N11 200 TL'ye 60 TL İndirim Kuponu (Aktif)

Linke tıklayın ve hesabınıza ekleyin

super60

[/URL]

Merhaba arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Küçük bir not daha

- Hoş Geldin Kuponu kampanyası nedir? n11'e yeni üye olduktan sonra cep telefonu numarasını doğrulayan her kullanıcının hesabına m.n11.com web sitesinde ve n11 mobil uygulamasında geçerli olacak şekilde 150 TL değerinde kupon yüklenecektir

Faydalı olması dileğiyle

super60

[/URL]

Gününüz güzel geçsin

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Gulfidan

Bir başka detay olarak

- Türkiye 'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır
- İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır . Kampanyadan yararlanmak için üye girişi yapılması gerekir. Kampanyadan yalnızca bir kez ve sadece ilk kullanımda yararlanılabilir
- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur

İşine yarar umarım diye düşündüm

super60

[/URL]

Selam, nasılsınız?

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Gulfidan

Ek bir açıklama olarak

- Türkiye 'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır
- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur

Umarım ihtiyacını karşılar

benzerkonular_benzer_konular