N11 100 TL İndirim Kuponu (Aktif)

Linke tıklayın ve hesabınıza ekleyin

mor100

[/URL]

İyi sabahlar

@Gulfidan anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir başka husus olarak

- Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alt tarafta çıkan Puanı Sorgula butonuna basarak kartınızdaki puanları görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz puan tutarını girebilir veya tümünü kullanabilirsiniz

İşe yaraması dileğiyle sundum

mor100

[/URL]

Selam güzel insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu çerçevede

- Hesabına yüklenen kuponu ödeme aşamasında seçmen yeterli. Sepetim sayfasında Kuponlarım & UçUç Puanım alanından kuponu seçerek indirimli alışveriş yapabilirsin . Kuponlar, n11'de yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez
- Müşterinin mağaza bazlı 200 TL üzerinde alışveriş yapması durumunda alışverişi ücretsiz kargo olacak , alışverişin 200 TL altında kalması durumunda ise “Tek Kargo Ücreti” uygulanacaktır
- "Hesabım" altında "indirim kuponlarım" içinde "kazanılan kuponlar" sayfasından erişilebilir olur

İşine yararsa ne mutlu bana

mor100

[/URL]

İyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu noktada

- Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alt tarafta çıkan Puanı Sorgula butonuna basarak kartınızdaki puanları görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz puan tutarını girebilir veya tümünü kullanabilirsiniz

Belki bir faydası dokunur

mor100

[/URL]

Merhaba arkadaşlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu başlıkla ilgili

- Kullanıcılar Kuponmatik çarkını günde yalnızca 1 kez çevirebilir, çarkın tanımlayacağı kupona hak kazanabilir. Kategori ve marka bazlı kuponlar sadece ilgili kategori ve/veya markada geçerlidir. Kazanılan kuponlar, kazanılan gün aktif olacak ve aynı gün saat 23:59 'a kadar geçerli olacaktır

İşine yarar umarım

benzerkonular_benzer_konular