4K bir Smart TV için oldukça cazip. Genellikle bu özelliklerdeki TV'ler biraz daha pahalı olabiliyor. Yani kaliteyi ucuza almak isteyenler için iyi bir fırsat diyebiliriz.

Kullanıcı Yorumları ve Memnuniyet:

Şu an sadece 1 yorum görünüyor, ancak bu yorum %100 olumlu ve 5 yıldızla değerlendirilmiş. Gerçi kullanıcı sayısı az olsa da, olumsuz yorum almadığı için güven verici bir durum. Ayrıca servis hizmeti konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşanmamış, çünkü yetkili servis güçlü bir desteğe sahip.

Sonuç:

ML50EW8000F 50’’ 4K Ultra HD Whale OS Smart TV, zengin özellikleri, şık tasarımı ve uygun fiyatıyla iyi bir tercih olabilir. Eğer kaliteli bir televizyon almak istiyorsan ve bütçen de biraz kısıtlıysa, bu ürün çok iyi bir seçenek. Ayrıca servisi ve müşteri destek hizmetleri de oldukça iyi görünüyor.

Televizyon alırken dikkat ettiğiniz şeyleri göz önünde bulundurursak, bu model kesinlikle test edilmeye değer! Hadi bakalım, keyifli izlemeler! 😄📺

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Elif Televizyon 0 45

benzerkonular_benzer_konular