N11 50 TL İndirim Kuponu (Aktif)

Linke tıklayın ve hesabınıza ekleyin

kazan50

[/URL]

Selam takım

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Gulfidan

Bu doğrultuda

- Hesabına yüklenen kuponu ödeme aşamasında seçmen yeterli. Sepetim sayfasında Kuponlarım & UçUç Puanım alanından kuponu seçerek indirimli alışveriş yapabilirsin . Kuponlar, n11'de yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez
- Kampanyadan faydalanmak için yeni müşterilerin kampanya kodunu, ödeme ekranındaki ''Kupon ekle" alanına girmeleri gerekmektedir . Kampanya kodunun kullanımı yalnızca kodu kullan alanının denendiği hesapta geçerlidir, farklı bir hesapta denendiğinde kod geçersiz olacaktır

Belki bir faydası dokunur

Linke tıklayın ve hesabınıza ekleyin

kazan50

[/URL]

Selamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Gulfidan

Bir ekleme yapmak gerekirse

- 1 puan kaç TL'lik kupona eşit? 1 puan 1 TL'lik kupona eşit . UçUç Puanlarından kupon oluşturabilmek için herhangi bir minimum puan limiti yok. En fazla 500 puana kadar bir UçUç Kupon oluşturabilirsin
- tek yapmanız gereken. ürününüzü sepete ekledikten sonra merhaba. 75 kodunu kullanmak . ben de 1 süredir baktığım. ama bi türlü sipariş veremediğim. çantayı ve termosu almış oldum. siz de bu fırsatı kaçırmayın

İşine yararsa ne mutlu bana

benzerkonular_benzer_konular