MaviDalgalar
Bilgili
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Şu Anki Satış Fiyatı 164.5 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Ürün Özellikleri
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Ürününün Satıcısı, Oksit Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet ürününü 164.5 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Kullanıcı Yorumları
164.5 Tl ye satışta olan Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tam beklediğim gibi spora uygun, ince ve hava alan yapısı sayesinde hafif bir ürün. Çok sevdim
İsim: C** O**
Tarih: 21 Haziran 2024
Beden: Boy:169cm
Satıcı: Oksit
Yorum: ürün gözlüktüğü gibi Tam bedeninizi alır
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: iki rengini aldim tam sporluk bi urun
İsim: S** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Eşim çok beğendi kaliteli
İsim: S** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Ağustos 2024
Yorum: babama hediye aldım çok beğendi kumaş kalitesi çok güzel kendi bedeninizi alın
İsim: S** N** Ş**
Tarih: 23 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: ÇOK BEĞENDİM AŞIRI İYİ SPORDA TAVSİYE EDERİM
İsim: Y** A**
Beden: 24 Haziran 2024
Yorum: Bu fiyata Kalıbı ve kumaşı mükemmel bir sporcu atleti beklemiyordum. Çok beğendim. Bir beden büyük alınması uygun olur
İsim: T** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: pek de fazla beğenmedim ys
İsim: B** K**
Beden: 29 Temmuz 2024
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Merak Edilen Konular
Soru: 1 68 boy 55 kilo
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: Ürün yıkandığında çekme yapar mı?
Cevap: Merhaba, polyester kumaştır, çekme yapmaz, saygılarımızla
Soru: merhaba denizde havuzda giyilir mi
Cevap: Merhaba, polyester ürün olduğu için güneş altında yakabilir o yüzden tavsiye etmiyoruz, saygılarımızla
Soru: M beden ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, stoklarımız sık sık güncellenmektedir, net bir tarih verememekle birlikte, gelince haber ver butonuna tıklayarak haberdar olabilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: boy 169 kilo 72 hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, M beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla
Soru: 178 boy 66 kilo hangi beden?
Cevap: Merhaba M beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: 180 boy 83 kilo . Kalıplı biriyim vücudu sarmayacak beden nedir ? Rengi güneş altında sararır mı ?
Cevap: Merhaba, XL beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla
Soru: 177 boy 74 kilo hangi beden olur Bi büyüğüne de alsam tam olurmu
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: 168 cm 75 kg hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba, L beden tercih edebilirsiniz
Soru: 171 boy 70 kilo biraz slim fit durmasını istiyorum hangi beden uygun olur?
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Detaylı Resimler
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Şu Anki Satış Fiyatı 164.5 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Ürün Özellikleri
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Ürününün Satıcısı, Oksit Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet ürününü 164.5 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Kullanıcı Yorumları
164.5 Tl ye satışta olan Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tam beklediğim gibi spora uygun, ince ve hava alan yapısı sayesinde hafif bir ürün. Çok sevdim
İsim: C** O**
Tarih: 21 Haziran 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: ürün gözlüktüğü gibi Tam bedeninizi alır
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: iki rengini aldim tam sporluk bi urun
İsim: S** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Eşim çok beğendi kaliteli
İsim: S** K**
Beden: 04 Ağustos 2024
Yorum: babama hediye aldım çok beğendi kumaş kalitesi çok güzel kendi bedeninizi alın
İsim: S** N** Ş**
Tarih: 23 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: ÇOK BEĞENDİM AŞIRI İYİ SPORDA TAVSİYE EDERİM
İsim: Y** A**
Beden: 24 Haziran 2024
Yorum: Bu fiyata Kalıbı ve kumaşı mükemmel bir sporcu atleti beklemiyordum. Çok beğendim. Bir beden büyük alınması uygun olur
İsim: T** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Yorum: pek de fazla beğenmedim ys
İsim: B** K**
Beden: 29 Temmuz 2024
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Merak Edilen Konular
Soru: 1 68 boy 55 kilo
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: Ürün yıkandığında çekme yapar mı?
Cevap: Merhaba, polyester kumaştır, çekme yapmaz, saygılarımızla
Soru: merhaba denizde havuzda giyilir mi
Cevap: Merhaba, polyester ürün olduğu için güneş altında yakabilir o yüzden tavsiye etmiyoruz, saygılarımızla
Soru: M beden ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, stoklarımız sık sık güncellenmektedir, net bir tarih verememekle birlikte, gelince haber ver butonuna tıklayarak haberdar olabilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: boy 169 kilo 72 hangi beden uygundur
Soru: 178 boy 66 kilo hangi beden?
Cevap: Merhaba M beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: 180 boy 83 kilo . Kalıplı biriyim vücudu sarmayacak beden nedir ? Rengi güneş altında sararır mı ?
Cevap: Merhaba, XL beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla
Soru: 177 boy 74 kilo hangi beden olur Bi büyüğüne de alsam tam olurmu
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz, saygılarımızla.
Soru: 168 cm 75 kg hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba, L beden tercih edebilirsiniz
Soru: 171 boy 70 kilo biraz slim fit durmasını istiyorum hangi beden uygun olur?
Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Detaylı Resimler

Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet En Uygun Satış Linki

Oksit Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oksit Mozi Mikro Polyester Slim Fit Performans Antrenman Sporcu Erkek Atlet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.