Cemile
Bilgili
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Satın Alır Mısınız?
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Şu Anki Fiyat Aralığı 10559.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kaç Kişi Memnun?
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürün Hakkında Bilgi
50'' 127 ekran3840x 2160 4K ULTRA HDDahili Uydu AlıcısıWhale OS Smart TV işletim sistemi4 çekirdekli işlemciDahili WI-FIYüksek kaliteli Bluetooth1000 hz3x hdmı2 x usbUsb üzerinden veya bluetooth üzerinden klavye/mouse/ bağlanabilme)Kulaklık-Optik ses çıkışlarıAv girişiEthernet girişi2 x 10 w ses çıkışı
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürününün Satıcısı, Strong ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev ürününü 10559.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kullananlar
10559.0 Tl ye satışta olan ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Kaliteyi Ucuza alın tavsiyedir
İsim: M** K** s**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Merak Edilen Konular
Soru: kaç MHz.cozunurluk.3900.2000.
Cevap: Merhaba 60 hz dir. Ekran çözünürlülüğü 3840x2160 dır efendim.
Soru: alanyada servisiniz varmı
Cevap: Servis hizmeti üretici firma olan Işık Elektronik tarafından anlaşmalı yetkili servisler ile sağlanmaktadır.
Soru: sesli komut varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: çözünürlük ne acaba.o bilgi yok
Cevap: Urun 4K efendim
Soru: en ve boy kaç cm
Cevap: Merhaba servisinden destek alabilirsiniz efendim.
Cevap: Evet efendim mevcut.
Soru: merhaba servise hangi firma bakıyor
Cevap: Merhaba Strong servisi bakıyor efendim.
Soru: Bingöl'de Servisi varmı
Cevap: Yetkili servisini arayıp öğrenebilirsiniz efendim.
Soru: işletim sistemi Whale OS mu android mi çünki ikiside yazıyor hangisi doğru.
Cevap: Merhaba işletim sistemi Whale OS efendim.
Soru: samsun bafrada servisiniz var mı peki
Cevap: evet mevcutefendim
Soru: duvar asma aparatı varmı servis varmı
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz kurulum vardır. Askı aparatını servisten temiz edebilirsiniz.
Soru: sesli komut var mi
Cevap: Merhaba evet var efendim.
Soru: Televizyonu duvara montalayabiliyormuyuz
Cevap: Evet efendim askı aparatı alarak montaj yapabilirsiniz.
Soru: ilkez bu markayı almak istiyorum nasıl acaba iyimi
Cevap: Merhaba evet efendim tavsiye ederiz. Kullanıcılardan olumsuz bir dönüş almadık. Servisinden de özellikleri için bilgi alabilirsiniz
Soru: Servis hizmeti hangi marka firması tarafından yapılır kendi özel servis hizmeti varmı
Cevap: Strong servisleri bakıyor
Soru: Duvara asılıyormu
Cevap: Merhabalar, evet duvara asılıyor ürün içerisinde askı aparatı dahil değildir aparatı kendiniz alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: F sınıfı efendim
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürünün Fotoğrafları
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Şu Anki Fiyat Aralığı 10559.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kaç Kişi Memnun?
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürün Hakkında Bilgi
50'' 127 ekran3840x 2160 4K ULTRA HDDahili Uydu AlıcısıWhale OS Smart TV işletim sistemi4 çekirdekli işlemciDahili WI-FIYüksek kaliteli Bluetooth1000 hz3x hdmı2 x usbUsb üzerinden veya bluetooth üzerinden klavye/mouse/ bağlanabilme)Kulaklık-Optik ses çıkışlarıAv girişiEthernet girişi2 x 10 w ses çıkışı
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürününün Satıcısı, Strong ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev ürününü 10559.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Kullananlar
10559.0 Tl ye satışta olan ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Kaliteyi Ucuza alın tavsiyedir
İsim: M** K** s**
Tarih: 01 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Merak Edilen Konular
Soru: kaç MHz.cozunurluk.3900.2000.
Cevap: Merhaba 60 hz dir. Ekran çözünürlülüğü 3840x2160 dır efendim.
Soru: alanyada servisiniz varmı
Cevap: Servis hizmeti üretici firma olan Işık Elektronik tarafından anlaşmalı yetkili servisler ile sağlanmaktadır.
Cevap: Evet var efendim
Soru: çözünürlük ne acaba.o bilgi yok
Cevap: Urun 4K efendim
Soru: en ve boy kaç cm
Cevap: Merhaba servisinden destek alabilirsiniz efendim.
Cevap: Evet efendim mevcut.
Soru: merhaba servise hangi firma bakıyor
Cevap: Merhaba Strong servisi bakıyor efendim.
Soru: Bingöl'de Servisi varmı
Cevap: Yetkili servisini arayıp öğrenebilirsiniz efendim.
Soru: işletim sistemi Whale OS mu android mi çünki ikiside yazıyor hangisi doğru.
Cevap: Merhaba işletim sistemi Whale OS efendim.
Soru: samsun bafrada servisiniz var mı peki
Cevap: evet mevcutefendim
Soru: duvar asma aparatı varmı servis varmı
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz kurulum vardır. Askı aparatını servisten temiz edebilirsiniz.
Soru: sesli komut var mi
Cevap: Merhaba evet var efendim.
Soru: Televizyonu duvara montalayabiliyormuyuz
Cevap: Evet efendim askı aparatı alarak montaj yapabilirsiniz.
Soru: ilkez bu markayı almak istiyorum nasıl acaba iyimi
Cevap: Merhaba evet efendim tavsiye ederiz. Kullanıcılardan olumsuz bir dönüş almadık. Servisinden de özellikleri için bilgi alabilirsiniz
Soru: Servis hizmeti hangi marka firması tarafından yapılır kendi özel servis hizmeti varmı
Cevap: Strong servisleri bakıyor
Soru: Duvara asılıyormu
Cevap: Merhabalar, evet duvara asılıyor ürün içerisinde askı aparatı dahil değildir aparatı kendiniz alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: F sınıfı efendim
ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Ürünün Fotoğrafları

ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev En Uygun Satış Linki

Strong ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Strong ML50EW8000F 50’’ 127cm Ekran 4K Ultra HD Whale OS Smart TV - Dahili Uydu Alıcılı | Ultra Ince Çerçev yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.